KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jól jegyezze meg mindenki, ha a palesztinok elbuknak, akkor mi következünk!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mi áll a jóslat mögött? Vajon beigazolódnak Nosztradamus jóslatai?

eyesTekintsünk egy kicsit a jóslatok mögé, és nézzük meg, mi vált valóra abból, aminek beteljesülése bizonyos csoportérdekeket szolgált, és szolgál ma is. Nosztradamus zsidó származású orvos volt. Azt gondoljuk, hogy jóslatai előre vetítették a világ dolgait, de ha valaki nyitott szemmel olvassa a műveit, arra jön rá, hogy ez egy program, egyfajta cselekvési terv, amely ha elfogadják az emberek, akkor megvalósul, beteljesedik. A beteljesedéséhez az kell, hogy az emberek ezt elhiggyék és elfogadják, mert akkor beletörődnek abba, hogy nincs más út, már Nosztradamus is megírta.

Ez a hamis próféta metódusa! Homályosan előrevetíteni dolgokat, és akiknek érdekük, azok majd gondoskodnak arról, hogy az emberek azt higgyék, nincs más út, az emberiség sorsa meg van írva. Valóban meg van írva, és meg is valósul, ha követőkre talál, akik ezt hirdetik, és akik ezt a sorsot elfogadják. De ha többen lesznek azok, akik ráébrednek a valóságra, és nem fogadják el a hamis prófétákat, akkor azok elveszítik erejüket. Vallom, hogy a tisztánlátás, az ébredés az, ami elhozza a békét, a szeretetet és boldogságot az emberiség számára.

Csak hogy nem könnyű felébredni ebből a hamisra festett világból, a mindennapi agymosásból, a televíziókból, amelyek ezt a világképet vetítik előre, amiben ma élünk. A médiák azt üzenik számunkra, hogy ilyen a világ, fogadjuk el ezt így. A hamis világkép megvalósulása a médiák mögött álló csoportok érdekeit szolgálja, ezért üzenik nekünk ezt, nem azért, mert objektíven akarnak tájékoztatni bennünket.

Kik is ezek a titokzatosnak tűnő érdekcsoportok, akiket miután nem ismerünk személyesen, titokzatosnak hiszünk? Mert az emberi elme olyan, hogy amit nem tud, azt hiedelemmel pótolja. Patkányokkal nem a csatornában kell megküzdeni, ki kell őket csalni a fényre!Megpróbálom, most egy kicsit kicsalni őket a csatornából, és rávilágítani valódi szándékukra, A leleplezés visszafogja őket, az ármányra nem jellemző a bátorság. Minél több emberhez jut el ez az információ, annál valószínűbb, hogy nem teszik meg. Ezen okból kérek mindenkit, hogy ossza meg, ahol csak tudja. Inkább azzal vádoljanak, hogy vaklármát csaptam, mint hogy megtörténjen. Kérek minden olvasót, ne tekintse ezt jóslatnak, hanem tekintse ezt mindenki egyszerűen gondolatébresztőnek, és maga döntse el, mit választ, mit hisz.

Az emberi civilizáció legrégebbi népcsoportja és kultúrája a hun-szkíta-magyar! Mára már bizonyított, tehát tény, hogy a boszniai piramisban talált székely-magyar rovásírással íródott feliratok több, mint 30 ezer évesek.

A zsidók magukat és kultúrájukat 5700 évesnek vallják. Az amerikai kultúra valódi alapja nem más, mint az őslakosság teljes kiirtása!!! Ettől számítják az amerikai civilizációt. Adva van tehát egy népcsoport, amely már több mint 30 ezer évvel ezelőtt is benépesítette a földet. Egyszerre van jelen Mezőpotámiában, ami a mai Irak területén volt, a mi nyelvünk emlékezete szerint Erek területén, ahol a Médek is éltek (ill a berek, nádak erek), vagy Pártus földön, a mai Palesztina területén, valamint a Kárpát-medencében és a tengeren túl is, pl. Ekvádorban, Bolíviában. A hun-szkíta-magyar kultúra uralkodott a földön, amelynek egységes tudásalapú nyelve volt, és ez a magyar. A magyar nyelv belső logikai rendszere bizonyítja, hogy a teremtés logikájával azonos, tehát a teremtés nyelve. Ennyit a kultúránkról és annak alapjairól, ezt ahhoz kellett feleleveníteni, hogy érthető legyen, mit szeretnék mondani és miért a hamisprófétákról.

Tekintsünk csak vissza egy kicsit a történelembe:

Amerika felfedezését követi a Spanyol (szefárd) és Habsburg (askenázi) összefogás a közös cél érdekében, ez a hódítás, ami más szóval az őslakosság kiirtása volt. Mára már az is bizonyított, hogy az őslakosság legalább egy jelentős része, ha nem egésze hun-szkíta-magyar nemzetségi törzshöz tartozott és sokan beszélték a magyar nyelvet, mi több, Ekvádorban van egy törzs, akik még ma is a mi nyelvünket beszélik. A szefárd, askenázi összefogás a hatalmi elvre épül, amelynek alapja az oszd meg és uralkodj a megosztás felett. Az emberiség történelmében a hatalmi elv az, ami a legtöbb szenvedést hozta az embereknek. Ma is ez okozza azt a sok tragédiát, amit látunk például Palesztinában. 66 éve még 9 millió palesztin élt ezen a területen, ma 1,7 millióan maradtak, a lakosság több mint 80%-át kiirtották az amerikai-izraeli cionista kultúra nevében, ami nem más, mint a népirtás! Hiszen ma Amerikában a kulturális gyökerek a cionizmusra épülnek, a zsidó származású Adam Weishaupt, ő maga is cionistának vallotta magát. Nem különben ő alapította a manapság sokat emlegetett Illuminátus rendet is, amelynek jelentése megvilágosító, de valódi célja, hamis fényben feltüntetni az igazságot. Az ősi magyar tudás őrzői még pontosan ismerik a „magyal fa” jelentőségét, amely a tudást táplálja. Ennek mintájára alapította két zsidó Amerikában a filmipar központjának számító vágyvilágot hirdető megtévesztő birodalmat, amit Hollywoodnak nevezetek el. Hollywood angolul a magyal fa neve!

A cionisták végső célja a hun-szkíta-magyar nemzetségek és a teremtés nyelvének végső kiirtása. Ehhez azonban először a gyökereket kell elvágni, mert a szakrális erő, amely védi a magyarságot, az a gyökereken keresztül támadható. A cionisták azt vallják, hogy akkor lesznek a világ urai, ha újra felépítik Salamon templomát, ehhez azonban az kell, hogy lerombolják a muzulmán világ Mekka után legszentebb helyének számító Jeruzsálemi mecsetet, ami a templom helyén áll. Ugyan a közelmúltban sikerült megosztaniuk az arab muzulmán világot, és megszervezték az arab tavaszt is, de tartanak attól, hogy a mecset lerombolása egységesítené a muzulmánokat, és azok porrá zúznák őket.

Ezen előzmények vezettek oda, hogy kirobbantották a mai iraki válságot. Az amerikaiak a legmodernebb fegyverekkel látták el a vahabitákat, akik megindították a szent háborút. A háború közvetlen célja, hogy Iránt sakkban tartsák. Úgy tűnik, hogy a cionista állam az iraki háború ellenére sem meri felvállalni, hogy ők rombolják le a Jeruzsálemi mecsetet. Azért provokálták ki a Palesztin háborút, a rájuk jellemző módon, hogy palesztin területről indított rakétával lebombázzák a mecsetet, és majd ők állnak ki a muzulmánok mellett azzal, hogy be kell látni a világnak, ezt a veszteséget, ami a muzulmán világot érte, nem lehet megtorlás nélkül hagyni. Ezzel elérik, hogy a mecset lerombolása nem váltja ki az arab világ összefogását. Ide tartozik még az ukrán háború is, aminek az oka ugyanide vezethető vissza. Szíria és Irán Oroszország szövetségese, ez veszélyt jelent katonailag Izraelnek. Annak érdekében, hogy az Oroszok ne nyújtsanak katonai segítséget Szíriának és Iránnak, kirobbantották az Ukrán háborút, szeretnék az Oroszokat belekavarni, hogy azzal legyenek elfoglalva és nem a világ sorsával. Szerencsére Putyin ezt átlátja, és nem dől be nekik. Így szembenéznek azzal, hogy a lopott pénzért nem mindent lehet megvenni.

A cionisták jól tudják, hogy a magyar tudatot csak akkor győzhetik le, ha újra építik Salamon templomát, és a világ urai lesznek. Ahhoz, hogy a világ urai legyenek, még meg kell szerezzék a Jeruzsálemi jogart is. A jeruzsálemi jogar II. András óta a mindenkori Magyar királyt illeti, ezt nem vehetik el erőszakkal, csak úgy juthatnak hozzá, ha a Magyar emberek önként adják! Ez a folyamat zajlik jelenleg közel-keleten, és nálunk is. Jól jegyezze meg mindenki, ha a Palesztinok elbuknak, akkor mi következünk! Abba a helyzetbe hozzák a magyar embereket, hogy eladják földjeiket éppen úgy, mint azt a Palesztinokkal tették, elvették az életterüket, azután a világ szeme láttára kiirtották, kiirtják őket! Ébresztő Magyar ember, ha nem állsz ki a téged védő palesztin emberekért, te leszel a következő!!! És ne hivatkozz arra, hogy nem szólt senki!

Arra kérek minden igazszívű magyar embert, hogy álljon ki a Palesztinok jogaiért, vonuljunk utcára és imádkozzunk, hogy a sátán serege ne tudja legyőzni őket. Imádkozzunk a jeruzsálemi mecsetért, hogy ne tudják lerombolni, mert azzal eljön az idő, amit a János jelenések könyvében jósoltak nekünk, akik azt belecsempészték a szentírások közzé, eljön a végidők szele. Ne feledjétek, a fekete sereg már úton van.

László Mihály

Facebook

[youtube=http://youtu.be/bCVhEBmbc_k]

NIF

0 thoughts on “Jól jegyezze meg mindenki, ha a palesztinok elbuknak, akkor mi következünk!!!

  1. No, igen! Csurka István nem jós volt,hanem életében már klasszikusnak számított. Minden leírt szava valóra vált. Érdemes újra elolvasni! Nem véletlenül gyűlölték, irigyelték „egyesek”…

  2. A hágai bíróságnak nem kell messzire mennie a bűnösök letartótatására és elítélésére, csak a királyi palotáig és a kormányukig kell menniük! Ilyen nyilvánvalóan beáldozni saját állampolgáraikat, hogy a ruszkikat hibáztassák egy az egyben az iker torony elleni együttes moszad és cia akció utánzása! Ezek ugatnak a demokráciáról, népirtásról!
    kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: