KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

"Jótékony pusztítás"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Három hónappal ezelőtt, február 15-én „Izrael – Választójogot is kaphatnak…” címmel érdekes adatot tartalmazó cikk jelent meg az Új Élet című zsidó hetilapban. A rövid írás szerzője ifj. Lomnici Zoltán. Gondolom, azért „ifj.” mert az ő papája az egykori főbíró, aki minden zsidó akcióban fölbukkan, így például az évenkénti holomasírozáson is buzgón menetel. A fiacska pedig – cikke a bizonyság – folytatja ezt a hagyományt.

Ez csupán matematika?

Örvendezzünk!

Előkerültek a holokauszt magyar áldozatai!

Épen, egészségesen!

A számok ezt bizonyítják!

Falusy Márton: pusztítás soha nem eredményezett ekkora szaporulatot

2011. május 13. 14:57 Falusy Márton – Hunhír.info

Három hónappal ezelőtt, február 15-én „Izrael – Választójogot is kaphatnak…” címmel érdekes adatot tartalmazó cikk jelent meg az Új Élet című zsidó hetilapban… A rövid írás szerzője ifj. Lomnici Zoltán. Gondolom, azért „ifj.” mert az ő papája az egykori főbíró, aki minden zsidó akcióban fölbukkan, így például az évenkénti holomasírozáson is buzgón menetel. A fiacska pedig – cikke a bizonyság – folytatja ezt a hagyományt.

Ifjabb Lomnici rövid szösszenete ezzel a bekezdéssel indul:

„Az elmúlt időszakban több sajtóorgánum beszámolt arról, hogy rendkívüli érdeklődés mutatkozik a kettős állampolgárság iránt. A magyar ajkú zsidó lakosság közel ötszázezer főre tehető, és közülük sokan történelmi igazságtételként tekintenek a kedvezményes honosítás lehetőségére.”

Meglepő adat: ifjabb Lomnici szerint tehát félmillió izraeli kérheti a magyar állampolgárságot. Ha ez a szám igaz, akkor bizony az ún. „holocaust” magyarországi adatait is felül kell vizsgálni. Nézzük hát a holoszámokat.

Zsidó forrásokból merítek: az Európai Zsidó Kongresszus (EJC), az Efraim Zuroff által megindított „Utolsó esély” címet viselő „program”, valamint a mazsihisz honlapjáról.

Az „Utolsó esély” honlapján a következő adatokat találtam: 1938-ban 445 ezer zsidó élt Magyarországon; 1941-ben 725 ezer; 1944-ben 769 ezer. A Zuroff-honlap szerint az ún. „holocaust” során meghalt 600 ezer zsidó. A túlélők száma tehát: 169 ezer fő, amely szám nem a trianoni Magyarországra vonatkozik, hanem a visszacsatolt területekkel megnagyobbodott országra.

Az EJC honlapján található adatok szerint „1948 óta 30.029 magyarországi zsidó vándorolt ki Izraelbe, közülük 14.324 fő 1948 és 1951 között. Ez a szám nem foglalja magában a magyar anyanyelvű romániai zsidókat”. Az EJC honlapján az is olvasható, hogy 1956-ban 20 ezer zsidó menekült el Magyarországról, de hogy mely országokba, arról nem kapunk felvilágosítást.

S most nézzük a mai adatokat. Ifj. Lomnici Zoltán szerint közel félmillió, magyarországi gyökerekkel rendelkező személy él Izraelben. A mazsihisz honlapján az olvasható, hogy „több mint 120 ezer zsidó ember él” Magyarországon. S élnek még határainkon kívül is olyan kivándorolt zsidók, akik nem Izraelben, hanem Európa különböző országaiban, vagy az Egyesült Államokban telepedtek le. Hogy ők mennyien lehetnek, nem tudom.

A fentiek alapján két adatot tudunk: itthon 120 ezer zsidó, Izraelben pedig ifj. Lomnici közlése szerint 500 ezer magyarországi gyökerű zsidó él. Ez összesen 620 ezer. (Kérdés persze, ha 1948 óta Magyarországról összesen 30.029 zsidó vándorolt ki Izraelbe, akkor az eltelt 63 év alatt miként érhették el a közel húszszoros szaporulatot?)

Összehasonlításul egy hazai adat: Magyarországon 1949-ben – a zsidókat is beleértve – 9.2004.799 fő élt. Magyarország népessége tehát az elmúlt hatvan évben alig növekedett, miközben az állítólag szinte teljesen kiirtott magyarországi zsidóság valósággal „újjászületett”.

Zárásul ismételjük meg az adatokat. 1944-ben az Észak-Erdéllyel, Felvidékkel, Kárpátaljával és Délvidékkel gyarapodott Magyarország területén a hivatalos holoadatok szerint 769 ezer zsidó élt. Ma Magyarországon és Izraelben összesen 620 ezer magyarországi gyökerekkel rendelkező zsidó él (ebben a számban tehát nem szerepel a háború után ismét elcsatolt területek zsidósága, illetve a világ különböző pontjain élő, Magyarországról kivándorolt zsidóság).

Ha ezek a számok igazak, akkor az ún. „holocaustról” tényleg elmondhatjuk, hogy egyedi, páratlan esemény volt a világtörténelemben: pusztítás ugyanis soha nem eredményezett ekkora szaporulatot.

0 thoughts on “"Jótékony pusztítás"

  1. Ha a zsidókról van szó, minden, még a matematika is csődöt mond. Így van ez!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: