KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kis összegzés

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

all

 

Pletyka

Társaságban a nők többsége  mindig egyszerre beszél. Ráadásul egyre hangosabban, és ami a legrosszabb, hogy sokáig.
Csak bájosan
A nők egyik leghatásosabb fegyvere a  tükör előtt betanult bájos mosoly. Ennek láttán férfiaknak jobb lelépni, habár az utánuk lövöldözött szónyilakat sokáig  nehéz lesz elkerülni.
Női barátságok
Az öröknek hittek is pillanatok alatt válhatnak élet-halál harccá, amint felbukkan egy jó partinak számító férfi. Kezdetben szó sem lehet osztozkodáson.
Irigység
A munkahelyeken is gyakori – különösen a nők körében -, hogy érzelmi alapon mondjanak véleményt. Az ellenszenvet az is kiválthatja, hogy  a másik nőnek szebb a kisujján lévő köröm. Az első jelnél jobb, ha munkahelyet vált a sértett, mert soha nem lesz nyugta.

Adjunk magunkra
Bizonyos nők azért vadásznak pénzes férfiakra, hogy a tőlük kicsalt, nem kevés összegből egymásnak rázzák a méreg drágán vásárolt rongyaikat.
Női logika
Az elhanyagolt nők végső érve, hogy fiatalságukat férfira pazarolták. Sajnálatos módon ez nélkülük is elmúlik, s milyen hamar!
Okoskodás
Az gazdag, idős férfiakhoz vonzódó fiatal nők okosnak hiszik magukat, párjuk elért eredményeit maguknak tulajdonítva. Ettől lesznek oly magabiztosak, hogy környezetük el is hiszi „kiválóságukat”.
Csak mértékkel
A túlzott szeretet halálos  méreg lehet különösen a férfiak számára. Erre bizonyíték a temetőbe látogató nők tömege.
Szenvedély és mánia
A nők aggodalmat színlelve igyekeznek leszoktatni párjukat káros szenvedélyeikről. Ha sikerül, a megmaradt pénzből vásárolják meg maguknak az ezredik felesleges holmit, ami a  többi mellett porosodik  majd a polcon. Kárt ugyan nem okoznak, de  a pillanatnyi élvezeten kívül semmi haszon belőle.
Akkor viszont miért rossz a káros szenvedély?
Kettős mérce
A túlsúlyos  nők zabálás közben is megkövetelik, hogy fogadják el őket olyannak, amilyenek. A férfiak gyomorideggel hallgatják őket, miközben csont soványak a megfelelési kényszertől.
Pénz beszél?
A gazdag, korosabb nők parancsszóra öleltetik magukat, megvásárolt fiatal férfiakkal. Később csodálkoznak, hogy a fiúk még a pénzt is megutálják.
Lélekben fiatalok
Míg az élveteg, korosabb hölgyek mindenre képesek egy izmos fiatal férfi megszerzéséért, úgy az inaktívvá vált idősebb urak mindent elkövetnek, hogy eszükbe se jusson, amiért régebben elszállt az agyuk.
A látszatra adni kell
A kifelé harmonikusnak  tűnő házaspároknál gyakori panasz az erős fejfájás. Nem akarnak rájönni, hogy mindez a magukra kényszerített szerepvállalás következménye.
Változnak az idők
Fiatalon elég egy apró helyiség, hogy jól érezzük magunkat egymással. Idős korban egy palota is kevésnek bizonyulna, hogy ne találkozzunk egymással.
V.A.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: