KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jó, ha nem feledjük: Az árulás nyilvánvalóvá vált

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi cikk Reiner Péter „tollából” származik, mely 2012. február 22-én jelent meg portálunkon. Nem szabad elfelednünk azt a folyamatot, amely az elmúlt időszakban Hazánk politikai életében lejátszódott, hiszen az az ékes bizonyítéka annak, ami a színfalak mögött korábban lezajlott. Jelenczki István közelmúltban a Magyar Televízióban bemutatott, Az igazság soha nem késő című dokumentumfilmje mindezt akár nyomatékosíthatja is. Ennek nyomán jó, ha nem feledjük, mi, miért és hogyan is történt vagy éppen történhetett, de történik ma is a magyarországi belpolitika palettáján.

A Fidesz az MSZP-vel koalícióban leszavazta az ügynöklisták megismerhetőségét

Rezgett a léc sportnyelven szólva, mert csak 54 %-os többséggel ugyan, de ismét leszavazta az országgyűlés többsége az ügynöklisták megismerhetőségét. Ez végleg fel kell, hogy nyissa a Fideszben még bízó átvertek százezreinek szemét! Itt ugyanis nem kevesebbről volt szó, mint a kétharmados “forradalmi” többség a bizalom birtokában megszerzett hatalmával szemen köpte tisztességes választói többségét.

Ezután sem ismerhetőek meg, azok az ügynökök és tartótisztjeik, akik tíz és százezrei segítségével tartotta fenn hatalmát a bolsevista államhatalom, segítségükkel zsarolva és megfigyelve a kommunista állam polgárainak millióit. Ezek az emberek ma is aktívak és itt élnek és sokan közülük még az Ország gyűlése padsoraiban is szép számmal feddve meghúzódnak.

Feltehetően sokan közülük ma is fontos beosztásokat töltenek be nemcsak a biztonsági szolgálatoknál, hanem az állam bizalmából valamennyiünket képviselve nemzetközi porondon is.

Annak ellenére csatlakoznom kell a számomra is emblematikus figurának számító LMP-és előterjesztő Schiffer András megállapításaihoz, hogy nem értek egyet pártja létjogosultságával sem, nemhogy megtapasztalt gyakorlatával

Schiffer ugyanis az állambiztonsági múlt eddigi eltakarását és megismerhetetlenségét valamennyi eddigi kormány közös szégyeneként említette és joggal hivatkozott a németországi elnökválasztás lehetséges jelöltjének NDK-ás múltjára, mint akinek élenjáró szerepe volt a STAZI ügynökeinek teljes feltárásában és közzétételében. Számomra is elviselhetetlen az ügynöklisták megismerhetőségét leszavazó kormánytöbbség bolsevik utódpárttal történt összefogása álságos nemzetbiztonsági és homályos adatvédelmi indokokra történő hivatkozása.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=sbojr1A9Uhk?version=3&rel=1&fs=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

Sokszor leírtam már azt a történészek által joggal hivatkozott megállapítást, hogy nincs tételesen megismert múlt nélkül jövő! A Fidesz még fokozta a fokozhatatlant azzal, hogy olyan embert nevezett ki az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának élére, akinek az Antall kormány regnálásakor komoly szerepe volt a valamikori SZDSZ-MDF paktum tető alá hozatalában!

Sokszor leírtam már, csak megismétlem: olyan valóban nemzeti kormányért küzdök, akinek az első feladatai közé tartozik majd az igazságtétellel párhuzamosan a még megismerhető ügynöklisták és tartótisztek neveinek teljes közzé tétele.

A jelenlegi kormánykoalíciót is hamarosan eléri megszolgált végzete, a csalárd módon megszerzett választói bizalom végleges elvesztése.

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

15 thoughts on “Jó, ha nem feledjük: Az árulás nyilvánvalóvá vált

 1. Kedves Reiner Péter!
  Én egy ideje már nem hiszem, hogy a szavazólapokon rögzített választói akarat számítana bármit is. Gondolja, hogy a véletlenre bízzák? Ne legyen naiv. Az egyik módja a választási csalásnak, hogy teljesen mindegy, hogy bizonyos pártok közül kire szavazunk. Megmondta a fidesz házi banyája is 2010-ben. „mindenki menjen el szavazni. Mindegy, hogy kire szavaz, mdf-re, szdsz-re, fidesz-re, mszp-re, lmp-re, csak a JOBBIK-ra nem szabad szavazni.”
  A másik módja pedig, hogy néhány 10 ezer szavazatot elvesznek innen, néhány 10 ezer szavazatot betesznek oda és máris az győz, aki éppen a terveknek megfelelően következik.
  Az aljasságnak nincsenek fokozatai. Legfeljebb az elérendő cél nagysága nem indokolja a teljes aljasság kimutatását. Egy országot megszerezni és rabságban tartani, azért, hogy arany piszoárba hgyozhasson… Azért már megéri. Akár 10 ezer embert kivégezni is. Meg kell kérdezni a mostani nagyfejűek apukáit, anyukáit. Nekik megérte. A gyerekeik se különbek.
  Beteg lelkű talmudisták folyamatos hazugságokkal és kegyetlenkedésekkel irányítják a világot.
  Üdv eSzeL

  1. A megoldás egyszerű:

   1. Pártokrácia és képviseleti demokrácia helyett részvétei demokrácia!

   2. Titkos szavazás helyett dokumentált szavazást (visszaellenőrizhető szavazatok, kiküszöbölendő a csalásokat) !

   3. A bírák és a közmédia vezetők közvetlen ,nép általi választása!

   4. Az önkormányzatoknak alárendelt rendőrség!

   5. A törvényekről Te szavazol az interneten( és bármikor visszakeresheted a szavazatod! kiküszöbölendő a csalást!)!

   6. Független pénzrendszer, melyben népi jóváhagyás nélkül
   bűncselekmény az államadósság …!

   7. A képviselők visszahívhatósága!

   8. A parlamenti 5%-os bejutási küszöb eltörlése!

   Szabó József

  2. Hozzátenném még, hogy az árulást már 1990-ben elkövették. Azóta csak tartják az irányt. eSzeL

 2. Bosszant, amikor hülyének néznek. Márpedig ezt tették ma reggel is, amikor hallgattam a Hír tévét.
  Szerintük 43-éve nem volt ilyen kicsi az infláció, ezért nem kell növelni a kereseteket, a nyugdíjakat, és ha volt olyan hülye, aki gyűjtött pénzt öregségére, és a hazugságra, és manipulációra épülő infláció miatt a kamatokat is leviszik 2,5 % alá, akkor a szerencsétlen megnézheti, hogy pár év alatt hogyan olvad el a pénze.
  Aztán itt van az ír gázoló. Kívánságai voltak, amit megkapott. Pár napig valamelyik luxus börtönben hizlalja magát a magyar vendégszeretetre épülő ízletes kajákon, és pénteken, vagy szombaton hazamegy, majd benyújt egy kérvényt, és szinte biztos, hogy kellemes emlékekkel hazaengedik.
  És ezt Navracsics úr diadalként éli meg.
  Mi meg nézhetjük a szocik diadalmenetét, amikor a Fidesz-KDNP elszámoltatással fenyegette azokat, akik ismét ott vannak a hatalom közelébe.

  Baumag

 3. Nem hihető, hogy Magyarországon tiszta választások zajlottak, legfeltűnöbb az utóbbi 2-3 ciklusban. Csodák csodája, mindig a nemzetközi és a különféle külföldi érdekcsoportoknak megfelelő kormányok kerültek hatalomra – és soha nem a magyar nemzet érdekei mentén.
  Azonkívül a kormányok felállása garantálja a tökéletes hozzá nem értést (a sógor, koma, jóbarát elv alapján), mindenféle rátermettség, alkalmasság, szakértelem teljes hiányát. Egy-egy párt „demokratikus” módon megbünteti még azt is, amikor egyes tagjai nem az előre meghatározottak szerint szavaznak – még a lelkiismeret szavát is büntetik!
  Hihető az, hogy nemzeti érzelmű politikusok egy ország teljes iparát- gazdaságát megsemmisítik röpke 20 év alatt? Ugyan! Ez bizony árulás!
  Nem tűnik fel senkinek, hogy ugyanaz a korrupt, hazátlan bagázs uralja az országot, hol MDF, hol SZDSZ színekben, hol MSZP, DK stb. nevek alatt? Néhányuk végigjárta az egész „politikai palettát”. Nevükhöz honvédelem, stratégiai területek, iparágak, oktatás, egészségügy, stb szétzűzása fűződik.
  Felelősségre vonás? Sosem volt és sosem lesz, az pedig a kéz kezet mos vezérlőelv alapján. Élhetetlenné, reményfosztottá, szegénnyé és kiszolgáltatottá tették hazánkat. Gyarmat lettünk, játékszer idegen hatalmak kezében, akik felvásárolnak kilóra bennünket – „kormányaink” élénk asszisztálásával.
  Nagy Péter

  1. Ön tényleg elhiszi, hogy odafönt nem értenek hozzá? Meg azt is, hogy hibáznak? Nekem föltűnt, hogy csak a köz pénzeihez nem értenek és a köz ügyeiben hibáznak. A saját vagyona mindeniknek szépen és töretlenül gyarapodik. Akkor itt más lehet nem gondolja?
   eSzeL

   1. Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval.
    Annyival kiegészíteném,hogy az egyik zsidó csapat fillérekért kiárusítja a magyar vagyont aztán a másik csapat értékének többszöröséért visszaveszi – egyáltalán miért nem magyar szakemberek kötik az ilyen üzleteket,miért politikusok és a politikusok miért zsidók egytől egyig?
    H.B.

 4. A fentiekben , eSzel a lényeget le írta és sajnos így igaz a mocskos sátáni erőszakos szemtelen aljas pofátlan zsidó réteg uralkodik a hazánkban a magyarságon . Ami, magyar gondolat arra a sátánok vér szomjas állatként vetik magukat és habzó gyűlölködő pofával fröcsögnek . Érzik a vesztüket,hogy közeleg a világ hatalmuk vége. A választások felé közeledve a tolvajok , hogy egymásra találnak a viharos szél sem fújná jobban össze a szemetet .üdv , adorján I.

 5. adorján aki egy pofátlan, mocskos náci…lám éppen veled és eszellel együtt fújt össze a szél. Mint szemetet…
  Mara Tomi

 6. Idézet:

  http://hetivalasz.hu/jegyzet/gyurcsany-a-puhapocs-27087/?orderby=csokkeno&numPerpage=20&hozzaszolas_oldal=11

  „Bevallom, tegnap engem is megtévesztett a „gabuska” nicknév, nem tudtam, hogy ez is fispán géza (volt debreceni mszmp küldött és munkásőr, jelenleg mszp aktivista és provokatőr) egyik itteni megnyilvánulása (ha tudom, nem reagálok a hozzászólásához).
  Akkor íme az általam ismert, itteni (jelenleg is élő) fispán géza nevek:
  egypolgar
  1polgar
  szer
  gabuska
  Ha valaki a tisztelt fórumtársak közül ismer más álnevet is, kérem közöljétek.
  ……………………………………………………………………………..

  De tegnap is 15,45-kor eltűntek, mint a patkányok ciánozás után. Lejárt a munkaidejük.
  Milyen klassz elfoglaltság, azért kapni a lóvét, hogy egész nap „cseteljen” az ember.
  De tényleg……”

  A NIF hozzászólási felületeit a következő álneveken vette vagy veszi igénybe:
  Káldi József
  Kovács József
  Mara Tomi..

  Úgy gondolom azonban, ez a lista nem teljes..

  Neki „klassz elfoglaltság”, de a NIF-t szemlézők számára kártétel. Akármilyen okból is teszi, fizetségért vagy betegségből kifolyólag, hatékonyabban kellene figyelmeztetni vagy eltanácsolni innen, mert a NIF- szerkesztői figyelmeztetések- ld. a Káldi József és másféle álnév használatakor – falra hányt borsónak bizonyultak.

  A Telekiek….

 7. A meglepő az lett volna ha nem így történik! A likud fidesz és az mszp egy és ugyanaz a párt csak más keresztnevet kaptak! Ha megnézzük a személyi összetételt akkor kiderül, hogy lakhely áruló, nemzetirtó, tolvaj söpredékekből áll mindegyik maffia szervezet!
  kató rudi

 8. MARA TOMI??? Ez lenne a becsületes NEVED ? TE SÖPREDÉK! Te genetikai hulladék és még nagyon is visszafogom magamat. Én nem személyeskedtem csak azt írtam le amit nap mint nap észlelek és tapasztalok, valamint számomra két fajta ember van a jó meg a rossz. Te meg a Frispán Gáza mindenkit le fasiztáztok le náciztok és aki nem a szátok ize szerint nyilvánul meg azt a világűrbe akarjátok ki lőni.Most jól nyisd ki tapló füledet és a csipás szemedet én soha sem voltam egyet egy pártnak sem a tagja, így náci sem voltam becsülettel dolgoztam amiből az ilyen fizetett pofátlan söpredék álmagyarok élősködtek a becsületesen dolgozók nyakán. Nem ismersz és személyeskedve te engemet mocskos pofátlan nácinak nevezel,ha te személyeskedel mert ezért fizetnek akkor ti mik is vagytok? Meg mondom neked az összes veled hasonló áruló, kripto, ilumináti ,sátáni köpönyegforgató talpnyaló kullancsok vagytok még a normális zsidó fajtátok is undorodik tőletek.Ti vagytok a normális zsidók hulladékai, aljas áruló fizetett uszitók vagytok.Te mocsok az ilyen trógerok csapják be a cigányokat is és a többi becsületes embereket,most melyik pártnak nyalod jó pénzért, te köpönyeg forgató???? Szerintem te vagy az álnevű FRISPÁN GÁZA!! Anyád sirva adja rád az inget te pofátlan homofóbiás nép uszitó talpnyaló…. üdv , a jó embereknek. Adorján I.

  1. Tisztelt Adorján I.!

   Nyugalom, nyugalom, ne veszítse el a fejét, mert Fispán Géza (így, r nélkül) éppen ezt akarja elérni.
   Így „munkálkodik” már hosszú évek óta, a nemzetinek nevezett vagy tekinthető médiumokban meg kifejezetten így. A net-en bőven találhat erre adatokat, lehet, ilyen „dicsőséget” is hajszol.
   Nevét „beírta” már az egyes újságok hozzászólási felületeire, vagy inkább azok újságírói „idegzetébe”, volt, ahonnan kitiltották, volt, ahol a hozzászólók leplezték le, – nekem is nemrég esett le a tantusz vele kapcsolatban – emiatt vagy a hecc kedvéért több nick-nevet is használ, vagy egyszerre vagy váltogatva..
   Most nyilván pártkampányol is….

   🙂 🙂

   A Telekiek……

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: