Keleti nép vagyunk! Ne akarjunk mások lenni!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kezdem egy hajdan Moszkvában hallott viccel. Egy moszkvai prof meglátogatja Csukcs földön kollégáját. Ott kiváló vendéglátásban részesül, végül a csukcs kollégája a feleségét is rendelkezésre bocsájtja. Viszont látogatás során, Moszkvában a prof.  vendéglátásban nem remekel, s a feleségét sem ajánlotta fel. Búcsúzáskor a vendég számon kéri kollégáját, hogy náluk mit kapott és nem kapott viszonzást.

Kerékgyártó Imre a „Magyar művelődés történet” c. munkájában leírja, hogy a honfoglalás után évszázadok teltek el, mire a magyarok rájöttek, hogy kihasználnak bennünket. A „lézengő ritterek” rájöttek, hogy nálunk a vendégjog szent, amit kívánnak megkapják, javakat, birtokot,stb. Éltek vele. Századoknak kellett eltelni, hogy ráébredjünk, hogy Nyugaton ez nem áll. Nem volt elég figyelmeztetés, hogy Lehelt és Bulcsút a vesztett csata után, mint gonosztevőket kivégezték (példátlan módon a hadviselés történetében).

A magyarság mikor tanul végre a történelméből?

Nyugathoz akarunk tartozni, a „művelt Nyugathoz”.  Nem vesszük észre, hogy a Pozsonyi csatától Trianonig, mit kaptunk a Nyugattól? A rendszerváltáskor azért lett augusztus 20­-a a legnagyobb nemzeti ünnep, mert Szent István Nyugathoz csatolta az országot. Szó sem esett arról, hogy utóda, Orseoló Péter letette a vazallus esküt a német­-római császárnak. Nem ismétlődött a történelem? Országunkat ismét ellepték a lézengő ritterek! A vendég jog most is szent. Eredményként leszögezhetjük, hogy ez az ország már nem miénk!

Hol vagyunk már a keleti hagyományainktól?

Eszembe jut Arany János verse (családi kör) „Nézz ki fiam Sára….!” A vándor betért, vacsorát és szállást kapott. Így volt ez még az én gyerek koromban is. Ha valaki ebéd, vagy vacsora közt betoppant, anyám rögvest még egy tányért hozott. Hol vagyunk már ettől? A nyugati „civilizáció” megölte a mi keleti lelkünket. Kelet felé haladva egy orosz, egy kaukázusi, egy kazak faluban ez még élő hagyomány, mi már Nyugathoz tartozunk! Mi kell végre, hogy mi ráébredjünk, hogy lélekben, szokásainkban keleti nép vagyunk és ez minden nyugati sznobságnál fontosabb.

Farkas József
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

10 thoughts on “Keleti nép vagyunk! Ne akarjunk mások lenni!

 1. Engedjetek meg hogy adjak egy kis remenyt. A vendeglatas szeretete nem hunyt ki. A mi csaladunkban is, s meg ismerek rengeteg csaladot ahol ez meg szokas, s az adas szivbol jon. En biz azt mondom a magyar, aki lelek szerint magyar, sosem fog nyugativa valni.

 2. Eloszor is hogy a magyar mennyire keleti azon egy kicsit ellehetne vitatkozni, miert is? Mert enkisem talalta meg meg a magyarsag igazi oshazajat, ha viszont azokat az idoket is rendezni akarnank mikor meg a magor, hunor elmelet, kezdetet vette, akkor mar a magyar es hunok, mar nemcsak keleti nep, hanem bizonyitott a nyudatisaga is. Ha pedig olyan messzire mennenk vissza amely a kezdetett jelentene, akor pedig a keleti nep titulus eggyaltalan nem bizonyithato. Korosi csoma sandor is rossz helyen kereste az osmagyarok eredetet, ezert vesztett sok idot a torokoknel, es tibetben, kinai keresese mar hozott valami bizonyitekokat, de nem bomba bisztos bizonyetekokat, azok kesobb kerultek elo melyek bizonyitjak a magyarsag es kina kozotti, hatarokat, ez a mai kinai nagyfal nyugati, oldalon huzodott, a kinai nagyfalat nem a mongolok elleneben, de a magyarok betoresei elleneben keztek epiteni, ha jol emlekszem a mongol birodalom 1116, ban kezdodott, de a nagyfal akkor mar megvolt.

  1. Ügyes vagy! Fogalmazás kettes alá, helyesírás: Ülj le egyes…. Különben docens vagy, vagy adjunktus? Mert csak azok tudják a professzoraikat kritizálni az ismert kutatási adatok alapján, de ők is csak szigorúan tények után… Na?

 3. Ebből az írásból, a teljesen hazug beállításából is kitűnik, hogy teljesen reménytelen dolog ma a magyarság fennmaradásáról beszélni, vagy írni. Mindenki mondja a vélt vagy valós sületlenségeit.
  Ha valaki akarja, értse már meg:
  mi magyarság nem keleti-nép vagyunk, hanem déli eredetűek, az emberiség őshazájából, így mi vagyunk az emberiség ősnépe, és nyelvünk pedig az emberiség ragozó ősnyelve.
  Még az előző hozzászólóhoz: téved, mert a magyarság igaz származástörténete már vagy 10 éve megfejtett. Ha akarja tudni, akkor olvassa el a TERMÉSZETBIBLIA című 3 kötetes könyvemet.
  Vagy ne írjanak ilyen téves hozzászólásokat!

 4. T. István Úr!
  „örvendetes”, hogy Ön a tévedhetetlen és mindenek felett álló ‘igazság” letéteményese.
  Persze más tévedhetetlen birtokosai az igazságnak, mást állítanak,és megint sokan vannak, akik tudják a tutit.
  Megmondom őszintén, már elegem van belőlük.
  Farkas Józsefnek teljesen igaza van, akár keletiek, akár marslakók, akár déliek valánk, vagy akárhonnét is vagyunk valók, egy olyan „nyugat” rombolta, és rombolja népünket, országunkat, mely sohasem volt művelt és emelkedett, leginkább aljas és harácsoló, másokat rabszolgaságba hajtó, kizsákmányoló és identiásuktól megfosztó volt, egy hazug és saját népüket is lebuttó elit által.
  MINDENKINEK CSAK AZT TUDOM JAVASOLNI PRÓBÁLJON MEG EMBERI MÓDON, A TERMÉSZET ALAPVETŐ HARMÓNIÁJA SZERINT ÉLNI, MEGŐRIZVE ÉRTÉKES HAGYOMÁNYAINKAT, akkor lehetünk bárhonnét is származók, megmaradunk, s nem veszítjük el, identitásunkat

  1. Kedves Uram! A nagybetűs szövegrészének mondanivalójával már elkésett.
   Az emberiség a saját mértéktelenségeibe bele fog pusztulni.
   Csak az a kérdés, lesz-e túlélő, és kik lesznek azok?
   De az ön féle, a saját becsületes nevét sem vállaló, de a nagyobb baj, hogy a felkínált tudást elutasító magatartás nem fogja megmenteni szeretett népünket. Ide más kell, és már nincs sok időnk!

 5. KIÁBRÁNDULT-nak tökéletesen igaza van!!! Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem is értem, hogyan lehet kiábrándult, amikor annyit tud. Ha a tudás birtokában vagyunk, akkor nem kergetünk délibábos vágyálmokat, így nem csalódunk, nem ábrándulunk ki semmiből. Vattay Szabolcs

 6. Soha nem voltunk déli nép, ilyen épületes marhaságokat. Mindig keleti gyökereink voltak.

  1. Hát, az ilyen öntelt tudatlanságra már nem lehet mit mondani.
   Csak egy mondat jutott az eszembe, Az emberiség déli őshazájából is ugyanannyi az út keletre, mint onnan vissza! Ezt próbálja megemészteni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük