KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kómában fekvő gárdista kislány megsegítésére gyűjtenek

Klaudia az ezeréves határnálAdjon az Isten!

Amint arról bizonyára már sokan hallottatok, bajtársunk 12 éves kislánya, Klaudia asztmás rohamot követően megfulladt, hosszadalmas újraélesztése után jelenleg mesterséges kómában fekszik Budapesten, a SOTE I. számú gyermekklinikán. Szükség volna agysebész, neurológus specialistákra, ugyanis megduzzadt az agya, de a család tájékoztatása szerint egyelőre még nem látta ilyen szakember. Aki tud ilyet, az jelezze közvetlenül nekem (Csíkhelyi Levente) a 70-551-9909-es telefonszámon. Az amúgy is nehéz anyagi helyzetben lévő család részére gyűjtést rendezünk.
A felajánlásokat szintén személyesen nekem lehet átadni 2010. 09. 04-én 08:00 és 10:00 között Sóskúton, a Tanyasi Lovasudvarban, a Jobbik központi tanévnyitó rendezvénye előtt, vagy átutalni a bankszámlaszámomra: Csíkhelyi Levente, ERSTE Bank 11657008-53370301-57000002, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: „Klaudia”.
Az így beérkezett összegeket természetesen maradéktalanul továbbítom a Horka család részére.Vona Gáborral
A segítségeteket előre is köszönjük!
Szebb jövőt!
Csíkhelyi Levente
Magyar Nemzeti Gárda, Pest megye

A Pest megyei Jobbik elnökségének segítségkérése

Segítsünk bajtársunk kislányán!
A Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei elnöksége megrendülve értesült rádi jobbikos tagtársunk kislányának balesetéről, aki asztmás rohamot kapott, és jelenleg kómában fekszik a SOTE Gyermekklinikáján.
Jó hír, hogy a kislány légzésfunkciója javult, de még lélegeztetőgépen van. Nem lehet biztosan tudni, hogy a hosszú oxigénhiányos állapot milyen károsodást okozott nála. Az orvos szerint fiatal kora miatt van esély rá, hogy rendbe jön, de mindenképpen hosszú gyógykezelésnek néz elébe.
Felépüléséhez minden segítségre szükség van: szervezetünk anyagi támogatásán túl is jelentős segítség lenne a további adomány, hiszen a kislány kezelése nagy áldozattal jár, melyet a család nehezen bír el.
Aki úgy érzi, hogy támogatni tudná Klaudia felépülését és gyógykezelését, kérjük, hogy a kislány édesanyjának számlájára juttassa el adományát: Horka Sándorné, OTP 11773683-02164654.
Köszönettel:
a Jobbik Pest megyei Elnöksége

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük