KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kaslik Péter: Lóvátétel ( A Tarr Béla interjúról)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jó hír: Tarr Béla: „A torinói ló” c. 340,000 euró támogatással készült avantgárdé filmje megnyerte az idei németországi filmfesztivál első díját. A fenti jó hír nyomán a németországi Der Tagesspiegel c. lap interjút készít a díjnyertes Tarr Bélával, ami önmagában még mindig jó hír.  A történet innen, azonban a „Jó hír, rossz hír” mintájára, annak „Rossz hír, még rosszabb hír” mutációja alapján gyűrűzik egyre lefelé.

Az interjút tartalmazó írás a Tagesspiegel Internetes kiadásának a 2011. február 19-én jelent meg. Rossz hír: Az interjú címe: „Die Regierung muss weg. Nicht ich“ ( „A kormánynak mennie kell, nem nekem” )

A Tagesspiegel cikke jelen időben, kérdésék, illetve válaszokra való felszólítások formájában, valamint sorközökkel és megkülönböztetett betűtípusokkal nyomtatott feleletek formájában közli Tarr Béla válaszait. Ez a formátum a sajtóban világszerte az interjú alany minden szerkesztés nélküli, szószerinti szavainak pontos átiratát jelenti, és az újságolvasók ezt világszerte így is értelmezik. A fenti cikk válaszai alapján Tarr Béla többek között a következőket mondja:

„Magyarország az elmúlt húsz évben szabad ország volt, de ma már nem szabad. („Ich bin ein freier Mann. Aber leider nicht mehr aus einem freien Land. Ungarn war die letzten 20 Jahre frei, das war beglückend, aber jetzt ist das wieder vorüber.”)

———–

„A kormány gyűlöli az értelmiségieket, mert liberálisak és ellenzékiek, hazaárulónak titulál bennünket. Heller Ágnest azzal vádolják, hogy pénzt lopott az államtól.” A filmfinanszírozásról a rendező a lap szerint azt állította, hogy a támogatásokat elosztó alapítvány demokratikusan választott kuratóriuma helyett kormánybiztost, egyfajta cenzort állított a kormány. „A producerek fele tönkrement anyagilag, mozik zárnak be, az én három produkciós projektemet is jégre tették, pedig a pénzügyi partnerekkel már minden elő volt készítve. De az állami részéről aláírt támogatási ígéret már csak vécépapír.”

A következő rossz hír; a hír a hírben az, hogy Tarr Béla tagadja, hogy a fentieket mondta volna, és ez a jelenlegi magyarellenes kampány közepette hatalmas felháborodást keltett országszerte, és mindenütt, ahol magyarok élnek.  Ezen a ponton még elegendő lett volna, ha Tarr Béla jogosan megszerzi a német újságtól a beszélgetésről készült hangszalagot, és ezzel tisztázza önmagát. Tarr Béla, azonban nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, hanem kijelenti, hogy ő „elhatárolódott” a fenti szövegtől és azt követeli a magyaroktól, hogy ”szálljanak le erről a lóról,” mert ő ilyeneket nem szokott mondani.

A Der Tagesspiegel, pedig állítólag nem hajlandó helyreigazítást közölni.  A cikk szerzője szerint a beszélgetésről készült hangszalag, és az az ő tulajdonában van. Tarr Béla a saját igazának bizonyítására, azonban állítólag nem szándékozik jogi lépéseket tenni a Tagesspiegel ellen.

Ahhoz képest, hogy Tarr Béla szóban forgó filmjében állítólag nem történik semmi, a filmmel kapcsolatos interjú utóélete ez idáig is igen mozgalmasnak bizonyult. A Tagesspiegel cikk megjelenését követő magyarországi felháborodás nyomán, Szőcs Géza, kultúráért felelős államtitkár a HírTV Kontraszt c. műsorában kijelenti, hogy neki Tarr Béla egy magánbeszélgetésben azt mondta, hogy ő a Tagesspiegelben megjelenteket nem mondta. Szőcs Géza a továbbiakban arról igyekszik meggyőzni a hallgatókat, hogy, ha Tarr Béla neki azt mondta, hogy nem  gyalázta a magyarokat külföldön, akkor azt idehaza mindenkinek el kell hinnie.  A kultúráért felelős államtitkárnak, azonban nem csak joga van, de kötelessége is bizonyítékot kérni arra, amiről a későbbiekben az ország előtt ő maga hivatalosan nyilatkozik. A jelenlegi, szűnni nem akaró magyarellenes kampány közepette a „Hírünk a világban” kérdéseit sokkal komolyabban és hozzáértőbben kell kezelni, mint ahogyan azt Szőcs Géza megkísérelte.

Szőcs Géza a továbbiakban egy igen nehezen követhető magyarázkodás keretében név szerint hívja haza Magyarországra a megélhetési magyargyűlő Konrád Györgyöt, aki hatványozottan több hazugságot, és becsmérlő kijelentést tett a magyarok ellen, mint amennyi a Tarr Béla interjúban megjelent. Tudvalevő, hogy nagyon sok olyan magyar él ma is külföldön, aki az elmúlt posztkommunista korszak időszakában nagyon sokat tett a magyarok jó híréért a világban, de Szőcs Géza nem őket hívja névszerint haza.

Szőcs Géza hozzászólásáról még annyit, hogy a „mondta”, nem „mondta” győzködések helyett, a Tagesspiegel cikk nyomán keletkezett felháborodás kiváló alkalom lett volna arra, hogy a német Médiatörvény idevonatkozó, olyan nagyra tartott „európai szintű” előírásainak hiányát, illetve hatástalanságát számon kérje a németektől. Ismeretes, hogy a magyarokat éppen az új magyar Médiatörvény kapcsán, a leghevesebben éppen a német EU képviselők támadták. Szőcs Géza ezt a kiváló lehetőséget elmulasztotta.  A jelenlegi írás a magyarok jó hírének védelmében íródik, és nem szándékunk a pirosfehérzöldnek kék foltot pingálni a szeme alá, de Szőcs Géza fenti szereplése komoly kételyeket támaszt az iránt, hogy Szőcs Géza milyen mértékben képes hozzájárulni ahhoz, hogy a magyarokról odahaza, és külföldön is az  igazat mondják.

Összeegzés: A tényleges kritikusok, nem pedig a bennfentes rajongók szűk köre szerint, „A torinói ló”, Tarr Béla, “Sátántangó” c filmjének a „Sátántangó for Dummies” („Sátántangó a tudatlanok számára”) lerövidített változata, amelyben a szereplőkről szintén semmit sem lehet tudni és azok két órán át főleg  puszta kézzel főtt burgonyát hámoznak, és azt tömik a szájukba. A neoliberális kultúrpolitika kényszerpályára került kötelező rajongás helyett jó lenne kimondani az észbontóan drágán készült modern filmek eseteiben is, hogy a király meztelen. Jó hír lenne az is, ha Tarr Béla a jelen esetben különbséget tenne a filmjei mesterségesen kreált értéksemleges  világa,  és a tisztességes  emberi viselkedést meghatározó értékrend valósága között, mely  szerint a te „igened, legyen igen,” a „nem, pedig nem.” Ami pedig ezen felül van, az a sátántól való.

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Kaslik Péter: Lóvátétel ( A Tarr Béla interjúról)

 1. Olyan szép magyar feje van! Mért nem hiszitek el amit mondd? Nóbel díjat is haverok adják haveroknak, brancsbelieknek, te meg ájulj el!

 2. Biztos, hogy ” T ” betűvel kezdődik a neve, ennek a csodálatos rendezőnek ?

 3. „„Magyar vagyok. Ez a kormány éppen most változtatja meg az alkotmányt, és húszévnyi hivatali időre rendezkedik be. A kormánynak kell mennie, nem nekem”. Amíg nem tisztázódik, ki hazudott, csak egy klasszikust idézek: el lehet menni. ”
  http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/sarkosan_fogalmaz2011.02.22.va.html
  „Egy korszak, amely a történelem eddigi legsötétebb és legszégyenteljesebb korszaka volt, hatalmának csúcsán zuhan a mélybe, mert felülírja az élet törvénye. Ma még a tanácstalan, de harcra kész tömeg néz szembe az ismeretlen fenyegetéssel, mely javainak elrablása után immár az életére tör. De mi lesz ha ez a tömeg felébred és látni kezd? És ha már nem lehet egymás ellen harcba küldeni őket, hogy aztán saját hullahegyeik és égő városaik romhalmazai fölött nyújtsák át ismét a hatalmat azoknak, aki a pusztítást előidézték? Jó hogy minden nap gyakorolják a rettegést, ez talán majd megkönnyíti a sorsukat. Mert bizony az bekövetkezik, és nem a nácik, a fasiszták, az antiszemiták, nacionalisták, stb.stb. miatt, hanem csak saját maguk miatt. És mert semmilyen bűn nem maradhat megtorlatlanul, de főképpen azok a bűnök nem, amelyek az élet általános törvényeit igyekeztek megdönteni.””
  http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4727&rovat=#hozzaszolasok
  „És erre emlékeznek még?
  „Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket!”
  Ezt Kornis Mihály írta az Élet és Irodalom hasábjain. Nagyon régen. Még nem volt Magyar Gárda, még semmi sem volt. És nem magyarázta meg soha, kicsoda a „benneteket” és kicsoda a „mi”. Mert nem kellett megmagyaráznia. Mert nem gyűjtöttek aláírásokat, hogy magyarázza meg. 2003-ban amúgy ezt írtam a Magyar Nemzetben: „Mindent lehet. A társadalom immunrendszere elsorvadt, önbecsülése eltűnt.
  Eltűnt már akkor, amikor a rendszerváltás hajnalán eltűrtük Spiró György versét,
  „Spiró György: Jönnek
  Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
  fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,
  csönd van. Senki se pisszen. Alantról
  kevéske hűlt költő csontujja int.
  Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
  csámcsogva, hersegve szívnák a vért –
  miért is? ki tudja. Trianonért? –
  mered pár utcanév pici csontujja.
  Itt ilyen a klíma: itt folyton beborul,
  ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
  hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
  és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
  hogy bebizonyítsuk: nemcsak a szemetek tudnak magyarul.”,
  – mikor eltűrtük Kornis Mihály ezen mondatát: „Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket, mint ti minket”;
  – mikor eltűrtük az Eörsi-klán összes megdöbbentő gyalázkodását.
  Ismét levettem Illyést a polcról: „Eltölthettél tíz évet, vagy akár egy életet azzal, hogy a magyarságot, akár nép, akár fajta mivoltában hibáiért ostoroztad, sértegetted, átkoztad, mindez csipetnyi jogot sem ad arra, hogy a zsidóság esetleges fogyatékosságaira csak távolról is célozhass. A láthatatlan tömeg, amelyről azt hitted, már szétfolyt az ország testében, egyszerre eleven egységbe ugrik s minden egyede úgy feszül feléd, mint a tüskésdisznó lándzsái.”
  (Illyés Gyula írása Pap Károly Zsidó sebek és bűnök című könyvéről, Nyugat, 1935. 7. sz.)
  Illyés Gyula szavai ezek a harmincas évekből. Ha ma írja le őket, aláírásokat gyűjtenének ellene. Mert ma már – és most érünk vissza a mottónkhoz! – Tomi Lapid nyíltan kimondja a lényeget: ha nem zsidóként bírálsz zsidót, antiszemita vagy, még akkor is, ha igazad van.
  Ez pedig a véglegesen torz formát öltött zsidó–magyar viszony egyik tragédiája. Még egyszer mondom: ha nem lehet nyílt és értelmes párbeszédet folytatni erről a viszonyról, az tragédia. Ha mindezt azzal söpörjük a szőnyeg alá, hogy „nincs is ilyen viszony, hiszen zsidók nincsenek is” – az is tragédia. Mindannyiunk tragédiája. …”
  http://www.valtozast.hu/web/index.php?option=com_content&task=view&id=220&Itemid=76
  „Blog Entry Esterházy Péter – Így gondozd a magyarodat! Jul 29, ’08 6:09 AM
  for everyone
  – A magyar géniusznak két archetípusa van. A bartók és a puskás. A bartók sovány, a puskás kövér.
  – A magyarod élete lokális, szerelme globális. Mit akar ezekkel a magyarokkal? Was für ein magyar?
  – A csokorba kötött magyart szétbontjuk, és éles késsel ferdén visszavágjuk. Kivétel a fásszárúak, mert azokat törjük vagy kalapáccsal zúzzuk.
  – Nehogy megrohadjon a magyar. Az összement magyart a savó leöntése és Trianon után túrónak használhatjuk…
  – A magyar emlõs. Egy magyar nem csinál nyarat.
  – A magyar a sötét, ahová Európa ugrik.
  – A magyar az új nincs. Az új semmi. Az árnyék.
  – Ki tartson magyart? Kezdõ magyarbarát inkább kanmagyart tartson, ne szukát! Tanácsosabb fajtiszta magyart beszerezni, mint valami bizonytalan származású magyart.
  – Öreg magyart ne vegyünk! A magyart következetesen dicsérjük vagy dorgáljuk! Lágy, barátságos hang: jól van, jó magyar, illetve keményen, határozottan: pfuj, magyar, helyedre!
  – A sárgamagyar… a tágasság érzetét kelti. A narancsmagyar….mámoros. A vörösmagyar….meleg. A jómagyarember…. az már a járásáról megismerszik. Mint komor bikáé. Levegõt minden magyar igényel, de nem huzat formájában. A Kárpát-medence huzatos.
  – A magyar a tartós fogyasztási cikkek kategóriájába tartozik.
  – Olcsó magyarnak híg a leve!”
  es egy hsz a sok kozul…
  „csengele4
  reply
  csengele4 wrote on Jul 30, ’08
  Ez nem önirónia, kedves ancibo, ezt csak a liberális esztéták szeretnék bemagyarázni. Ez pontosan az, aminek látszik: a magyar nemzet lealacsonyítása, degradálása, lejáratása- nevezd, aminek akarod. Csak öníróniának ne, mert akkor éppen azt mondod, amit hallani szeretnének azok a mocskos férgek, akik folyamatosan a magyarság ellen uszítanak.
  Még valami: próbáld meg , kérlek egy percre magad elé képzelni mondjuk Árpádot,Mátyást, Rákózcit, Széchenyit, Kossuthot( mindegy, válassz), amint ezt elolvassák. Vagy azt a sok ezer magyar embert, akik ezért a nemzetért haltak egykoron hősi halált.
  Megismételnéd a szemükbe, hogy ugyan, ez csak önirónia?!
  József Attilát és Ady versét ide hozni párhuzamként, már megbocsáss, de finoman szólva is gyenge próbálkozás. Kicsit gondolkozz, Ady miért is írta pl a Magyar ugaront. Vagy bármelyik hasonló hagnvételű művét? Elkötelezte magát a magyar nemzet „felrázása, felébresztése” mellett.
  Az így gondozd a magyarodat egyik okból sem íródhatott. Primitív, bunkó, obszcén dolognak tartom a magyar nőket szukának nevezni-pl.
  Amennyiben módom lenne rá, max leköpném ezt a tetvet, semmiképpen nem járna egy ilyennek Kossuth-díj.
  A neve számomra kisbetűs, és legfejebb szarházinak nevezném. Pontos „i”-vel.”
  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:diTNyg3D38gJ:tomori69.multiply.com/journal/item/111/111+%C3%ADgy+gondozd+a+magyarodat&cd=1&hl=hu&ct=clnk&client=ubuntu&source=www.google.com
  Nos,en nem kivanok liberalista-globalista-multikultikkal vitazni, mert:
  „Nem Európa hírdeti a kozmopolita hülyeségeket, hanem az európai-unio néven ismert sátán zsinagógája. Mint ismeretes : a páneurópai mániákus zsidó habosburgottóka és idióta rokonsága súlykolta a zsidó-uniók szükségességét.
  (USA uniót is ők csinálták, de a szovjet-uniót is ők csinálták és az európai-uniót is ők csinálták. De az arab-egyesült-köztársaság nevezetű uniót is ők csinálták.)
  Minden zsidó-unióban csak az ő emberük lehet, csak az ő pénzük lehet, csak az ő általuk gyilkosságra kiképzett fizetett zsoldosaik lehetnek (pl.NATO)”
  http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4727&rovat=#hozzaszolasok
  Ez VAN MOST:
  „“Megtiport nemzettudat, porig alázott nemzet, morális züllés, a deviancia tobzódása, kezelhetetlen, 40%-os munkanélküliség, visszafizethetetlen államadósság, banki uzsorástőke, kamatrabszolgaság, kulturális csődtömeg és még sorolhatnánk tovább. ””
  http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/02/15/uj-weimar-europaban-es-magyarorszagon-vajon-meddig-meg/
  Megoldas?Szerintem:
  „Ha pedig a „jogszolgáltatás” fölött is az erkölcs fog uralkodni, akkor az magától átalakul majd igazságszolgáltatássá. ”
  „Bene doktornak egy agyon fontos megállapítása, hogy: „Csak olyan országnak kell … új alkotmány, amely: vagy addig nem rendelkezett közjogi alapokkal, vagy ha egy véres vagy vértelen globál-bolsevik forradalom akarta/akarja a hagyomány jogtudatát teljesen eltörölni és kiirtani az országot létrehozó nemzet gondolkodásából!”
  „Megjegyzem: az alkotmány nem egyszerűen a jogrend megalapozója, hanem hit, kultúra, szokásjogi életvitel és erkölcs is.”
  http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/02/13/alkotmanyozas-a-%E2%80%9Ekretenek-uniojaban%E2%80%9D/
  Ebredj,magyar!GONDOLKODJ.

   1. „Ez a blog
    Ez a blog
    2011. február 23., szerda
    FEBRUÁR 23 – KORONAŐRÖK HELYETT INKAL-ÁVÓSOK
    FIDESZBŰNÖZÉS ALATTOMOS MÓDON
    ÁVÓSOK HELYETT INKAL IZRAELI CÉG ŐRIZNÉ A MAGYAR SZENT KORONÁT
    Hende Csaba, a cionista érdekek egyik legfőbb képviselője bejelentette, hogy az új alkotmányuk elfogadása után nem a Köztársaság Őrezred (ávós utódszervezet, vörös parolinnal!) fogja őrizni a Szent Koronát a parlementben, hanem „újra” a „magyar honvédség”. Hende Csaba hatalmasat hazudott, ugyanis a Magyar Honvédség sohasem őrizte a Szent Koronát, hanem a középkor úta egy külön fegyveres testület őrzi a magyar hagyományok szerint, s ezek a Koronaőrök. Ez volt 1944 év végégig, amikor Szálasi Ferenc nemzetvezető kormánya alatt is a Koronaőrök őrizték a nemzet legféltettebb kincsét és megmentették a vörös rablók elől.
    A SZENT KORONA MEGHURCOLTATÁSA
    A kommunista zsidók immár 24 éve gyalázatos módon meghurcolják a magyarok koronáját. Először a Nemzeti Múzeumban állították ki. Ott volt 13 évig. Utána 2000-ben az I. Orbán-kormány a parlamentbe szállítatta, ahol külföldi vendégek és diplomták mocskolják azóta is. Mint amikor Gyurcsány gúnyolódott a korona előtt Merkel kancellárnak, vagy amikor legutóbb egy angol bűnöző gúnyolódott a szent ereklyénken. A Koronaőrség egyesület immár évtiezedek óta alkalmas lenne a korona őrzésére és a koronát vissza kéne vinni eredeti helyére, a Magyar Királyi Várba. A régi helye még megvan, ahol őrizték. Erre most Hende Csaba katonákkal akarja őriztetni a koronát, akik közé a zsidó INKAL Securitysek is be lettek sorozva. Ez hatalmas veszély lenne a Szent Koronára. Minden módon követelni kell, hogy a Koronaőrség őrizze a Szent Koronát és vissza kell vinni a várba.
    Bejegyezte: glaborka dátum: 14:27
    Címkék: fideszbűnözés
    ——————————————————-
    FEBRUÁR 23 – LEGÚJABB HÍREK
    KELET-LIBIA MÁR
    FÜGGETLEN KADHAFITÓL
    Az olasz külügyminiszter, Franco Frattini bejelentette, hogy jelentették neki, hogy Libia keleti része fölött már nem tud Kadhafi semmit sem csinálni, mert tartják magukat.
    Tegnap David Cameron brit miniszterelnök Kuvaitban BEISMERTE, hogy Anglia korábban diktatúrákat támogatott a térségben. A cikkben nincs szó arról, hogy Egyiptomban volt-e már vagy csak oda készül? (presstv alapján és kép)
    Bejegyezte: glaborka dátum: 13:30
    Címkék: EU, LIBIA
    ————————————————
    FEBRUÁR 23 – MAGYARORSZÁGON IS LŐNEK
    A MAGYAR NÉPIRTÁS NAGYOBB MINT A LIBIAI
    Dabbashi, az ENSZ libiai nagykövetének helyettese (képen) felszólította a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) ügyészét, Luis Moreno Ocampo-t, hogy vizsgálja meg a Libiában történt népirtást és emberiség elleni bűncselekményeket, amelyekre Kadhafi adott parancsot a folyamatos zavargások során. És arra is, felhívjuk az ügyészt, hogy a Nemzetközi Büntetőbíróság kezdje meg ennek a népirtásnak és emberiesség elleni bűncselekményeknek és háborús bűncselekmények a kivizsgálását, amelyet Kadhafi elkövetett a népe ellen – tette hozzá a líbiai diplomata. A 68 éves Kadhafi elutasította a demokráciáért tüntetők követeléseit és emiatt több mint 1000 líbiait ölt meg már a líbiai hadsereg. (presstv alapján és kép)
    A MAGYAR NÉPIRTÁSRŐL IS BESZÉLNI KÉNE
    Akkor most kérjük fel a libiai diplomatát, hogy Magyarország érdekében is szólaljon föl? Mi a fenét csinál a „magyar” ENSZ nagykövet? Azt tudjuk, hogy mindig Izrael mellett szavaz. Nem kéne már fölszólalnia a magyar népirtás ellen is? Jöjjön ide is ENSZ vizsgálóbiztottság. Itt is lőnek ránk, csak nem fegyverekből, hanem a szennytévékből! És rádiókból! Amikor naponta gyalázzák meg múltunkat, jelenünket és jövőnket, a héber hazudozó kommunista gyilkosok. Akik még el sem lettek számoltatva, mert 20- 30- 40 éve ott ülnek a mikrofonok és képernyők előtt. Folyik a magzatgyilkosság a magyarok ellen, az élelmiszermérgezések, a kilakoltatások, az uzsorakamat. A cionista bűnszövetkezet pedig bankokon és szolgálatókon keresztül gyilkolja a magyar népet, ahol csak lehet.
    A MINIMÁLBÉR NEM ÉRI EL A LÉTMINIMUMOT!
    Bejegyezte: glaborka dátum: 12:25
    Címkék: EU, IZRAEL, LIBIA
    ————————————————–
    FEBRUÁR 23 – LIBIAI OLAJ EU-NAK?
    AZ EU MINDIG TÁMOGATTA KADHAFIT A DIKTÁTORT
    Most hogy Kadhafi kimutatta a foga fehérét és valódi énjét, az EU mélyen hallgat. Arról az EU-ról van szó, amelyik naponta leckézteti és kioktatja Magyarországot demokráciából és emberi jogokból. Most kiderült, hogy a legvéresebb diktatúrát támogatták, de csak az OLAJ-a miatt. Most is azért van csöndben az EU, mert teljesen megzavarodtak az új helyzettől és nem tudják, hogy mit csináljanak? Ugyanis a Nagy Testvértől (USA) nem kapnak parancsokat, hiszen Amerikát Libia nem nagyon érdekli, nekik az kis pont. Miközben Orbán az EU soros elnöke és az EU-i CIGÁNYKÉRDÉST kéne megoldania, amire Orbánnak már kész receptjei vannak, aközben itt van a százezres nagyságú MENEKÜLT ÁRADAT az észak-afrikai országokból, akik mind az EU-ba igyekeznek. Persze a Nagy Okos (Martonyi) is hallgat ilyenkor. De amikor a magyarokat kell kioktatni emberi jogi kérdésekben, akkor még nagyokat is szokott belénk rugni és Izrael érdekeit helyezi előtérbe. Kérdezzük: Miért nem Izrael oldja meg az emberjogi kérdéseket az EU-ban? Ami most kialakult a közelkeleti és afrikai térségben arra az EU-nak semmilyen megoldási ötlete és javaslata nincs, hiszen maga az EU is belülről rohad. Nem kicsit. Nagyon. Kép: Kadhafi saját népét patkányoknak és kábítószereseknek nevezte
    Bejegyezte: glaborka dátum: 8:53
    Címkék: EU, LIBIA ”
    http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/
    Ebredj,magyar!
    NE csak az „allami es kereskedelmi VALYU-bol” tajekozodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GONDOLKOZZ.

  1. Egyszóval: horror.
   kettővel : gusztustalan horror.( ami ITT ebben az országban történik ahhoz képest Franc Kafka könyveiben írtak pajzán lányregények)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: