KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kész a terv a magyar határvadász századok létrehozására

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pintér SándorPintér Sándor belügyminiszter jóváhagyta Papp Károly országos rendőrfőkapitány elgondolását a határvadász egységek felállításáról és felkérte, hogy intézkedjen a szakmai, logisztikai feladatok részletes kidolgozásáról – közölte a Belügyminisztérium hétfőn az MTI-vel.

Az országos rendőrfőkapitány 48 órán belül tájékoztatást ad a magyar-szerb államhatár rendjének védelmét kiegészítő rendőri egység létrehozásáról.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a múlt keddi kormányülés szünetében tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy határvadász századok jönnek létre a rendőrségen belül, több ezer rendőrt vezényelnek a déli határra, hogy megvédjék a határszakaszt.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, a miniszterelnök a kormány javaslatára kérte azt belügyminisztertől, hogy a rendőrség szervezetén belül határvadászszázadokat állítsanak fel.

MTI – http://erdely.ma/

0 thoughts on “Kész a terv a magyar határvadász századok létrehozására

  1. Mondjál is valamit,meg ne is, tegyél is valamit,meg ne is. „Tegyünk úgy mintha csinálnák valamit,aztán telik az idő valahogy. Majd csak lesz valami. Ez Magyar „kormány(?) működése. Nyilatkozataikból kitűnik,hogy nekik teljesen mindegy, hogy „itt mi lesz.Ahogy nagyképűen, cinikusan,(lázár,semilyenzsolti) beleröhögnek a kamerába, a tudatukig sem jut el a helyzet komolysága. Kitől is kapják a fizetésüket?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: