KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kortárs költőknek és íróknak ajánljuk: Magyar Irodalmi Lap

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Tisztelt Olvasóink!

A NIF oldalairól már hosszú ideje elérhető a Magyar Irodalmi Lap portálja. Tudjuk, hogy sokan vannak hazánkban olyanok, akik szeretnek írni irodalmi műveket. A MIL éppen ezért született meg.

A MIL Babérja kitüntetés arany, ezüst és bronz fokozata

Oldalain több kortárs, ismert és ma még talán ismeretlen szerzőtől olvasható ezernél is több irodalmi alkotás. Pályázatot is meghirdetnek a szerkesztők, de pályázaton kívül is díjaznak.  Ha Ön irodalomkedvelő, netán szeret írni is, mindenképpen figyelmébe ajánljuk a Magyar Irodalmi Lap nyújtotta megjelenési lehetőséget.


Magyar Irodalmi Lap (MIL) 2015 januárjában megalapította A MIL BABÉRJA kitüntetést. Ennek arany, ezüst és bronz fokozata van, és minden év március 15-én, illetve augusztus 20-án adományoztatik Magyarország, a Szent Korona Országa és az egyetemes magyarság érdekében végzett kimagasló irodalmi, nyelvészeti és kulturális tevékenységért. Magyar és külföldi polgárok egyaránt megkaphatják.

Kitüntetendőt jelölhet a MIL egy évnél régebbi aktív szerzője. A kitüntettek személyéről a MIL szerkesztősége által kijelölt bizottság és felkért szakértők döntenek. Kiválasztásukban előnyt jelent a MIL-nek végzett tevékenység, de ez nem elengedhetetlen feltétel.

A kitüntetést az adományozó az arra méltatlanná vált személytől visszavonhatja.

Nemzeti InternetFigyelő – Magyar Irodalmi Lap

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: