Murányi László: KOMMUNISTA TÍZPARANCSOLAT

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

1.Mindened legyen a párt. Általa kerülhetsz törvényen kívül, neki köszönheted vagyonod, tehát csak neki szolgálj!

2.Mindig azzal vádold a szemben álló felet, amit magad csinálsz, csináltál vagy csinálni fogsz. És nevezd mindig ellenségnek.

3.Ha nem lesz szocializmus, gyorsan kezd el építeni a kapitalizmust, de a szájad a nyilvánosság előtt arra álljon, hogy szociálisan érzékeny vagy.

4.Kapcsolataid fenntartásakor mindig a párttagság legyen meghatározó. Az ezen kívülieket ott használd ki, ahol csak tudod. Ez kötelesség. Ha mégsem sikerül, parancsolj nekik, vagy fenyegesd meg őket.

5.Ha valamilyen szellemi kezdeményezést nem tudsz meghiúsítani, úgy vegyél részt benne. Épülj be és rombold szét.

6.Mindig tegyél sejtelmes célzásokat a másik fél erkölcseire, nem baj, ha az nem igaz. És ismételd, ahányszor csak tudod. Míg mindenki elfelejti, hogy honnan is indult az egész.

7.Beszélj a nép belső ellenségeiről. Hivatkozz olyan forrásra, amely nem létezik. Ezzel okos is leszel, de nem baj, ha nem jön be. Ha mégis rajtakapnak: tagadj körömszakadtig.

8.Legjobb kapcsolatod a kommunista sajtóval legyen. Azokkal mindent elintézhetsz, ha kell pénzt is adj nekik, elfogadják.

9.Alapelved mindig az övön aluli megoldás legyen. Ezt hamar megszokod és nem kerülsz ellentétbe saját természeteddel.

10.Soha ne feledd az örökös alapelvet: ami a másé az az enyém, ám ami az enyém, az a mienk s ahhoz másnak semmi köze nem lehet.

Ha még ez sem lenne elég bizonyíték hadd tegyem ide Szolzsenyicin tételét a bolsvikokról.

Ő csak ismeri őket / „Ivan Gyenyiszovics egy napja”/ a Gulagokig bezárólag: SENKI JOBBAN, RÖVIDEBBEN LE NEM ÍRTA ILYEN E TÖRTÉNELMI HORDALÉKOT.

„A kommunistánál ártalmasabb, veszélyesebb embertípust nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra és szellem-ellenességük elképzelhetetlen minden más, normális – azaz nem kommunista ember számára.

A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika igy hív: lelkiismeret.

A kommunista eltorzult lélek, Egészséges szellemű, európai ember nem lehet kommunista.

Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt az eszme vagy az elvtársak személyes érdeke úgy kívánja.”

Murányi László

2010.  január 25.

Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “Murányi László: KOMMUNISTA TÍZPARANCSOLAT

  1. A lengyel miniszterelnök 40.000 volt kommunista funkcionárius nyugdíját egy tollvonással a felére csökkentette. Így is 700 euro maradt, ami 200.000 forintnak felel meg nagyjából, és jóval a lengyel átlagnyugdíj fölött van. Nálunk nem 40, hanem 440 ezer, egy-másfél millión felüli nyugdíjat kell, ugyanilyen gyors tollvonással, nem a felére, hanem a negyede alá csökkenteni. Lehet számolni, ha átlag 400 ezer a csökkentés, az szorozva 440 ezerrel, az 176 milliárd forint / hónap, és 2112 milliárd forint éves megtakarítást jelent.

  2. Murányi Úr! Minden szava igaz,és köszönet érte,de sajnos amit leirt az igaz a mai teljes Magyar parlamentre,és annak „jeles” képviselőire.Egyetlen egy kivétel van!!!és az Wittner Mária!!Isten éltesse sokáig közöttünk,és minden igaz Magyar ember szivében is! Amig nem hozzá hasonlóak- szivükben is Magyarok -képviselik a magyar népet,addig bármi történhet velünk,mert nincs képviseletünk.Mindegyik a saját meggazdagodását tekinti célnak,és nem a nemzet sorsát! Eladtak mindent,elárulták a saját nemzetüket a „törpéknek”.Ajánlom mindenki figyelmébe a polgárinfón olvasható Münzberg Mihály Úr által irt cikket,és ha lehetne kérni a NIF szerkesztőit,tegyék rá erre az oldalra,mert nagyon igaz!!Köszönettel:D.Éva

  3. Bocsánat! A cikk cimét nem irtam: ” A gonosz törpe”,irója Münzberg Mihály

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük