Jogi lépéseket tesz a Jobbik az ATV hazugsága miatt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik hiába cáfolta, az ATV már tényként közli azt az elképesztő hazugságot, hogy valami soha nem látott bankrabló 15 millió forintot adott át a pártnak. A Jobbik a rágalmazás miatt feljelentést tesz, és sorozatos, súlyos, szándékos jogsértések miatt az ORTT-nél az ATV műsorszolgáltatási jogosultságának felfüggesztését kezdeményezi. A Jobbik jogi lépéseket tesz mindazon médiumokkal szemben is, melyek az aljas hazugság híresztelésében közreműködnek.

A legújabb nemtelen támadásként kitalált történettel szemben a Jobbik nemhogy bankrablótól, de soha senkitől nem kapott még ilyen nagy összeget. Ettől a bizonyos Cs. Miklóstól pedig a párt nyilvántartása szerint alakulásától fogva soha egy forintot sem kapott sem átutalással, sem pénztári befizetéssel.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom öt napja közzétett cáfolata ellenére sem biztosít még válaszlehetőséget sem az ATV, mely a m édiatörvény által előírt kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének soha nem tett eleget; jobbikos politikus ugyanúgy nem mondhatja el a véleményét vágatlanul, élő adásban, mint ahogy törvénysértő módon tiltott az a látszólag túloldali, valójában egy platformon lévő Hír TV-ben és Echo TV-ben is.

Novák Előd,
a Jobbik sajtófőnöke

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük