Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jobbik: Amíg a miskolciak bére nem nő, a politikusoké se nőjön

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz a miskolci polgármester fizetését 30, a képviselőkét 20 százalékkal emelné a város pénteki közgyűlésén. A Jobbik szerint amíg a miskolciak bére nem nő, ne nőjön a politikusoké se, ezért a párt nem szavazza meg az emelést, jelentette be sajtótájékoztatóján Jakab Péter.

A Jobbik frakcióvezetője szerint a képviselői munka egyik legfontosabb fokmérője, hogy mennyire sikerül emelni a dolgozók bérét. A politikus visszásnak tartja, hogy miközben a Fidesz a miskolciak béremelésére vonatkozó jobbikos javaslatot háromszor is leszavazta, most a polgármester és a képviselők fizetését jelentősen megemelnék, Kriza Ákosét például 250 ezerrel, így ő már havi egymilliót vinne haza.

Eközben a munkavállalók közül csak minden tizediknek – az önkormányzati dolgozóknak – a bérét emelné a kormánypárt, a többiekét ukrán vendégmunkásokkal tartanák alacsonyan.

„Amíg a miskolciak jóval az országos átlag alatt keresnek, addig politikus itt nem érdemel béremelést, ezért a Jobbik azt le fogja szavazni” – nyomatékosította Jakab Péter. Mint mondta: „a Jobbik a bérek tekintetében is a nép pártján áll szemben a fideszes földesurakkal.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Jobbik: Amíg a miskolciak bére nem nő, a politikusoké se nőjön

  1. A kormányzó politikusoknak, azaz a jogot alkottatók bére soha ne legyen magasabb a minimálbér 100%-ánál

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: