KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kell nekünk az 5G? – Ami jön az maga a borzalom!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre jobban látszik, hogy hülyítik a népet, hogy milyen “cool” lesz, mikor a hűtőgép maga fogja megrendelni a tejet, meg még a kávéfőzőt is lehet irányitani, hogy mire hazaérünk a külföldi útról, frissen őrölt illatos kávéval várjon. Pedig a NEEM a fenntartható visszavonulást képviselné! Íme a szakemberek nyilatkozatai a legújabb népírtási tervezetről, ami mikrohullámú sütővé fogja változtatni a földet, de nem is a távoli jövőben!

Már a 3.G is nagyon sok áldozatot hozott, csak erről hallgat a lakájmédia. Már a 2 G-nek is komoly hatása van a daganatok – vagyis a rák – kialakulására! A Nemzetegyesítők azt szeretnék, hogy megszűnjön végre a magyar-magyar ellentét és mindenki tisztelje a másik magyar véleményét, ha az képes kulturáltan kifejteni az álláspontját! Ezért javaslom, hogy hallgassátok a szakértőket és osszátok meg az itt látottakat!

NEEM

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

5 thoughts on “Kell nekünk az 5G? – Ami jön az maga a borzalom!

  1. Csodálatos lenne , ha megszűnne végleg a magyar – magyar ellentét , de nem olyan jövő elé tekintünk sajnos — ahhoz legalább 50% egy
    szintű gondolkodás szükséges —
    –és az lehetetlen akár világszinten –

  2. Sajnos a worldpress blokkolja a lejatszast, igy meg megosztani es meghallgatni is keptelenseg, pedig sokat megneznek meg itt Angliaban is. Udv es sok sikert.

  3. Sziasztok Katalin vagyok.Én évek óta érzékelem a manipulációt.Nagyon durva.Leírom amit hónapok óta érzékelek.A video alapján megerősítettetek.Következő:Izraelben Hebron kikötőjében van egy hadihajó ahonnan műholdakra lövik ki az agymosó programokat.Műholdak tömkelege van fennt amiken keresztül kommunikálnak a világban.Közben sok monitoron figyelik az embereket.Helyeket.Nem Isten emberei.Az én agyam ultrahangos robbantásokkal meglőtték.robbantották.A magyarságomból és lehetőségeimből szánt szándékkal kitekertek.Hiszen ha elveszik a gyökereidet megszűnsz a nemzet tagja lenni .Megszűnsz családban rendszerben élni.Tudatfoglaló háború uralkodik a világban.Nem véletlenül keresnek jól a hekkerek.Én ezt a hekkelést éltem meg.Majdnem belezavarodtam.Sőt évekkel ezelőtt a Citadellánál pajeszos zsidókat láttam elkerítve és a Citadella felé fordulva imádkoztak?,,?Vajon miért.Új honfoglalók?Övék a világ? Igy uralkodnak?Nem hiszem hogy Jézus ezt tanította.Ők az érdekeket nézik.Sajnos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük