BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Édesded kettős Karcagon – Oszkó véletlenül elszólta volna magát? (videóval)

Múlt pénteken, Karcagon, a körzet fideszes képviselőjelöltje Varga Mihály, volt pénzügyminiszter választási fórumot szervezett, ahol a magyar gazdaság problémáiról tartottak eszmecserét. A meghívott kisvállalkozók, cégvezetők és önkormányzati vezetők mellett, a rendezvényen fő meghívottként és előadóként részt vett Oszkó Péter is.

A nap felvezetéseként a jelenlegi pénzügyminiszter mintegy harminc percben értékelte az elmúlt tíz év gazdasági folyamatait. Beszélt a szoclib kormányok elhibázott gazdaságpolitikájáról és persze arról, hogy a jelenlegi válságkezelő kabinet milyen sokat tett az ország stabilizálásáért.
Természetesen az előadásából nem felejtette ki az Orbán-kormány, és így vendéglátója tevékenységének az értékelését sem. „A 2000-es évek elején hazánk egy jól gazdálkodó ország volt a régióban, kialakult egyfajta jóléti politizálás” – fejtegette véleményét a számára elvileg ellenoldali országvezetés munkájáról.
A nagy egyetértést tovább prezentálandó, Oszkó a fórumon Varga Mihállyal közösen az asztalfőn foglalt helyet, és a felvezetők után így várták mintegy „kéz a kézben” a megjelentek észrevételeit a felvetett témákhoz.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fQmEy2XUSro]
A jelenlévő, egyébként többségükben jószándékú kisvállalkozók pedig ontották a kérdéseket. Szó esett az elhibázott mezőgazdasági rendszerekről, a multicégek kivételezettségéről, az adóterhek elviselhetetlenségéről, a pályázati rendszerek működésképtelenségéről, illetve az azokon indulni szándékozó kisvállalkozások esélytelenségéről.
A kérdésekre Varga és Oszkó egymás felváltva reagáltak, amitől az embernek önkéntelenül is olyan érzése támadt, hogy a jelenlegi irányvonal és a tervezett narancsos gazdaságpolitika nem nagyon áll majd messze egymástól. Ezt a feltételezést erősíti az is, hogy komolyabb nézeteltérésekről a híradások sem számoltak be.
Érdekes volt, hogy Oszkó több kérdésre adott válasza is abban merült ki, hogy a többi tárcára, és a nyolc éve tartó pazarló gazdaságpolitikára hárította a felelősséget. Az pedig egyeneses meglepetés számba ment, amit a két pénzügyér a multik szerepéről és azok jövőbeni szabályozásáról mondott.
Valószínűleg mindketten olvashatták a Jobbik programjának idevágó részét, mert ezt a problémát hirtelen ők is hasonló módon akarták kezelni. A nagy kérdés már csak az, hogy akkor eddig miért nem tették?
A legszebb azonban mégsem ez volt, hanem az, amikor Oszkó az összejövetel végén megígérte, hogy a felvetett problémákkal a következő hetekben foglalkozni fog majd.
Vajon mire gondolhatott? Vagy ez csak egy véletlen elszólás volt a háttérben formálódó együttműködésről?
Mert bárhogy is nézzük, azért az nem kicsit furcsa, hogy a választási kampány finisében a kormányváltásra készülő ellenzéki párt a saját kampányrendezvényére a regnáló kormány pénzügyminiszterét hívja meg előadóként.
Vajon milyen ésszerű indok lehet erre?
Bár, mondjuk Varga Mihály zárószava, talán sejteti a választ: „Egy tanulsága mindenképp van a mai napnak, hogy a kormányzás nem szakadhat el a realitástól, a való világtól.”
Vajon milyen realitásra gondolhatott? A narancsos-szegfűs, mutyikban jócskán összefonódott való világra?
Ez is érdekelheti:  Na, ezt nem mondhatja el magáról a NIF
írta: gabeebee
Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Édesded kettős Karcagon – Oszkó véletlenül elszólta volna magát? (videóval)

 1. Nemcsak a FIDESZHEZ köthető médiumok hallgatták el!
  Kövér új, elhallgatott „Köteles beszéde”: újra szavaztatnának ha nem jó nekik az eredmény vasárnap
  A Jobbikot közellenségnek tekintő Fidesz és pártsajtója – Magyar Hírlap, Echo Televízió, Hír TV, Magyar Nemzet és újabban az MTV, TV2, RTL Klub is – lényegében elhallgatta, vagy mínuszos hírként számolt be Kövér László felettébb meglepő javaslatáról. A közjogi értelemben precedenst teremtő, döbbenetes kijelentés érdekes módon a balliberális orgánumok többségénél sem érte el az ingerküszöböt. A Fidesz országos választmányának elnöke azt mondta az ATV által rögzített felvételek szerint a Komárom-Esztergom megyei Táton megrendezett lakossági fórumon: „ha a tisztelt választók nem hatalmaznak fel minket arra, hogy koalíciós kényszer nélkül vezessük az országot, akkor, miután nincs alkalmas koalíciós partner, akivel lenne esély egy normális és tisztességes kormányzásra, vissza fogjuk adni az embereknek a döntés lehetőségét, hogy még egyszer gondolják meg, és bízzák meg azt, akit meg akarnak bízni.” Kövér László magyarán arról beszélt, hogy ha nem olyan eredmény születik az országgyűlési választáson április 11-én, amely neki tetszene, akkor visszaadják mandátumaikat, s újból az urnák elé hívják a választópolgárokat. Hogyan lehetséges ez? Legegyszerűbben az újonnan megalakult parlament feloszlatásával érhető el – a képviselők fele plusz egy ember szükséges ehhez –, éppen azzal a módszerrel, ami az elmúlt nyolc év alatt a legkevésbé sem ment a Fidesznek.
  http://barikad.hu/node/50568

 2. Titkos magyar- izraeli államközi megállapodás 2004.04.14
  2004 április 14-én, egy szerdai nap késő estéjén, Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott, ahol összegyűlt a megállapodást aláíró magyar politikai elit. Az egyezmény részben a már említett EU-Izraeli akcióterv alapján került megfogalmazásra, és 2004 május 1-én lépett életbe. A magyar felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikálták az EU-s országokban sem szellőztetett kerettervet, melynek egyes pontjai külön-külön is felérnek egy hazaárulással.
  A hazaárulók:
  Mose Kacav, Izrael akkori államfője,
  Mádl Ferenc, Magyarország köztársasági elnöke,
  Medgyessy Péter, akkori miniszterelnök,
  Kovács László az MSZP részéről,
  Hiller István az MSZP részéről,
  Dávid Ibolya az MDF részéről,
  Herényi Károly az MDF részéről,
  ORBÁN VIKTOR a Fidesz MPP részéről,
  Áder János a Fidesz MPP részéről,
  Pokorni Zoltán a Fidesz MPP részéről, valamint a
  Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének vezetői.
  Kuncze Gábor mint pártelnök
  Pető Iván mint az SZDSZ országos tanácsának elnöke.
  A dokumentum 8 pontból állt, melyek a következőek voltak:
  1, Magyarország befogadó célország.
  Ennek a pontnak a lényege, hogy abban az esetben, ha Izraelt külső agresszió érné, mely veszélyezteti az ott élő zsidók életét, Magyarország 500.000 zsidó befogadását vállalja, állampolgári jogokat adva a befogadottaknak.
  2, Izraeli áruk európai terjesztése.
  3, Izraeli vállalkozások állami pénzen való támogatása.
  4, A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése és propagálása a médián
  keresztül.
  Ebben nincsen nálunk hiány. Ez is része az EU-Izraeli akcióterv néven ismert dokumentumnak. Az ún. holokauszt-oktatás tantárgyi bevezetésének sürgetése is ide tartozik.
  5, A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben, és
  annak szigorú alkalmazása.
  Ezzel azóta is és folyamatosan próbálkoznak. 2007 márciusában a Mazsihisz még azt a bátorságot is vette, hogy tövényjavaslatot nyújtson be! Törvényjavaslatot, a Mazsihisz!!! A médiának persze nem szúrt szemet, hogy mi a fenét képzelnek magukról.
  6, A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek
  működésének ellenőrzése, korlátozása, és megszüntetése.
  Ez a pont egyértelmű. Nem más ez, mint a megalkuvást nem ismerő, a nemzeti megújulást óhajtó és szolgáló nemzeti erők, az ún. szélsőjobb és a civil mozgalmak eltaposására tett törekvés szentesítése.
  7, Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában, és a
  nemzetközi fórumokon.
  Ez utóbbit tökéletesen lekövethetjük a magyar politikában. Az izraeli tömeggyilkosságok ellen egy szava sincs a magyar kormánynak, sem pedig a pártoknak.
  Főleg Orbánnak, akinek Izrael engedélyezte(!), hogy miniszterelnök legyen, és a Likud a csókospártja.
  8, Harc az antiszemitizmus minden formája ellen a Berlini Deklaráció
  szellemében.
  A fentebb felsorolt hazaárulók közül, most nyilván Orbánt nyomják előre, mindenféle cionista szervezetek, de reméljük, hogy ez nem sikerül nekik.
  Isten óvja Magyarországot! Szavazz a Jobbikra! Hogy el ne süllyedjünk a zsidó mocsokban, amelyet most Orbán akar beszivattyúzni szent Hazánkba.

 3. Egy tipikus fideszes életútja – Csintalan, a köztörvényes.
  Az egri főiskolán KISZ-titkár volt, 1977-től MSZMP-káder. 1990 májusában az MSZP tagja lett, ahol egyre feljebb furakodott, miközben degeszre lopta magát a rablóprivatizáció során. Ügyvivő, az országos elnökség tagja, a Horn-kormány idején az MSZP ügyvezető alelnöke, egészen 2002-ig pedig a szocialisták színeiben parlamenti képviselő. A mai napig jó kapcsolatot ápol a politikai maffiával, az Index egyik cikkéből például kiderül, hogy Csintalan volt az olajügyek egyik fő koordinátora.
  Innen vedlett át „jobboldalivá”, s lett a hírTV megmondó embere, a maffiózó Tasnádival baráti és üzlettársi viszonyt ápoló köztörvényes gazember, „Csinti”. Aki nem mellékesen az előbb említett televízióba is bevásárolta magát. 2007 óta a Fidesz tagja. Oda is való, személye a bizonyíték a korrupt parlamenti pártok összefonódására. Sándorunk műveletlen, ám ravasz, agresszív kommunista-cionista figura, persze egy jogállamban évtizedekre leültetnék.
  A Kuruc.info elsők között számolt be Simon Peresz izraeli államelnök beszédéről, melyet a többi médium is átvett. Peresz Magyarország felvásárlásáról, tankok nélküli elfoglalásáról beszélt, ezt videóval is alátámasztotta, később az izraeli nagykövetség is megerősítette. Az ügy kirobbanása Hering József újságírónak köszönhető, ő vette észre, fordította le és hívta fel rá a figyelmet. Mindezek ellenére a zsidóságát nyíltan vállaló (megverése utáni hírTV-s, Célpontos interjújában vallotta ezt be), a gázai héber mészárlást helyeslő Csintalan pofátlanul azt állította, hogy Peresz nem mondott ilyet, ez hazugság, ő személyesen ismeri, ha mégis ez hangzott volna el, akkor megeszi a cipőjét a Hősök terén és kiherélteti magát. Mindez persze elmaradt… A nyakleves viszont nem: 2007 decemberében megverték Sanyit, az akciót a Magyarok Nyilai nevű hazafias szervezet vállalta magára.
  Csintalan a Magyar Nemzetnek adott interjúban bevallotta, hogy egy széfben iratokat rejteget politikusaink kínos ügyeiről, (Orbán olajügyben, cigaretta, szeszcsempészet, ember és szerv kereskedelemben vállat szerepéről is) és ez jelenti számára az életbiztosítást. Tehát neki köszönhető, hogy a bűnözők megússzák a felelősségre vonást, mert Csinti bizonyítékokat titkol el. Persze nem indult rendőrségi eljárás a rágcsálóval szemben bűnpártolásért. Pintér, aki kiterjedt maffia hálózatot épített föl ex-rendőrökből, Fideszes gazemberekből, megóvja ettől az inzultustól a patkányt. Így aztán él a Hír-TV-ben, a Fideszben vígan, a széfben rejtegetett leleplező iratoknak köszönhetően, Orbán és bandájának védőszárnyai alatt. Nehogy kinyissa azt a széfet. Akkor Fidesznek vége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük