KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

K.O. – Mirkóczki VS. Száva „Betiltatjuk a Jobbikot!”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Piros sarokban Száva Vince, a Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, kék sarokban Mirkóczki Ádám a Jobbik szóvivője. Van-e rasszizmus Magyarországon? Mi legyen a gazdasági bevándorlókkal? Miért lesz korrupt minden cigány vezető?

N1Tv

11 thoughts on “K.O. – Mirkóczki VS. Száva „Betiltatjuk a Jobbikot!”

 1. Száva úr túlságos kimutatta gyűlöletét még a tekintetével is. A szemmel verés nem jött be, mint ahogy az sem volt megnyerő, hogy mondata első felében elismerte, második felében pedig tagadta a vele szemben ülő érvelését. Ilyen hozzáállással csak(?) a meglévő, nagyon komoly, nagyon sok baj sokasodása várható – ami senkinek sem lesz jó.
  Mindenkinek érdemes lenne a befogadó országot tiszteletben tartani, törvényeit betartani és alkalmazkodni, még azoknak is, akik állítólag Árpáddal jöttek be!(Vagy üzleti célból még talán perccel előbb is?!)

 2. A Jobbik felül írja törvényeinket, nem is tiszteli a nemzetbiztonságra veszélyes, hazánk legnagyobb lejáratója, náci fasiszta uralomra törő párt, amit nem szabad engedni, börtönbe a helyük ezeknek a magyar ellenes bűnöző jobbikosoknak.

  1. Csík Ferenc te egy barom vagy. Még hogy te magyar vagy? Egy büdös gumó az inkább.

  2. Igen pol’korrektre sikerült a hozzászólásod Ferike! Remélem, valóban Csík a vezetékneved és nem Gyurcsány! Mert az esetben nem csodálkoznék azon, hogy képtelen vagy a nácikat megkülönböztetni a nacionalistáktól, a világ vándorpolgárait pedig a letelepedett és helyhez kötött nemzetektől.

   Ha viszont Csik vagy , nem igazán értem, mit akarsz mondani.

  3. Csíkferi!
   Mennyit fizetnek egy ilyen hozzászólásért?
   H.B.
   „Aki nem tudja merre tart, azt oda vezetik, ahova akarják”. (Sütő András)

   1. Az antiszemitizmus a rasszizmus egyéb, vele, érintkező fajtáival: a cigány gyűlölettel, a xenofóbiával, a homofóbiával, általában a gyűlöletkeltő-bűnbakképző ideológiákkal ott és annyiban válik „szalonképessé”, ahol és amennyiben a szalon lelátói hordák által is kedvelt és egyre inkább uralt mocskos kocsmává alakul át. A mai magyar közélet kocsmai atmoszférája régi náci fasiszta időkre emlékeztet.

 3. Csík Ferenc hozzászólásait nem tudom értelmezni. Például mi az, hogy a Jobbik felülírja a törvényeinket?
  Hogy tudja egy olyan párt felülírni, amelyik még nem volt hatalmon?
  Miért náci, fasiszta az, aki elítéli a lumpenséget, az öregek, fiatalok megtámadását, meggyilkolását.
  A törvényeinket inkább a mindenkori hatalomba befurakodott bevándorlók igyekeznek a saját maguk hasznára fordítani, a befogadók kiűzésével, megpecsételésével.
  Igyekeznek a társadalomban zavart, és ellentéteket szítani.
  Börtönbe azokat kéne kedves Csík úr zárni, akik milliárdokat tesznek zsebre, akik tönkreteszik hazánk megújuló képességét azzal, hogy megszüntetnek minden termelő tevékenységet, ezzel kiszolgáltatva hazánkat a határon túl élő testvéreiknek, hogy minél könnyebben tönkre lehessen tenni ezt az országot.
  Én már régóta figyelem ezeket a kitalált, gyűlölködő írásokat, hozzászólalásokat Csik úr részéről.
  Szerencsére megjegyzései, itt terméketlen talajra hullik.

  Baumag

 4. ezt a száva nevű legyet egy nagy pofonnal elküldeném abba a cionista anyjába. Mit keres ez Magyarországon? Miért nem megy a népéhez izraelbe? Szememben egy gané bajkeverő.

  1. Tudod kedves Rigó Zoltán, én is elgondolkodtam azon, hogy ha a Száva-metalitásúakat ebben a nagy népvándoroltatásban ki lehetne cserélni a lakóhelyükről elűzött, afrikai Magyar-abopkra, mit firkálnának össze a magyar rasszizmusról az ameurópai polgárok.

   Pedig ők még mindig MAGYARnak (ab=törzs) nevezik magukat, s bár bőrük színe fekete, egy szót sem beszélnek magyarul, de a mi vérünk folyik ereikbe.

 5. Igenis Magyarországon VAN rasszizmus! Méghozzá magyarellenes, amit minden magyar ember a saját bőrén tapasztalhat. Száva Vince, aki aki akar vonni a politika fogalmából egy millió Jobbik szavazót, csupán az egyik bizonyíték rá.

  Ebben a nagy áttelepülési korszakban egyáltalában nem csereszabatos egymással a polgár és a nemzet.

 6. Magyarországon most lenne a legnagyobb szükség az összefogásra, Míg magyar pártok marcangolják egymást, míg faji alapú uszítások vannak, egységes békét nem lehet várni. Ki a magyarabb – e hazában? Erről folyik a téma a harc, addig nem lesz kilábalás se.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: