Kossuth tér visszatér – gondolatok egy búcsúztatató kapcsán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Különös hangulat fogott el, amikor néhány nappal ezelőtt értesültem arról, hogy a legkitartóbbak, a Kossuth tériek elbúcsúznak egymástól, a tértől és talán a tartós ottlétük indokaitól is, ezért szervezték meg április utolsó napján megemlékezésüket, búcsúztatójukat. Sajnos így kell fogalmaznom többes szám harmadik személyben, mert nem voltam ott csak lélekben.

Világ életemben azt tapasztaltam, hogy aki bármit szervez, azé a komoly felelősség, az valóban a mentség nélküli végállomás.   Nagyon sokan szerették rajongásig lassan hat éve eltávozott szerelmem, imádott feleségem, aki profi szervező volt. Engem is igazán ő tanított meg a szervezés néha elviselhetetlenül nyomasztó súlyának felelősségére.   Aki e nemes célra vállalkozik, azonnal magára veszi ezt a körülírható, semmihez sem hasonlítható nyomást lelkében – igaz boldogítja néha az ezzel járó sikerélmény is.   A számos sikeres politikai konferencia, hihetetlen sok együttes elszakított vagy elszakítani kísérelt területeinkre szervezett utak, születés-  és névnapok, hatalmas koncertek szervezése itthon és otthon, száz résztvevős főzések, batyus bálok elszakított nemzetközösségeink hazalátogatásakor, szilveszteri bulik többszáz barát részére  –  és a sor végtelen. Csupán egy rövid telefonüzenetet vagy drótposta üzenetet vártam volna ugyanúgy, ahogy az ötszázadikon, ahogy az ezrediken, csak annyit: gyere várunk.   Sajnos nem jött hívás hiába vártam. Egészen biztos bennem van a hiba!   Kossuth -tér visszatér-hangzott a kiáltás az egész országban. Velünk szemben pedig a hatvan évnél régebben bitorolt Ország Házában a kommunisták mély életbölcsessége, mellyel nyugtázták ottlétünket, helytállásunkat hatvan éves agymosásunk eredményes következtetését: majd megunják és hazamennek!   Nem mentek haza csak most, közel négy év után.

Búcsúznak a Kossuth tériek, egy álmot dédelgetve, hogy egyszer egy nemzeti Magyarország polgáraiként, büszke magyarként élhetnek majd,emberhez méltóan hazájukban.   Az őszödi elhíresült beszédnek számos olyan nem várt pozitív hozadéka is van, aminek „dicsősége” egyértelműen elkövetőjét dicséri.   Hatalmas követ dobott a Kossuth tériek közössége – közösségünk a már reménytelenül belenyugvó hazai közélet állóvizébe és ha a forradalmi hangulatot nem is tudta felkorbácsolni, megteremtette egy a diktatúra reinkarnáció megállításának lehetőségét. Megálljt parancsolt az ország kiárusításának , milliók tönkretételének – néhány kifejezést kölcsönkérve -, megteremtette a magunkfajtákat, és igenis általunk és miattunk már egyre súlyosabb következményei lettek a liberálbolsikra nézve az addig valóban következmények nélküli országban.   Ők is hozzájárultak  ahhoz, hogy végre esély van egy új Haza építésére, hogy eltűnni látszanak az árnyékok, hogy egy olyan mozgalom a Jobbik is megkerülhetetlenül benn van Országunk Házában, amely eddig elképzelhetetlen volt a „korrekt politikai életben”. Létrejött egy bűnmentes csodálatos csapat a Magyar Gárda – éppen a hívatásos félelemkeltés ellen -, mely szervezetet hiába is vádoltak gyáván félelemkeltéssel és hiába ítéltek el jogrendjük szerint is bűntelenül, ők a jövő ígérete és garanciája, hála a Kossuth térieknek is, hála nekünk!   A kérdés csupán annyi, helyes döntést hoztak a mai búcsút szervezők (sajnos egy élménytől az együttlét örömétől engem akaratlanul megfosztva) azzal, hogy hazamennek?

Kedves Kossuth tériek, kedves magunkfajták, kedves barátaim!

Nagyon – nagyon figyeljetek, hogy Országunk Házába népünk kétharmados akaratából most beköltözők valóban az őket beküldő választóik és részükre a sok éves elnyomás elkeresedettsége és kilátástalansága okán biankó csekket utólagos kitöltésre átadó az akaratából a most hatalmat kezükbe vevők álmait , reményeit valósítsák meg!  Őrizzétek vigyázó figyelmetekkel azt az álmot, ami miatt ennyi ideig kitartottatok és legyetek arra készen, ha ne adj Isten csalárdságot tapasztalunk, ha hamisságot érzékelünk, ha eltérnének a csak remélt, de nem programszerűen megígért Nemzetünket építő szándékaiktól, ha nem váltják be ígéreteiket a bűnösök elkapását – tisztességes bíróság elé állítását és bűnösségük esetén vagyonuk elkobzását…. -, VISSZAJÖVÜNK!!!   Addig is Isten áldja kitartásukért a Drága Kossuth térieket, nemzetünk lelkiismeretét, köszönjük,hogy egyre jobban gennyesedő szálka voltatok a gyurcsányizmus körme alatt, köszönjük, hogy hozzájárultatok elkergetésükhöz.

Szebb Jövőt!  
Reiner Péter Bp.2010. április 30.
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Kossuth tér visszatér – gondolatok egy búcsúztatató kapcsán

  1. Ne legyünk már vakok. Már most visszajöhetnek, de még mennünk kell több százezren is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük