KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jó, ha nem feledjük: A Fideszes hazudozás kilógó, „szőrös lólába”

Első megjelenés2009. szeptember 8. – 08:21

Azt már egész jól megszoktuk, Magunkfajták, jó másfél évtized alatt, hogy le-lefasisztáznak, -szélsőségeseznek, rasszistáznak bizonyos politikai-erkölcsi hullák bennünket. „Hess, hess böglyök, szúnyogok, / tetvek, nyüvek, döglegyek!” – mondtuk mindannyiszor nevetve, a „megedződöttek” fölényességével, amikor belénk-belénk mart valamelyik szocialista vagy szabaddemokrata parazita féreg, hiszen mást sem tudtak-tudnak szajkózni ránk.

Azonban változnak az idők, kibővült a véresszájú fenekedők tábora, és ezek az új gyalázkodók már más módszerrel operálnak. Régi-új módszer. Sokkal aljasabb és sunyibb.

Természetesen a Fideszről van szó. (És persze a KDNP-ről, mert, ugye senki sem olyan ostoba, hogy ne lenne tisztában vele, hogy ezen utóbbi alakulat, nem más, mint az előbbi „keresztény” tagozata, vagy fiókszervezete: csak egy kirakat-párt, a Nagy Narancsos Népfrontban.)

Nézzük meg a legorrfacsaróbb példákat, mintegy csokorba kötve. Csak, hogy a Nyájas Olvasó egyben, összességében láthassa, és esetleg utána is nézhessen, hogy valós dolgok kerülnek itt terítékre, ha esetleg valamelyik példa elkerülte anno a figyelmét, vagy nem eléggé memorizálódott, és neadj’Isten, már feledésbe ment.

1. A híres Kövér László-sziporka. Nevezett személy az EU- választások előtt, tavaly ősszel, és idén tavasszal körbebohóckodta az országot. Ezeken az előadásokon, érdekes módon, Őkelme többet foglalkozott a Jobbikkal, mint az országrontó-, nemzetveszejtő kormánnyal és annak pártjaival. Az amúgy terjengős mondanivalója rólunk, röviden-tömören összefoglalva csak ennyi volt: „A Jobbik az MSZP kreatúrája (teremtménye, gyártmánya, alkotása)!” A dolog szót sem érdemelt, hiszen tisztességes emberek, akiknek csak egy kicsivel is több az IQ-juk 50-nél, valamint nem rendelkeznek „Fidesz-szemelellenzővel”, illetve nem szenvednek „Orbán-csőlátás betegségben”, csak kacagni tudtak ezen a végtelen baromságon. Na, és persze elgondolkodni azon, hogy vajon Kövér, akiről az a hír járja, hogy „fajtiszta” munkásőr családból származik (bár erről nem tehetne), és akiről köztudott, hogy egyetemi KISZ-titkár, majd az MSZMP-KB Társadalomtudományi Intézetének munkatársa volt, miért is mond ilyeneket.

2. Soltész Miklós, KDNP-s képviselő egy sajtótájékoztatón, talán az egyik, eddigi legundorítóbb kirohanást intézte áprilisban a Jobbik ellen. Azt állította, hogy a Jobbik pártalapítványa, a Magyar Igazságért, Jobb Magyarországért Alapítvány, a leköszönő Gyurcsány-kormány egyik utolsó intézkedéseként, mintegy 25 millió forintnyi támogatást kapott. „Tehát a Jobbikot az MSZP pénzeli!!!” – fröcsögte a mikrofonba a nagytudású „kereszténydemokrata”, akit egyébként, szerintem rajtam kívül is, eddig a pontig még sokan tiszteltek is valamelyest.

Az igazság viszont az, hogy a fent említett alapítvány, Csurka István alapítványa: a Jobbiknak csak annyi köze van hozzá, hogy az alapítvány kuratóriumában vannak régi, Csurkával való kokettálásért és mutyizásért kizárt tagjai.

De a slusszpoén csak most következik: A Fidesz pártalapítványa (Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány), ugyanolyan jogcímen, több mint 500 millió forint (legalább húszszor annyi!!!), pénzt kapott Gyurcsányéktól, mint Csurkáék. (Egyébként minden párt kapott, amelyik 2006-ban átlépte az 1 %-os választási eredményt, különböző összegeket, egy 2003-as törvény alapján.)

Nos, ezek alapján a Fideszt ki is pénzeli…?

3. Májusban, Kósa Lajos, a Fidesz második embere látogatást tett Budapesten, a Gyömrői úti Hit Parkban, és interjút adott a Hetek című újságnak, amelyben többek között kifejtette: „ …a Jobbik a legnagyobb baromság!”, valamint hogy a Hit Gyülekezetét „egy igazi egyháznak” tartja, és talán együtt is lehetne működni vele…

„No comment”. Talán csak annyi, hogy nem is csoda, hogy Debrecenben Kósát egyre többen csak „Kósernek” hívják. Gondolom nem csak azért, mert elment nyalni egy álkeresztény, pénzszipolyozó Mammon-szektának, valamint nyilatkozni egy cionista szennylapnak.

4. Szintén májusban, Semjén Zsolt, a KDNP elnöke, a változatosság kedvéért, az előbbi szekta televíziójában, az ATV-n jelent meg. Ő csavart egyet a dolgon, és a Jobbikot egy „szalonképtelen, neopogány párt”-ként aposztrofálta.

Nos, itt kikívánkozik az emberből, vajon mi is vonzza a fideszes-kádéenpés vezetőket ennyire, az egyértelműen az SZDSZ „vallási, rituális maszkjaként” –anno- létrehozott Hit Gyülekezete irányába? Rossz az, aki rosszra gondol, de magam részéről sokáig nem értettem, hogy a parlamenti közvetítésekkor, Semjén felszólalásainál, miért hahotáznak egymás pofájába, a térdüket csapkodva az SZDSZ padsoraiban a képviselők, amikor a KDNP elnöke, valahányszor a keresztény erkölcsiséget hozza fel.

Nos, lehet, tudom a választ, azóta, amióta budapesti barátaim kiokosítottak. Semjénről, ugyanis az a hír járja egész Budapesten, hogy előszeretettel látogatta a ’90-es évek első felében a főleg szabaddemokrata politikusok által szervezett különböző „zártkörű rendezvényeket”, bizonyos fővárosi fürdőkben. Hát igen… Azt hiszem, senkinek nem lehet kétsége afelől, vajon melyik három dolog lehet a legfőbb jellemzője, egy ilyen SZDSZ-es bulinak. Szerintem: prostituáltak, kábítószer, és (igény szerint), némi „melegeskedés”.

5. Már az EU-választás, az EU-parlament megalakulása, és a Gárda feloszlatása után. Hír-TV. Heigl Lilla hírolvasó által közvetített néphülyítés: ”A Jobbik EU-s képviselői kénytelenek függetlenként végezni tevékenységüket, mert még a szélsőséges EU-szkeptikusok Frakciója sem tart igényt a személyükre, a Magyar Gárda miatt.”

A valóság viszont az, hogy már a választások utáni napon, Morvai Krisztina listavezető, és Vona Gábor pártelnök is bejelentette egy nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy a Jobbik képviselői nem lépnek be semelyik olyan EU-s frakcióba, amelyikben magyarellenes pártok tagjai képviseltetik magukat.

Mellékesen, itt szépen kilógott az EU–s lóláb is: újra megtapasztalhattuk, hogy Európának nagyobb szüksége van az oláh Nagy-Románia Párt köztörvényes bűnözőkből álló három delegáltjára, plusz a Slota-féle Tót Nemzeti Párt egy darab elmebetegjére, mint három tisztességes magyar hazafira. Köszönjük ezt is „hálás” Európa, meg hogy még egyáltalán élhetünk!

6. Újra Hír-TV, Csalami vagy Sárfalvi, nem emlékszem. EU-parlamenti bizottságok megalakulása. A felolvasó legutolsóként a 22 magyar képviselő közül, mintegy széljegyzetként somolyogva közli, hogy Morvai Krisztina a Tengerészeti-, és Halászati Bizottságban kapott helyet. Nos, amellett, hogy „elfelejtették” közölni, hogy Krisztina tagja lett a Mezőgazdasági-, és Vidékfejlesztési Bizottságnak is, itt is orrfacsaró égett pata-szagot érez az ember. Csak éppen azzal nem kommentálta még a bemondó, hogy „Lám, a Nagy Magyar Tésasszony, kénytelen lesz a norvég matrózok, holland dokkmunkások, és a francia szardínia-halászok ügyes-bajos dolgaival foglalkozni, szeretett nemzete helyett.”

7. A változatosság kedvéért: Echo-TV, Bayer Zsolttal!!! Tyűűű!!! Zsoltunk Székelyudvarhely polgármesterével beszélget. Zsolt: ”- Megbízható forrásokból hallottam, hogy az EU-s képviselői eskütétel után, Tőkés László püspök úr, romániai magyar EU-s képviselő, magához intette Szegedi Csanád Jobbikos képviselőt. Ezután afféle „atyai jótanácsként” a lelkére parancsolt, úgy merészelje a Székelyföld autonómiájának dolgát túlfeszegetni az EU-parlamentben, hogy vele találja szembe magát.” Nos, ide süllyedt már Bayer Zsolt is… Egyrészt, vajon a verebei csiripelték-e el neki, vagy a kémjei jelentették Brüsszelből? Biztos nem tudjuk meg soha. Azt viszont a Kedves Olvasóra bízom, vajon Bayer, itt árulkodni, pletykálkodni, vagy valakinek nyalizni akart-e? Mellesleg a székelyudvarhelyi polgármester nagyon udvariasan, de határozottan kikerülte a sumák témát…

Talán egyelőre ennyi. És még Csintalan Sándorral, az MSZP egykori alelnökével, rabló-privatizátor multimilliomossal, Hír-TV többségi tulajdonossal, a legfőbb fekáliakavaróval nem is foglalkoztunk. Pedig belőle naponta ömlik ránk a szenny, élő adásban.

Van egy magyar mondás, (de az is lehet, hogy dakota): „Aki hazudik, az csal, aki hazudik, az lop. Hazudni, csalni csúnya dolog!” És van egy alaptény: „A magyar nép túl gyorsan felejt, és túl könnyen megbocsát.”

Valahogy 1994-es, parlamenti választások előtti „deja vu” érzése van az embernek. Akkor, a magyar emberek röpke négy év alatt megcsömörlöttek a „rendszerváltás”-tól, és dalolva dugták vissza a fejüket régi vérszopóik pórázába. Most nyolc év sokkal brutálisabb „szívatás” kell nekik, hogy visszaténferegjenek egy másik párthoz, amelyik nem kellett nekik, sem 2002-ben, sem 2006-ban. Egy párthoz, amelyik nyolc évig csak arra várt, és arra hajtott láblógatva, hogy minél rosszabb lesz az országnak, nekik annál jobb lesz majd az alkalmas pillanatban. És „A Vezér”-hez, amelyik évekig nemhogy meg sem mukkant a Parlamentben, de még csak be sem járt az ülésekre. Utána is csak sunyin somolygott, meg fintorgott hónapokig. A „Vezér”-hez, amelyik már számtalanszor hagyta cserben és magára híveit, és a benne bízó magyar embereket, határon innen és túl, a hangzatos ígéretei, és operett-szónoklatai után nagyon, nagyon rövid időn belül.

Hét évig kussoltak, most a Jobbik előretörése után meg már annyira radikálisok lettek hirtelen megint (a MIÉP-es időkből emlékezhetünk!), hogy … (bocs, de a mosdóba kell mennem).

Közben persze megszavaztak egy sor nemzetellenes törvényt (Románia feltételekhez nem kötött EU-s csatlakozásának, a Lisszaboni Szerződésnek, a kereszténységet diszkrimináló EU-Alkotmánynak elfogadása, a génmanipulációs eljárások és anyagok beengedése az országba, az egyneműek törvényes élettársi bohóckodásának engedélyezése, stb.).

Ki kellene már nyitnunk végre a szemünket, Magyarok, mert hogy a „rendszerváltás” legnagyobb átverése nem az SZDSZ: ők már 1990-ben, a taxisblokád idején kimutatták, hogy mifélék.

Sokkal inkább a Fidesz. Egy tőről fakadnak…

A Jóisten mentse meg Magyarországot ezektől is, hogy totális teljhatalmat kapjanak!

Mert a néphülyítő, undorszínház-, kultúrpalota, és nosztalgiahíd-építések, a „hajrámagyarkodás”, és a Szent Korona-hurcolgatás álcája mögött, jut nekik még most is miből mutyizni ebben az országban.

Vígh József

Szebb Jövő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Jó, ha nem feledjük: A Fideszes hazudozás kilógó, „szőrös lólába”

  1. Amennyiben egy prolinak lehet véleménye,az részemről a következő lenne.Igaz már említettem:KÖZÖS A GAZDI,KÖZÖS AZ ÉRDEK.
    Az import narancs részéről pedig a nemzeti retorika,egyfajta parasztvakítás.
    Röviden ennyi,köszönöm.
    Martonyi elvtársnak pedig,kellemes hanukát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük