KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Komolyan kellene végre venni a tényadatokat, a Haza nem kiárusítható!

Szent KoronaA nem magyar nemzeti érdekeket szolgáló „honatyák”  lehetővé teszik, hogy nemzeti vagyonunk legértékesebb részét, a földünket  most külföldiek és hazai nemzetidegenek szerezhessék meg. Ugyanis a  II. földtörvény  azonos  jogállást biztosít a magyar és a külföldi földvásárlóknak és azoknak a cégeknek is, amelyek bármilyen  uniós tagállamban  székhellyel rendelkeznek. 

Komolyan kellene végre venni a tényadatokat és tenni valamit a fennmaradásért. Nem elegendő legyinteni és mindent elintézni azzal, hogy ugyan, én egymagam mittegyek, úgysincs eredménye.  Az ilyen magatartásnak vége kell, hogy legyen!

Vagy belenyugszunk, hogy most békésen, önszántunkból idegen (gyakran ellenséges) kézre  juttassuk a földünket? Saját Hazánkban idegenek földjén járjunk? (Ha az új tulaj kegyesen megengedi)…

„… Kapával és kaszával fogjuk elkergetni a magyar földet elrabló külföldieket!” – Mondta Morvai Krisztina a Jobbik európai parlamenti képviselője a Hazatérés templomában – „ (…)  Mára világossá vált, hogy az új földtörvény alkalmatlan arra, hogy a külföldiektől megvédje a magyar termőföldet. Mit tehetünk…”?      

1. Ugyancsak ily módon kell elűzni hazánkból a gyáva, megalkuvó, gerinctelen magyarellenes haszonpolitikusokat, akik megszavazták ezt a törvényt.

2. Horváth Sándor Kárpátaljai író és költő  (igaz magyar!)  már közismert megzenésített (a kárpátaljai magyarok himnuszává vált) versében leszögezte:„…Mert a Haza nemeladó, ezüstpénzre nem váltható”. Sajnos, sokan képtelenek ezt megérteni. Talán célszerű lenne szervezni a parlament előtt egy magyar „MAJDAN”-t (mint Kijevben volt).

3. A föld a nép tulajdona, Isten teremtette, ezért nem lehet SENKI magántulajdona. A földünk NEM ÁRU. Mi címen rendelkeznek   saját szűk érdekükben, saját szájuk íze szerint  a pont (ideiglenesen) hatalmon levő személyek a nem saját tulajdonukkal (pl. az én és a Te földeddel)?!

 4. Mi alapon, ki érdekében állapítja meg a kormány, vagy bárki is e felbecsülhetetlen értéknek az árát?

Gyűjtsünk aláírásokat egy népszavazás (referendum) kiírására, amelyben népünk megkövetelné, hogy alkotmányilag tiltsák meg a földünk magántulajdonba való adását.  Földterület csak hosszútávú haszonbérbe adható, kizárólag magyar állampolgároknak. Saját tulajdona felett rendelkezzen az egyetlen törvényes tulajdonos – a Nép !

Vitéz Kövér György tkp

Ungvár – Záhony

P.S.   A Vitézi Rend hathatósan  hozzájárulhat az aláírásgyűjtés szervezéséhez.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
 
 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Komolyan kellene végre venni a tényadatokat, a Haza nem kiárusítható!

 1. Nagyon az utolsó órában vagyunk, tehát valóban lépni kell, mert azé a haza, akié a föld…
  A magyar föld a Szentkorona tulajdona, és senkinek sincs joga adni-venni…
  Lenhardtné

 2. Komolyan kellene már venni, hogy a magyar ember nem gondolkodik, hanem hisz.
  Ha eccer orvbánviktor aszonta, hogy megvédi a magyar földet, akkor megvédi a magyar földet. Mér olyan nehéz eztet megérteni? Megmondta, megteszi.
  Ez az egyik hozzáállás.
  Megmonta a gyurcsány ferenc, hogy a magyarságunkat akkor őrizhetjük meg legjobban, ha teljes egészében intergálódunk az únijóba. Világos nem?
  Ez a másik.
  Mit lehet várni az ilyenektől? Ha magától nem talál rá a válaszra (és nem tud, mert szentül hiszi, hogy tudja a választ, ezért nem is keresi azt) akkor nem tudja rávezetni semmi.
  Még nem vagyunk a szakadék alján. De már nagyon közel vagyunk hozzá és valahogy nem hiszem, hogy elkerülhetnénk a becsapódást. Igyekezzünk puhára esni, ha ez egyáltalán lehetséges lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük