Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után.

Most ugyanez az Orbán, aki már régen kiérdemelte a legkorruptabb magyar miniszterelnök címét (Hozzáteszem, hogy nem akármilyen mezőnyben lett „aranyérmes”!), ma a Nemzetvesztés levezénylését diktátori módon irányító első embere jobb sorsra érdemes szerencsétlen hazánknak.

Érdekes új elem a Zuschlag nevű hajdani MSZP-s liebling felbukkanása a rágalomhadjáratban. Az, hogy a fickó a börtönben elbuzult, nem lehet kétséges. Hogy pénzért megvehető politikai prostituált, az sem. Eredetileg is az volt. („Von Haus aus” – ahogy Újlipótvárosban mondanák.) Aminek hírértéke van, az, hogy ő is benne van a Fidesz eszköztárában.

Van szerencsém személyesen ismerni Vona Gábort 2006 óta. Egy buzi nem úgy néz ki, nem úgy viselkedik, mint ő. Normális heteroszexuális magyar férfi, mint a magyar férfiak túlnyomó többsége. S bár hűséges férj, ő is megfordul egy szép nő után. Mint a magyar férfiak túlnyomó többsége.

Én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy nevükön nevezzek olyan tényeket, amelyeket egy aktív politikus nem tehet meg anélkül, hogy saját fejére ne zúdítaná az antiszemitizmus vádját. Előre bocsátom: nem vagyok antiszemita, s különben sem vágytam soha politikai pályára lépni, bár lett volna rá lehetőségem. Továbbá számtalan zsidó barátom van. ÉN ANTICIONISTA VAGYOK. Nézzük tehát a felszín alatt megbúvó tényeket! A buzerancia a talmudisták egyik erkölcstelensége. (A sok közül. Ld. még: kamatos kamat.) Társadalompolitikai rangra emelése része annak a cionista politikai eszköztárnak, amely a hagyományos keresztény társadalmak szétverését tűzte ki céljául. (Szivárvány-homokos provokatív önmutogatásaik, a buzik jogainak kodifikáltatása stb. – Normális embernek forog tőlük a gyomra.)

Nem hiszem, hogy Orbán ne lenne tudatában annak, hogy Vona Gábor „lebuzizásával” cionista érdekeket szolgál! MERT NINCS ANNÁL FONTOSABB CIONISTA ÉRDEK A MAI MAGYARORSZÁGON MINT HOGY AZ EGYETLEN VALÓBAN MAGYAR, VALÓBAN NEMZETI, VALÓBAN RADIKÁLIS PÁRT ELSŐ EMBERÉT ERKÖLCSILEG KIVÉGEZZÉK!!! Ezt Orbán, mint a cionista, már régóta nem háttér-, hanem Előtér-Hatalom hazai helytartója nagyon is jól tudja. Ha nem tudta volna, parancsba adták neki. (Hapták!: – Jelentem, Soros elvtárs, a parancs teljesítve.) Csak azzal ne jöjjön valaki, hogy szegény Orbán nem tudta, hogy bértollnok-sajtója MIT FOG ÍRNI!!! (Nem szeretnék röhögő görcsben idő előtt kimúlni.) Hiszen ő adta ki az ukázt.

Független magyar értelmiségiként úgy érzem, erkölcsi kötelességem, hogy ezt leírjam és a lehető legszélesebb nyilvánosság elé tárjam.

ÉLETBIZTOSÍTÁSOM: Itt, a nagy nyilvánosság előtt kijelentem: orvosi leleteim alapján arra számíthatok, hogy aggkori végelgyengülésben fogok kimúlni az árnyékvilágból. Továbbá mindig óvatosan és körültekintően közlekedem. Gyalogosan és autóval is. Ha tehát valami váratlan betegségben vagy balesetben elhaláloznék, abban a cionisták mocskos keze nyomát kell majd keresni.

Dr. Krasznai Zoltán,

a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, több külföldi egyetem vendégprofesszora, a 2006-os Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnöke.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 thoughts on “Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

  1. Már csak a hazug rágalmakkal személyeskedésre telik érvek híján ennek a trollnak is itt, csak jelszavak szintjén „polgári, keresztény” a fidesz, tettekben csak szdsz 2.0 !!!

  2. Tökéletesen egyetértek a cikk írójával!
    sajgó úrnak! „tisztelek minden véleményt,kivéve a megvásároltakat-ezeket megvetem! Tisztességes Magyar Ember nem érvel banditák mellett!

  3. Az a gyanúm, hogy cikkíró is a megszállók közé tartozik Zazriveczzel együtt, csak a különböző irányzatok rivalizálásában mellé állt.
    H.B.

  4. Azt Zavirec is elismerte,hogy eljárt ilyen liberális zsúrokra,szerintem azért,hogy kapcsolatokat építsen ki,hátha jó lesz valamire.Aztán az sem lehetetlen,hogy ott maradt a „kötetlen” partira is,szintén ezért,és egy kis itallal megkönnyítve elképzelhető ,hogy homizott is egyet,csak úgy próbaképpen…….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük