Karácsony örök üzenete!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mottó: „Ha elmúlik Karácsony, a szeretet lángja halványabban ég! …”

Hogy jön ide, az igazi nyár kezdetén Karácsony? Nos, úgy, hogy annak üzenetének az év minden napján érvényesnek kellene lenni! Krisztus nem csak egy-két napig szeretett (szeret) minket, hanem örök időktől fogva, örök időkig!


Most tragikus idők járnak Hazánk fölött. Megdöbbentő számomra, hogy legutóbb éppen akkor voltak nagy katasztrófák, amikor polgári kormányzás volt Magyarországon. Bezzeg amikor a balliberális maffia uralta az országot, bizonyos nyugalom volt a természeti viszonyokban. Amikor aljas bűnözők voltak hatalmon, akkor a Sátán boldog volt! Dehogy zavarta volna meg azt az aljasságot, amit a balliberális maffia képviselt! De, ha istenfélők, tisztességre törekvők kezébe kerül a vezetés, a Sátán tombolni kezd!

„Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el:

álljatok ellene a hitben szilárdan, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban.

A minden kegyelem Istene pedig, aki elhívott titeket Krisztusban az ő örök dicsőségére, miután rövid ideig szenvedtetek, maga fog titeket felkészíteni, megszilárdítani, megerősíteni és megalapozni.” (1Pt 5:8-10) – írja a Szentírás.

S íme, itt a példa! Most, hogy újra polgári kormányzás kezdődött, most, amikor a miniszterelnök „Soli Deo Gloria!” köszöntéssel zárta mondandóját, a Sátán óriási erővel kezdte meg támadását. Minden idők egyik legnagyobb természeti katasztrófája sújtotta hazánkat!

De, amint ezelőtt is talpra állt országunk, most is megbirkózunk ezzel a rettenettel!

Ehhez azonban igazi összefogás kell. Az a bizonyos SZERETET, amit Karácsonykor oly bőszen hangoztatunk. Most azonban nem egy szelet kalácsra, meleg teára van csupán szükség, hanem igazi, tevőleges segítésre. Úgy anyagilag, mint fizikailag. Hiszen az igazi munka akkor kezdődik az árvíz-sújtotta területeken, amikor elvonult az ár!

Most, az ár levonulása után kell a segítség, AZ ŐSZINTE SZERETET!!!

A szívem szokott elszorulni Karácsonykor, mert egy-két nap alatt akarja az átlagember tisztára mosni lelkiismeretét, s pótolni mindazt, amit egész évben elmulasztott. Ilyenkor rázúdítjuk a nehéz helyzetben lévőkre a MŰSZERETETÜNKET, mert érezzük, tudjuk, hogy tartozunk nekik valamivel.

Most elképesztő tragédia érte hazánk egy nagy részét, az ott élőket. Legtöbb esetben egy egész élet munkája, megteremtett anyagi javai egyetlen pillanat alatt váltak semmivé, s elsodorta az ár, mint ha soha nem is lett volna! Oda a ház, a bútorok, az állatok, … s minden!

Honfitársaim, testvéreim! Most újra át kell élnünk Karácsonyt. Emlékeznünk kell arra az ingyen kegyelemre és szeretetre, amit Istentől, s az ő fiától, Jézus Krisztustól kaptunk. Nem azért, mert kiérdemeltük, nem azért, mert jók voltunk, hanem az Isten ingyen kegyelmi ajándékaként! Azzal, hogy Krisztus karácsonykor megszületett, azért, hogy elvégezze majd megváltói, üdvözítői munkáját, egyszer és mindenkorra megmentett, megajándékozott minket, az ÖRÖK ÉLETTEL.

Erre emlékezve, s ezt szem előtt tartva kell segítenünk most az árvíz-károsultakon, úgy, ahogy Karácsony szellemisége megköveteli! Ez Karácsony üzenete!

Czakó István


Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “Karácsony örök üzenete!

  1. Még csak az SZKR-en méltó hír, hogy Vasárnap Irán elindított egy segélyszállítmányt Gázába, melyet péntekig egy újabb követ. Ezzel a Hamásznak kíván erkölcsi segítséget nyújtani Teherán.
    Na, már most. Logikus az lenne, ha olyan védelemmel látnák el a segélyszállító hajót, amely garantálja annak Gázába való megérkezését, magyarul teljesíti küldetését. Az eddigi híradásokból, amelyek a török hajó elleni véres kalóztámadásról, és az ír hajó Asdodba való eltérítéséről szóltak, úgy tűnik, hogy Izrael eltökélt a blokád fenntartásában, és ha következetes, akkor az iráni hajónak is az előzőeknek juttatott sorsot szánja. Ez nyilvánvaló az eddigi cselekményből ítélve. Ennek figyelembe vételével, a kitűzött cél, az eddig ezt a célt meghiúsító erők távol tartásával érhető el a leginkább. Mégpedig olyan eszközökkel és erőkkel, amilyenre számítani lehet Izrael részéről. Akkor viszont tengeri csatának nézünk elébe, és a két fél eltökéltségétől függ annak kimenetele. Személy szerint remélem, hogy jó pár metszett farkúból lesz cápa eledel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük