Korrupcióellenes ügyészséggel lehetne megbuktatni Magyarország maffiakormányait

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Portik- és a Vizoviczki-ügy részletei afelé mutatnak, hogy „Magyarországnak maffiakormánya van”. A Fidesz nyugodtan lophat, az ügyészség falaz a mindenkori hatalomnak ahelyett, hogy pártatlanul feltárná a kínos ügyeket – mondta Szilágyi György, a jobbik országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján, a Központi Nyomozó Főügyészség előtt.

vizoviczki

Nyilatkozatában elsősorban a napvilágra került tanúvallomásokra hivatkozott a néppárti ellenzék korrupcióellenességért felelős politikusa. Szavai szerint egy maffiakormány arról ismerszik meg, hogy alvilági figurákkal tart kapcsolatot, azokkal közösen üzletel és rabolja szét az országot. Értékelése szerint ha egy ügyben megjelenik egy politikus vagy egy párt, akkor az ügyészség abbahagyja a nyomozást és nem érdekli a teljes körű feltárás. Hozzátette: nem tudja, hogy ezt kormányzati utasításra vagy „prémium feladatként” teszik-e.

A jobbikos politikus azt mondta, hogy nem csak a 2010-utáni, hanem 2010 előtti – Vizoviczki által meglebegtetett – MSZP-s érintettségek esetén sem indult nyomozás. Mi több Portik Tamás tanúvallomása is következmények nélkül maradt a politikai szektorra nézve. Szilágyi emlékeztetett arra, hogy az ügyészség annak a lobbistának az ügyét sem tárta fel teljes körűen, aki az úgynevezett amerikai kitiltási botrányhoz nagyban hozzájárult.

Mint ismeretes a lobbista állítólag azt ígérte egy tengerentúli étolajgyártó cégnek, hogy a Századvégen keresztül kétmilliárd forintért elintézi, hogy az olajáfa csökkenjen.

A Jobbik szerint mindez azt jelzi, hogy a Fidesz és az MSZP az egykutya, ugyanazok a háttérhatalmak mozgatják a mindenkori kormánypártokat. A legnagyobb ellenzéki párt ezért korrupcióellenes ügyészség felállítására tett javaslatot, amely feladataként határozná meg a gyanús ügyek politikai ráhatásoktól, pártállástól független kivizsgálását. A büntetési tételek tekintetében a kormányzati hatalomra készülő párt képviselője azt mondta, hogy vagyonelkobzásra és a börtönbüntetésre is szükség lenne.

Jobbik Sajtóosztály

NIF

6 thoughts on “Korrupcióellenes ügyészséggel lehetne megbuktatni Magyarország maffiakormányait

 1. Kérdés kik választanák meg a korrupció ellenes ügyészséget, netán, a parlament hagyná jóvá? Vagy a maffiózokkal teli baloldai jelölhetne? Amikor már nem csak az Anti lop, hanem…., akkor már nincs megoldás. Jöhetne egy katonai hatalom átvétel, de a hadseregünk tisztjei is ott voltak az olajszőkítök közt. A javaslat idealista eszmefuttatás. Itt nem tetszenek forr5adalmat vcsinálni

  1. Ezekhez már hozzá sem tudok szólni. Egyszerűen nem tudom, mi a fa……nak ? kel nekik az a temérdek pénz, vagyon? Mikor fogják élvezni? Lehet, nem is élnek addig, hogy hasznát vegyék a szemérmetlen gazdagságuknak. Akkor meg mi a szarnak? Kaparnak össze annyi lovét. Nem hiszem hogy arra mindre szükségük van. Akkor minek?

   1. Statisztikailag Románia korruptabb, mint Magyarország, ott működik a korrupció ellenes ügyészség, de nálunk ez elképzelhetetlen lenne!Van ma olyan ügyész Magyarországon, aki vezető pártpolitilkuusok, polgármesterek ellen pert nyert volna?

 2. Ez a Závirec-párt bohócok gyülekezete,az egyik főbohócot,a Novákot(milyen igazi magyar neve van a csókának) ugyan parkolópályára rakták,emlékszem tüntetéseken dobbal vonult ez a hülye,de van még ott szarházy bőven,pl a Volner(,na megint egy szép magyar név),aki sajnál a baszásra rákölteni 10 ezret,hogy egy szobát béreljen,helyette a csalánosba megy a doktornővel,ott térdepelteti szegényt.Pitiáner szélhámosok az MLM -es főnökükkel az élen,és korrupciót emlegetnek,miközben a frakciópénzt egymás között osztják szét,keresztbe alkalmazzák egymás rokonait,pl autószerelő ad tanácst jó pénzért,egy gennygóc ez a banda,lejáratja a jobboldalt.

 3. „A Jobbik szerint mindez azt jelzi, hogy a Fidesz és az MSZP az egykutya, ugyanazok a háttérhatalmak mozgatják a mindenkori kormánypártokat.
  Véleményem szerinti helyesbítés: … mindez azt jelzi, hogy a Fidesz és az MSZP az egykutya, ugyanazok a háttérhatalmak mozgatják a mindenkori pártokat.
  H.B.
  „A totalitárius rendszerek mindig jó viszonyban voltak, és vannak ma is az alvilággal.
  A cél közös: kifosztani, félelemben tartani a hagyományos értékrendű, polgári világot.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük