KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jobbik-MSZP-LMP koalíció… a nemzet ellen

Jelenlegi parlamenti patkó

Már kaján vigyorral írogatták cikkeiket az ellendrukkerek. Orbánék megbuknak, Kósa hülyéket beszélt, és ezzel tízezreket hozott rettenetesen rossz helyzetbe, családok mennek tönkre Kósa és a Fidesz miatt, stb… Ha nem is pontosan idéztem az olvasottakat, de a hangulat ez volt az elmúlt napokban a kommunista és liberális sajtó hasábjain, s még tegnap is tenyerüket dörzsölve várták azt a bejelentést, amelyet ma Orbán Viktor miniszterelnök megtett.

Huszonkilenc pontban fogalmazta meg, és foglalta össze azt, amit kell. Igen, így egyszerűen, „amit kell”. A kommunista rablás és pazarlás, a nép semmibevétele után szinte hihetetlen, ami a Parlamentben, Orbán Viktor szájából elhangzott. Igaz, az ellenzék hőbörög az MSZP-től a Jobbikig. Az LMP is ostobán protestált az ellen, hogy bezárulnak azok a kapuk, amelyeken keresztül parlamenti képviselőként egy kis pluszhoz lehetett volna jutni. Akkor meg, mi a fenének üldögélnek ott, hiszen nem a nemzet javát szolgálni jöttek… Szegények azt gondolták, hogy nagy elődeiket követhetik, s lesz egy kis többlet, amit a tejbe lehetne aprítani. Ám a tej, 2010. június 8-án számukra is összement. Ez van! Rend lesz, és végre olyan országban élhetünk, amelyben az igazságosság és a szolidaritás, a kultúra és a nemzeti egység az irányadó, nem beszélve a keresztény értékek visszaállításáról.

Azt megértem, hogy azok, akik eddig semmibe vették a magyar nemzetet, a magyar állampolgárok igényeit és érdekét – akik éppen úgy megalázták és megnyomorították a magyarokat a csonka hazában is, mint egykor Ceausescu, vagy a fasisztoid Slota-Fico kettős -, nos ma azok hazudoztak, és gyűlöletet keltettek – volna, ha tudtak volna – a Fidesz, és Orbán Viktor ellen. Igen az MSZP-re gondolok, közülük is a minősíthetetlenül hazudozó Lendvai Ildikóra, aki a szegények elleni támadásként értékelte mindazt, amit a miniszterelnök ma közzé tett. Lendvai elfelejtette, hogy kik rabolták meg a kisembereket, a szegényeket a BKV-tól a DRV-ig mindenütt, ahová csak a lábukat betették. Hasonlóképpen vélekedett valami ócska kommunista unokája is. Ők számomra érthetően nem támogatják azokat, akik a liberális és kommunista aljasságot igyekeznek felszámolni hatvanöt év után Magyarországon.

Viszont… viszont elgondolkodtató, hogy – ha nem is koalíciós partnerként, de – a Jobbik nemzeti pártnak mondja magát… Akkor mi lelte őket ma? Miért támadnak egy olyan programcsomagot, amelynél jobbat ők sem tudnak vagy tudnának felmutatni?

A Bazilikában tartott trianoni megemlékezésről való kivonulásuk – mert „egy zsidó” is elmondta fájdalmát és Édesanyjától kapott útravalóját Trianonról -, ma pedig a kormány, és Orbán Viktor gazdaságnövelő, egyszerű polgárt támogató terveinek leszólása, egy másik kort idéz fel bennem. Egy zsidóra és keresztényre egyaránt félelmetes kort, amelytől nem azért borzongok, mert az iskolában, a kommunista érában sok rosszat tanultam róla, hanem mert szüleim és nagyszüleim – katolikus, magukat magyarnak valló németek – meglehetősen sokat meséltek, s éppen úgy viszolyogtak attól is, mint a kommunista söpredéktől. Igen, a nyilasokról beszélek. És elképzelem mindezek után, hogy milyen programmal állt volna elő a Jobbik… De inkább el sem képzelem, mert az a program nem az én Magyarországom programja. Nem az én Hazám programja lenne, noha számos olyan dolgot is olvastam benne, ami tetszett, amivel egyet is tudnék, tudtam volna érteni. Ám, e két esemény után, és a „gyere ki a kuttur elé wazze” parlamenti stílusukat hallva immár semmit sem jelent számomra ez a párt. Sajnálom mindazokat, akik ezt a képződményt tartják Magyarország egyetlen lehetőségének, mert azok az emberek tragikusan rossz irányba mennek. Eme párt, politikai és diplomáciai téren a nullával egyenlő, és ha ez a két terület hiányos, valamint ha a napi politikában az MSZP-LMP ellenzéki koalíció véleményével ért egyet a Jobbik képviselőcsoportja, úgy számomra bármilyen nagy szájjal hirdeti is magyarságát, és a nemzetben gondolkodást, csak ártónak és súlyosan magyarellenesnek tudom látni, minősíteni parlamenti tevékenységüket. A nemzeti egység ugyanis nem Orbán Viktortól függ, nem a Fidesztől, hanem a nemzettől, és ez az egység, április 11-én világosan megmutatkozott. Egy olyan kis párt, mint az MSZP, nem sok vizet zavar e pillanatban, de nemzetközi szinten sokat ronthat a két már említett, szintén ellenzéki és hasonló stílusú párttal együtt.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

A Jobbiknak tehát nem a nemzetmentő, a kisembert szolgáló politika a lényeg, hanem az, hogy jobbikos-e valaki vagy nem… Primitív cinizmusról kell beszélnem ez esetben, amely cinizmust és primitívséget korábban, az MSZP-vel kapcsolatosan proletár gőgként aposztrofáltam. Hiszen sok senkiházi uralma volt az hatvanöt éven keresztül. Ma viszont egy másik jelzőt kellene használnom, mert egy másik pártban látom ugyanazt a visszataszító butaságot, hozzá nem értést, és proli gőgöt, a házmester-hozzáállást. De nem találok másik jelzőt. Amit meg találok, újságíróként nem írhatom le. Legfeljebb körül: – Olyan, mint a kocsmában részegen hangoskodó, a szocpolból iddogáló állampolgár, aki mindenkibe beleköt egy feles után, mert a kisebbségi érzés viaskodik az alkohol által „naggyá lett” primitív alanyban. Nos, nekem ezt jelenti a Jobbik, mint a mai MSZP-vel és LMP-vel egyetértő, az Orbán-kormány huszonkilenc pontját bíráló pártocska. S amint környezetemben hallom, a Fidesz egyre jobb működése és parlamenti törvényalkotó munkája a Jobbikban, mint pártban is mind több kérdést vet fel, s a tagság értelmes része is e reálpolitikában véli felfedezni a valós, országot mentő törekvéseket. Nem szidni vagy ócsárolni akarom mindezzel a Jobbikot, csak felhívom a figyelmet arra a jelenségre, amely két kérdést vet fel. Hová vezet a jobbik ebbéli „ellenzéki” politikája, és meddig lesz hiteles úgy, hogy a nemzet érdekeit, ellenzéki „nemzeti párt”-ként nem támogatja? A nagy hang nem föltétlenül a tudást és a hozzáértést tükrözi. És a Jobbik eddig csak a nagy hangot produkálta a nemzet érdekében. Jó lenne tehát tettekre fordítani a hangerőt, a „radikalizmust”. A Jobbik, mint radikálisnak és nemzetinek mondott párt, ma radikálisan kellene, hogy védje a nemzeti összefogást, és azt a kormányt, jelesül a Fidesz-KDNP koalíciót, amely a nemzeti egységet tavasszal Gyurcsány Ferenc nyolc éves megfeszített, baloldalellenes munkájának eredményeképpen megteremtette. Ma a nemzetről, és nem pártokról van szó! Ezt kellene felfognia végre a Jobbik vezetésének, és ezt kellene hirdetnie a tagságának is. Mert akkor, amikor egy Fideszes javaslatot, amely a nemzet javát szolgálja a Jobbik elvet, akkor Lendvai Ildikóval ért egyet. Az pedig nem kifejezetten nemzeti megnyilvánulás, és nem tükre a Jobbik programjának.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Még egyszer mondom, ma nem a Fideszt támogatja vagy támadja a Jobbik, hanem a nemzeti egységet! És aki azt támadja, és nem támogatja, az a nemzet körmönfont és aljas ellenségévé válik. Nem szeretném ezt a meghatározást néhány hónap múlva a Jobbikra bélyegezni… Ezért ma még csak tudatom, hogy mivé lesz a gőg, az értetlenség, a nemtelen kivagyiság, az ellenségeskedés. Hazaárulássá – mint láttuk hatvanöt éven keresztül a világ legbutábbjainak véres uralma alatt.

Azonban, ha a Jobbik ezt a hozzáállást és viselkedést folytatja, akkor sokkal hamarabb bukik és válik megvetett hazaárulóvá, mint azt bárki hinné. Ugyanis a nemzet nem szellemi fogyatékos! A nemzet felfogta az elmúlt fél évszázadban, hogy kik, mit, mikor és hogyan tettek vele – ellene. És az összetartó nemzet soha többé nem engedi meg sem azt, ami az 1948-as kommunista diktatúra kezdete óta, sem azt, ami előtte néhány hónapig történt vele. Mert a nemzeti radikalizmus már megtette a magáét 2010. április 11-én. Radikálisan váltott! És ma, 2010. június 8-án ezzel a radikális és az egységes nemzeti akarat szülte váltással ment szembe a Jobbik Magyarországért Mozgalom a magyar Parlamentben. Akárcsak Lendvai Ildikó, és egy hírhedt kommunista liberális unokája…

2010. jún. 8.

Stoffán György


Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

9 thoughts on “Jobbik-MSZP-LMP koalíció… a nemzet ellen

 1. „Még egyszer mondom, ma nem a Fideszt támogatja vagy támadja a Jobbik, hanem a nemzeti egységet! És aki azt támadja, és nem támogatja, az a nemzet körmönfont és aljas ellenségévé válik.”
  Az MSZMP kongresszusán ez így hangzott:
  Még egyszer mondom, ma nem a MSZMP-t támogatja vagy támadja az ellenzék, hanem az szocializmus egységét! És aki azt támadja, és nem támogatja, az az ország körmönfont és aljas ellenségévé válik.
  Stoffán, Stoffán. Kár érted. Te is olyan vagy, mint a hírhedt kommunista unoka, Lendvai Ildikó. Egy kommunista őskövület. Szerinted-szerintetek az a demokrácia, hogy Viktor! Viktor! Viktor!…

 2. Tisztelt Stoffán Úr.
  Ha az ellenzék, bármilyen színű is legyen az, rosszal egy többségi programot, az még nem hazaárulás. Ha ezt sok ellenzéki párt teszi, az sem jelenti azt, hogy mindegyik egy húron pendül. Amellett, hogy cikkében sok jó érvet hoz fel, van benne egy-két csúsztatás is. Persze, hogy nem kellett volna kivonulnia a Jobbiknak a bazilikából. De az a hozzászólás sem volt helyénvaló. Az pedig, hogy ettől ez a Nyilasokra emlékeztet, nem igazán jó. Egyszerűen csak naiv, ahogy a Jobbik protestált. Úgy érzem, hogy önöknél – én magyarul beszelő német állampolgár vagyok – még mindig csak virtus meg „szívügy” a politizálás. Több érvet várnék el. Például, amint ezen a fórumon is elhangzott, miért nem adóztatják meg jobban a multikat. Talán jól teszik, talán nem. Hol körvonalazódik végre a következő „Széchenyi Terv”. Miben és hol találhat magára újra a magyar mezőgazdaság. Hallott, olvasott Ön konkrétumokat? Én még nem – világosítson fel, ha tévedek. A következő mondatom egy hangzatos szólam lehetne. Tudniillik, hogy nemzetmentő-e vagy sem a Fidesz politizálása. Nem tudom, megválik, úgyhogy nem teszem. Mint ahogy nem értek egyet az előző hozzászólóval sem, aki máris komcsizik, ha valaki valami neki nemtetszőt ír.

 3. Tisztelt Ludwig Czumbel!
  Én, mint az előző hozzászóló nem komcsiztam, el kell olvasni (bár tudnék). Én csak idéztem Stoffánt, a cikkében leírtak az elmúlt rendszer politizálására emlékeztetett, és szerintem ez még nem komcsizás. Inkább a cikk töltése, tartalma volt az!!

  1. @ Kardos Csiki Úr
   Kinek nem inge, ne vegye magára. Az úr jelző azért engem is megilletett volna. De hát, mint azt már Karinthy mondta, „így írtok ti”. (Aztán meg minek a kettős felkiáltójel. Halk szavakkal többet mond az ember.)

 4. Nem tudom. Én egy egyszerű polgár vagyok. De valahogy úgy érzem, hogy ez az új adórendszer számomra nem jelent jót. Oké hogy csak 16% lesz a kulcs, de eltörlik a jelenlegi adójóváírást, ami havonta legalább 10ezer Ft -ot vesz ki majd a zsebemből. És ez nekem pénz. Mindeközben persze a tehetős, jómódú milliós fizetésekkel, és havi keresettel rendelkezők járnak jól, hiszen ezentúl nekik is csak 16% a kulcs. Orbán vállalkozónak nevezett sleppje jól jár, a kétkezi munkás havi 80k fizetéssel meg szív, és próbál megélni valahogy. Igazságos ez?

 5. Ahelyett, hogy a multikat adóztatná meg, a reklámozást, meg a többi busásan jövedelmező tevékenységet, a kisemberekkel szúr ki a Fidesz. Csak szólók, Hahó Viktor! Mi rátok szavaztunk! Így hálálod meg nekünk?
  Nembaj. Legfeljebb még több szem nyílik ki, őszre lesz abból a 850 ezerből több is, ha ez az irány nem változik…

 6. A fenti publikációról az iró saját blogján megirtam a véleményem,de -milyen érdekes!!!- az a mai napig nem látható.De nem is ez a lényeg,hanem az a „szinváltozás”,amin az iró átesett.Mert mi is történt? Jó pár hónappal ezelőtt,ugyanezen az oldalon (vissza lehet nézni) az iró először a „csak a Fidesz”-t,majd nem sokkal később már a Jobbikot favorizálta-amire én mint olvasó fel is hivtam a figyelmét-nem sok eredménnyel.És mi történt:most,a választás után ismét köpönyeget váltott,és „kétszázzal” gyűlölködik a Jobbik ellen.de nem csak itt,az oldalon,hanem „élőben” a Lánchid rádió számomra egyáltalán nem szimaptikus műsorvezetőjével (nevezetesen Perjési Zoltán) „karöltve” a Sprőd műsorában,ahol tanulatlan,műveletlen,megvezetett,majdhogy nem lecsűrhézte a Jobbikkal szimpatizáló több mint 855 ezer magyar állampolgárt,akik biztak,és biznak a Jobbikban. Az hogy az emlitett műsorvezető hogyan reagál a radikális párttal kapcsolatban nem érdemel szót sem,(hiszen Budaházy Györgyöt is „lehülyézte”) mert én mindig azt nézem,hogy ki is mondja,amit mond,de hogy a cikk irója is beállt a sárdobálásba,az már mélységesen felháborit.És most olvasom itt is az „irást”,melyszerint a Jobbik egy követ fúj(legalábbis számomra ez következtethető abból,amt „mond”) a maszoppal,és az lmp-vel(direkt kis betűvel!!),az már minden,csak nem gerincesség.
  Mindig tisztelettel olvastam az iró gondolatait,és sokmindenben egyetértettünk,de ezután a publikáció után,nincsenek kétségeim,hogy hogyan is fogadjam a további irásokat.Egyszerűen nem olvasom. Egyébként itt szeretném felhivni a figyelmét,hogy a Fidesz 29 pontos akcióterve,amit Orbán Viktor elmondott , sok vonatkozásban a Jobbik programjából van „kiollózva”,ami nem baj,-hiszen nemhiába szavazott annyi ember a radikális pártra -,csak ezt úgy előadni,mint saját elképzelés,na ehhez kell vastag bőr,de a cél szentesiti az eszközt!!!
  Ami pedig a cikkben olvasható:” ha a Jobbik ezt a hozzáállást és viselkedést folytatja,akkor sokkal hamarabb bukik és válik megvetett hazaárulóvá,mint azt bárki hinné” – kedves újságiró,cikkiró ajánlom,először(ahogy a Sprődben Ön mondta )mindenkinek saját magában kell helyretenni a dolgokat,ezt ajánlom Önnek is a köpönyegfogatás helyett.
  De én csak várok és figyelek,miként cselekszik -ténylegesen,és nem csak elmondás szintjén- az új „nemzeti” korrnány” a felhatalmazást megkapták,most a bizonyitáson a sor!!!Azt ugyan még nem tudjuk,hogy melyik nemzet kormánya,mert hogy „Magyar” nem hangzott el!!!!Mert a lakóparkok gombamód szaporodnak,de nem nekünk!!!És azt is tudhatjuk,hogy nincs szükség semmiféle „félkatonai szervezetekre és gárdákra”,majd a nemlétező katonaság megoldja a honi problémákat(a rend???őrségről már nem is beszélek).Majd ha az Inkalt és a többi hozzá hasonló őrző-védő szolgálatot feloszlatják,akkor talán kezdek is hinni a szónak.Igaz,ezek mindegyike ténylegesen felfegyverezte a tagjait,a Magyar Gárda pedig „csak” a kezével és szivével cselekszik,mint most is a gátakon!!!Minden Tisztelet és Megbecsülés Nekik,akik szivükben is Magyarok!!!

  1. Kedves Évaanyu!
   Már hiányoltam, hogy mostanában nem szólt hozzá, de látom, minden rendben.
   Ami a félkatonai szervezeteket illeti, éppen egy levelet fontolgatok a miniszterelnök felé, hogy akkor kezdje a tisztogatást az igen jól felfegyverzett, tízezres taglétszámú In-Khal Securitin, és a többi hasonló “biztonsági” cégen, őrző-védő szolgálatokon. Mert, mint tudjuk, ezek kiképzett, felfegyverzett, felszerelt valódi félkatonai (vagy talán egészen azok) szervezetek, ellentétben a Gárdával, akik az egyenruhán kívül (azt is saját pénzükön vették meg!) semmilyen fegyverzettel nem rendelkeznek!
   Engem – s nagyon sokan vagyunk még így – ezek összehasonlíthatatlanul jobban nyugtalanítanak ,és félelmet keltenek bennem, mint az eleddig csak jótékonysági cselekedeteket végző gárdisták. Ők csak igaz hazafiságukat szeretnék demonstrálni a mai elfajzott világban!
   Nem őket kellene Orbán Viktornak feloszlatnia, hanem az előbb említetteket, de akár a jelenlegi rendőrségen is gondolkozhatna, s egy új, valódi hazai, magyar rendőrség megszervezésén, ehelyett a kommunista-csökevény terrorszervezet helyett!
   Czakó István

 7. Kedves Czakó Úr!
  Megtisztel,hogy hiányolta jelenlétem,de két ok miatt nem irtam,és ezután sem nagyon fogok:Az első,hogy szeretett családom ügyes-bajos dolgainak intézése miatt nem sok időm marad internetezni,a másik ok pedig a várakozás.Igen,mint irtam várakozom,és figyelek,hogy miként lép nemcsak szóban,hanem tettekben is a most hatalomra került és folyamatosan a megúnásig ismételt 2/3-os győzelmet magáénak tudó,azaz mondó kormányzó párt.Azért irom,hogy „mondó”,mert azt úgy látszik nem vették észre,hogy majd 3 millió ember egyszerűen nem ment el választani,és akik elmentek,azok közül is majd 2 millió másban bizna. Nincs is ezzel semmi baj,hiszen ez a „demokrácia”.
  Én csak egyet sajnálok,hogy azokután,mit tettek ezzel a csodálatos országgal-amit mi hazánknak tudunk-, még volt 1 millió,aki a maszopra adta voksát.Mintha nem is ebben az országban élnének!!!Vagy azért,mert annyira jó volt személyszerint nekik ez a fajta farkastörvényen alapuló „rend”-vagyis a szabadrablás-,vagy azért,mert már „megszokta”,hogy a magyar szocialista párt (direkt kis betűvel!!!) szociálisan érzékeny,és baloldali.Nos mi tudjuk,hogy egyik sem,az egész bagázs úgy ahogy van süllyesztőbe kell hogy kerüljön,de előtte még fejreállitva kirázni belőlük mindazt,amit „eltulajdonitottak”-szép szóval mondva-de drasztikusabban : elloptak. Hát ez az,amiben nekem sok másokkal együtt kétségeim vannak,ismerve az un.”igazságszolgáltatást „,mivel az sem nem igazság,sem nem szolgálatatás.Amig olyan birók,és ügyészek,rendőrök vannak a helyükön,akik végrehajtották zokszó nélkül a számukra megmondott utat,és minden tudásukkal azon tevékenykednek,hogy „elsimitsák” -a normális gondolkodású,és erkölcsileg még gerinces emberek számára elfogadhatalan-politikus bűnözést,és egyéb bűnözést, addig bárki lesz hatalmon,marad minden a régiben,mint pl:Princz ügy,Kulcsár ügy,és sorolhatnám napestig.Egyszóval,én várok és reménykedem,mert a remény vész el utoljára,de akkor nagyon nagy baj lesz,amit én biztosan nem szeretnék.
  Ami pedig az Ön által készülő levelet illeti,nagyon jó ötlet-én is foglalkoztam már a gondolattal-de idő és enregia fecsérlés,tudva,hogy hogyan is működik a hatalom,és személyszerint miként vélekedik a Magyar Gárdáról,a Nemzeti Gárdáról Orbán Viktor-„veszett fejsze nyele”. Az már biztos,hogy a „két hét” letelt,de ugyanolyan állapotok vannak az országban,mint elődjénél.(csak ne mondta volna!!!)
  Ezért ismétlem magam,azaz én csak várok és figyelek!!!, Reménykedem a Gárdában és minden Tiszteltem az Ővék,igaz Hazafiak,és megint bizonyitottak a gátakon-amit „mindkét oldal médiája” sikeresen elhallgatott-de akiken segitettek bizonyosan áldják a kezük munkáját,mert Ők ténylegesen tettek az egyszerű emberekért,akik bajban voltak,-a saját pénzükön,áldatlan állapotok között,-a Szebb Jövő-ért!!!.
  Szivélyes üdvözlettel:
  Évaanyu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük