KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jobbik: Green City helyett törvényt az Avasra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ennyit ér a Green City program

A Jobbik szerint az Avasnak nem Green City programra van szüksége, hanem rendre, éppen ezért a párt tovább folytatja törvényszembesítő bejárásait a városrészben. A cél: normákat felmutatni és normákat megkövetelni a jogsértőktől, hangzott el a Jobbik sajtótájékoztatóján.

Jakab Péter, a párt miskolci frakcióvezetője és Szilágyi Szabolcs avasi önkormányzati képviselő szerint addig, amíg nincs rend az Avason, felesleges pénzkidobás a Green City program, melyet még 2011-ben hirdetett meg a Fidesz. A program részeként az avasi panelek falát zöld növényekkel futtatnák be, amelytől többek között bűnmegelőző hatást vár a kormánypárt. Mint Szilágyi Szabolcs fogalmazott, a növényeknek nincs idejük bűnt megelőzni, mert még mielőtt felfutnának a falra széttapossák őket.

Jakab Péter szerint a Green City fő támogatója, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő nincs tisztában az Avas valódi problémáival, amikor azt hiszi, úgy ültethet át Miskolcra egy nyugat-európai modellt, hogy az alapok, vagyis a rend hiányzik. Hangsúlyozta: amíg a Fidesz álmodozói növényektől várják a csodát, addig a Jobbik tovább folytatja törvényszembesítő bejárásait Miskolcon azzal a céllal, hogy a hatóságok segítségével kikényszerítsék a törvényes állapotok helyreállítását úgy az Avason, mint a többi városrészben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Jobbik: Green City helyett törvényt az Avasra

  1. A Jobbik szerint az Avasnak nem Green City programra van szüksége, hanem rendre, éppen ezért a párt tovább folytatja törvényszembesítő bejárásait a városrészben. A cél: normákat felmutatni és normákat megkövetelni a jogsértőktől, hangzott el a Jobbik sajtótájékoztatóján.

    Akkor azt a pár ezer szélsőjobb bűnözőt könnyen sittre vágja, vagy csak a cigány fóbiájukat élik ki.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: