KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ki kivel harcol a "Magyarország elleni háborúban"? – Morvai és Gaudi beszélgetése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai Krisztina EP képviselő és Gaudi-Nagy Tamás európai jogi szakjogász 2014. október 23-i strasbourgi beszélgetésének témái: a „Magyarország elleni háború” mára színjáték lett; a munkavállalók, a kisvállalkozók és a gazdák, azaz a magyar polgárság megerősödése vezethet oda, hogy az összeépült gazdasági és politikai hatalom fosztogatásai megállíthatók legyenek; mit tanítanak a ma emberének 1956 hősei; miért a 2006 őszi jogsértések ellen fellépő Gaudi kerül bíróság elé, s miért nem a jogsértők; hogyan ünnepelt álló ovációval a „jobboldal” és a „baloldal” a globalista, neoliberális politikát folytató új Európai Bizottság megválasztásakor…

[youtube=http://youtu.be/WFH837oRjTg]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Ki kivel harcol a "Magyarország elleni háborúban"? – Morvai és Gaudi beszélgetése

 1. Hát jó reggelt kívánok kedves Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás! Nem tudom, hogy valójában mikor kezdték el látni, hogy ez az egész politikai aréna egy cirkuszi porond, ahol minden szereplőnek ugyan az a szándéka. Elbűvölni a nagyérdeműt, hogy ne vegyék észre a háttérben dolgozó tolvajokat. Szóval nem tudom, valójában mikor, de ha valóban csak most, akkor nagyon nagy bajok vannak. Mire ugyanis az átlag polgár is észre veszi a bajt, már vége is az életünknek.
  eSzeL

 2. szevasztok!
  EMLÉKEZZ KRISZTINA NEKED ÍRTAM AKKOR!
  EMLÉKEZTETŐ BŐVEBBEN:
  Dr. Prof. Morvai Krisztina docens Úrhölgy !
  Ön nem az aki a / profanum vulgus / az avatatlanok tömege, a műveletlenek , a hozzá nem értők, / táborához tartozna, ön egy / professor extraordinarius / egyetemi rendkívüli tanár.
  /”docendo discimus”/ tanítva tanulunk /
  Tisztelt megszólított, tegnap: 2007-12-30 – án a Hír. TV. Kontraszt/éles ellentét, szembetűnő különbség,/ műsorában hallottam kérését és beszédét. Megnyilvánulásaival és vélemény kinyilvánításával amely megtámadhatatlan, egyetértek. Azt SEGÍTENI ÉS TÁMOGATNI kívánom .Tevőlegesen pld-ul aláírás gyűjtés, stb. Kontaktust /társadalmi, szellemi, stb. érintkezés, kapcsolat/ a lent leírt címen érhetnénk el.
  Miért teszem ?
  Tudom, hogy Gyurcsány Ferenc MSZP . VEZÉRE ÉS MAGYARORSZÁG JOGILAG MÉG MEGTŰRT MINISZTERELNÖKE egyértelműen diszgrácia / kegyvesztettség / állapotában van.
  Azt is tudom, hogy fokozatosan hátrálnak ki mögüle a felelősségérzet és kötelességérzet felismerői. Mára oly mértékben növekedett köztük a distancia /távolság/ hogy bármely pillanatban bekövetkezhet a nép akarata. Számukra megkell adni a kihátrálás lehetőségét, de ugyan akkor felkell készülni a további teendőkre. Ne diszciplinál /fegyelmez/ formának tűnjön, mert ez újabb még megmaradók szorosabb összezárását jelentené. A jelenséget többször leírtam már , most nem részletezem. Tehát valamit ki kell találni, nem kis túlzással állíthatom, hogy a jelenlegi Magyarországon a pártokba és a demokráciába vetett hit, csődöt mondott. Ezért csak egyszerűen az MNP. KELL
  REKLÁMOZNI harmadik erőként, mely a Magyart egy erővé tömöríti. Az MNP = magyar néppárt. Ez a párt legyen az aki minden szónak és leírt betűnek vissza adja hitelét, pld-ul : ha azt mondjuk, hogy dübörög a gazdaság, akkor annak dübörögni kell, vagy ha azt mondjuk, hogy soha nem hazudtunk, akkor tényleg nem hazudtunk, ha azt mondjuk, hogy a bűn büntetés kap akkor kapja is meg. A jó és rossz meghatározásánál figyelembe vesszük a természet törvényességét, mindent nevén nevezünk, nem azt mondjuk, hogy az orvos aburtuszt / hajtott végre, ha nem azt, hogy emberi élet megfogantatását , létrejöttét, életre való jövetelét erőszakosan tudatosan megakadályozta, lehetetlenné tette, és ez már bűn és a bűnt a fenti fogadalom szerint pedig büntetni kell…. Stb. Egyszóval Magyarul, ha idegen szót használunk akkor nyomban utána magyarul is elmondjuk, hogy a kis ember is megértse. Nem utolsó sorban valós hatást ér el, mert ha tudatosul, ”megöltem egy embriót ? „ – „ néphatalmát, akaratát képviselem ? „ stb. követ az értelem és a vele párosuló lelkiismeret, felelősségérzet és a kötelesség tudat fog a felszínrejönni.2007-12-31 szeretettel: sparta-kus üzenet: kérem adják át a címzettnek.
  Köszönöm.
  Cím:
  Ma 2008-01-10 05.09-óra van a 61-oldalon fantáziáltam, amikor valaki fantázia szinten van, álmodozik, állom képekkel gyötrődik, vagy felvidítják, egy másik embertársam elméjében kutatok akaratomon kívül, nem én vezérlem, vezéreltetik…
  …..”
  BIZONY-BIZONY TANULJ – TANULJ – OKULJ – OKULJ
  KI KI ELLEN?
  A MAGYARELLENES A MAGYAR ELLEN HARCOL
  SZER- E- TETTEL:
  kISS lÁSZLÓ
  ui. idéztem írásomból életem c. első fejezetéből….

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: