KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jobbikos póló miatt vertek meg egy egyetemistát Miskolcon

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

verAz esetre múlt hét hétfőn a Tiszai pályaudvaron került sor, ahol egy jobbikos pólót viselő, épp vizsgázni induló encsi egyetemistára egy cigány származású taktaszadai lakos támadt rá: előzetes szóváltás nélkül vállon rúgta, ütlegelte, miközben politikai hovatartozása miatt szidalmazta.

A támadás után az elkövető és két társa vontra szállt, amit azonban a sértett közbenjárására a kalauz visszatartott a rendőrség kiérkezéséig. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közösség tagja elleni erőszak bűntette miatt indított nyomozást.

A Jobbik bízik az elrettentő erejű büntetés kiszabásában. A hatóságoknak egyértelművé kell tenniük: ma Magyarországon megengedhetetlen, hogy bárkinek is erőszakot kelljen elszenvednie származása, vallása vagy épp politikai hovatartozása miatt. Az ilyen cselekményt a Jobbik mélységesen elítéli, egyúttal ugyanerre kérjük a többi pártot és jogvédő szervezetet is: álljanak ki a politikai nézetei miatt megvert jobbikos fiatal, Mikola Gergely mellett.

Hocza Tamás, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: