KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Káosz a miskolci városüzemeltetésben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miskolc fideszes városvezetése újabb fejetlen átalakítást hajtott végre: a májusi, városházi elbocsátásokkal kaotikussá vált a városüzemeltetés. Persze az is előfordulhat, hogy csak az ellenzéki képviselőket nem értesítették a kialakított új rendszerről, hangzott el Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Eddig a lakosság panaszait a képviselők a Városüzemeltetési Osztálynak továbbították a kialakult struktúra szerint, ez azonban most megszűnt, mondta Pakusza Zoltán. A Jobbik önkormányzati képviselője jelezte, hiába kért levélben tájékoztatást Miskolc jegyzőjétől az új ügymenetről, választ egy hónap alatt sem kapott. Ha szerkezeti átalakítás történik a városháza működésében, amely érinti a lakosságot is, akkor az a minimum, hogy a képviselőket erről értesítik, hangoztatta a Jobbik politikusa.

Erre a fejetlenségre jó példa, hogy a Kőporos utca lakói már többször jelezték a városüzemeltetés felé, hogy az út melletti járda egy szakasza immár fél éve be van szakadva. Kovács Imre István, a városrész jobbikos szervezője szerint ebben az ügyben sem képes a városvezetés másra, mint ígérgetésekre, miközben az adott szakasz balesetveszélyes, különösen a környéken élő időskorúak számára. Ha egy megyeszékhelyen működik a városüzemeltetés, egy ilyen probléma megoldása talán nem jelentene gondot, tette hozzá.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

NIF

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: