Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kifordult sarkából a világ!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Míg a reboot el nem választ”: a japán fiúk virtuális menyasszonyokkal házasodnak (VIDEÓVAL)

Bevezető: A „reboot” a számítástechnikában alapfogalom, ami a rendszer újraindítását jelenti. Ekkor minden korábbi el nem mentett adat elvész, és a számítógép a kezdeti indulási adatokkal indul el újra. Mint egy új világban.

A cím a házassági fogadalom részére utal: „Míg a halál el nem választ

(Híradmin)

Japán emberek digitális házasságot kötnek virtuális menyasszonyokkal – a szertartás pedig épp olyan furcsa, mint amilyennek hangzik. A Tokió Pénteken bemutatott videó egy ilyen japán vőlegényt mutat, aki fogadalmat cserél virtuális rajzfilmes barátnőjével.

A pár a fogadalomcsere során VR headseten (virtuális kommunikációs eszközön) keresztül „néz egymás szemébe”, mielőtt egy kínos első csókot váltanak egymással, mint férj és feleség, az ugyanolyan „valódi” esküvői vendégeik előtt.

A koncepció a “Niitzuma Lovely x Cation” anime (rajzfilmes) videojátékból ered, melyben a játékosok képesek a virtuális barátnőkkel való kapcsolatuk ápolására és fejlesztésére.

A résztvevők megtiltották a virtuális-nők játékkiállításon való tapogatását (FOTÓKKAL).

Azoknál a játékosoknál, akik különösen elkötelezett kapcsolatban állnak rajzfilm-szeretőikkel, a játék készítői kifejlesztettek egy módszert, hogy a párok össze legyenek kötve a virtuális házasságban.

(Japán: Egy esküvő, kívül ebből a világból! A vőlegények feleségül veszik a virtuális (képzeletbeli)-menyasszonyukat)

Forrás: Russia Today (RT)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Kifordult sarkából a világ!

  1. Mi a jó ég?! És az “esküvő” után elmennek egy igazi teaházba, hús-vér gésákhoz?

  2. Nem csodálkozom egy cseppet sem, amikor a skandináv liberálidióták olyan nyilatkozatokat tesznek, hogy minden szabad a szex területén, amit nincs gusztusom részletezni, de valami iszonyatos, akkor ez még egy szinte ártatlan elmebaj.
    Én sokáig hittem a józan észben, s egyszerűen baromságnak és “viccnek” tartottam minden olyasmit, mint a Kalergi terv, a szexuális élet devianciáját felülmúló deviancia, a logikátlan és paraszti ésszel szembemenő jogi érvelés, stb., de sajnos nem volt igazam, ezek léteznek és az egész világot beborítja a káosz. Nem is tudom, hogy hol hallottam, talán a Trónok Harcában, hogy a gonosz pusztán a gonoszság kedvéért gonosz, vagy valami ilyesmi, de ezt tapasztalhatjuk ma mindenfelé.

  3. Bolondok ezek!
    Még JÉZUS KRISZTUS második eljövetele előtt helyreteszi ezeket és hasonló hibbantakat Putyin és Kalasnyikov!
    Nagy az Isten állatkertje,alacsony a kerítés!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: