Javaslatom a Miniszterelnök Úrnak Gyes és Gárda-ügyben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nemzeti összetartozás és a béke érdekében a következőket javaslom: – A Fidesz-KDNP koalíciót igen nagyra tartom mindazért, amit eddig a nemzeti összetartozás és a Kárpát-medence magyarságának önbecsülése érdekében tett.

Szeretem a megfontolt politizálást, ugyanakkor azt is, ha egy kormány, egy állam a nemzeti célokat valósítja meg első körben, s igazodik elvekben és gyakorlatban is mindahhoz, amit önmaga számára célként kijelölt.

Olvasom azonban, hogy a Gyes-t a kormány 2012-től állítaná vissza három évre. Mélyen nem értek egyet ezzel az elgondolással. Kerül, amibe kerül, egy „kihalófélben” lévő országban az első intézkedési csomag első pontja kellene, hogy legyen a Gyurcsány-féle, magyar-és családellenesség kirívó támadásának, az anya-gyermek kapcsolat szétzilálásának megszüntetése, azaz a Gyes három évre történő visszaállítása. Hiszen egy tollvonással elvették, és egy tollvonással vissza is lehetne (kell!) állítani. Még kétévnyi családrombolás ugyanis rengeteg családot arra inspirál, hogy ne vállajon gyeremeket… és ez ma, a nemzeti tragédiák sorozatában az első helyen álló súlyos és helyrehozhatatlan probléma.

I./ Tehát: Javaslom Miniszterelnök Úrnak és Kormányának, hogy a Gyes-t haladék nélkül, azonnal állítsák vissza három évre. Az egyes ma még vizsgálati fogságban lévő kommunista és liberális csalók, bűnözők teljes vagyonelkobzásából futna ezen intézkedés meghozatalára és finanszírozására is. Hiszen amíg ezek az emberek a lopott állami pénzekből dőzsöltek, és milliárdokat raboltak a magyar nemzet legszegényebbjeitől, addig a szocialista rablóbanda elvonta a családok, az anya és gyermek kapcsolatát – ha nem is teljes mértékben, de – mélyítő, államilag finanszírozott lehetőséget. Nagyon fontos, hogy a gyermekvállalási kedvet növelő, és ezzel nemzetünk megmaradását biztosító törvények is szülessenek, hiszen minden más másodlagos kérdés. Mint tudjuk, azé az ország, aki teleszüli! De 1001-szer is leírom, hogy a nép jóléte a legfőbb törvény! Nem az EU-é, nem a multiké, nem a bankoké, hanem a népé. Örömmel látjuk, hogy ezt a Kormány is tudja, ám a Gyes ügye még lyuk ezen az intézkedés-sorozaton. Kéretik tehát „műstoppolni”.

II./ A másik tiszteletteljes javaslatom a Gárda-ügy, mint ügy megszüntetésének kérdéséből ered. Ez nagyon kényes kérdés, amit nem lehet, és jogtalan is volna a kampányban jól hangzó „két pofonnal és hazaküldéssel” megszüntetni. Sokkal több ez ennél. A Gárdában sok száz, nemzetéért aggódó, azért önként szolgálatba álló magyar ember tett esküt, éppen azon végszóval, mint a mai kormány. „Isten engem úgy segéljen!” Esküszegésre azonban még a bíróság sem kötelezhet senkit. (Ha csak nem a Rákosi-éra ocsmány bíróságait tekintjük etalonnak!) De miért is került a Gárda bíróságra? Miért is volt a lendvais-kókás-gyurcsányos Gárda-hisztéria? Miért is próbálta a jog sárba tiprásával megszüntetni e civil mozgalmat (ami minden demokratikus országban működőképes) az állam… mármint a gyurcsányi magyarellenes állam? Miért is fasisztázta le az eddig csak kenyeret osztó, gátakat védő, és a szegényeknek ruhát, cipőt gyűjtő Gárdistákat ez a kommunista söpredék? Mert ez volt a feladata. Nemzetközileg is a Gárdán keresztül tudta lejáratni a magyarságot, a nemzeti érzést a gyurcsányi hatalom, s ez volt a „revolver” a cigányok és a zsidók ellen is. Velük lehetett példálózni hazug módon az antiszemitizmus és a rasszizmus tekintetében. Ennek megfelelően a liberális és kommunista cigányvezetők jelentették fel a Gárdát, mert az állítólag félelmet keltett bennük… ám, talán nem akkorát, mint az ő soraikból kikerülő gyilkosok és bűnözők a magyarokban! De nem is ez a lényeg. Ezt a részét intézze a Belügyminisztárium…

A Gárdának egy hibája van: párthoz kötődik, s ennek a pártnak a magánhadseregeként tartja számon a politikai közvélemény, amit Vona pártelnök többször igyekezett bizonyítani is beszédeiben, rontva a Gárda megítélsét. Vona és párttársai pedig folyamatosan rontanak a Gárda hírnevén, az utóbbi időkben elkövetett ostoba, gyerekes, kihívó magatartásukkal, ami nem felnőtt, érett politikusokra utal. Ilyen ostoba és elítélendő cselekvés volt Vona részéről a partlamenti eskü gárdamellényes cirkusza, amellyel mind önmagát, mind a Gárdát tette nevetségessé. Ugyanis az ország helyzete nem egy mellénytől és annak viselésétől függ. Az népmese, ez pedig a valóság. Éppen ezért kétoldalú javaslatom van a Magyar Nemzeti Gárdát illetően:

1./ A Magyar Nemzeti Gárda főparancsnoka és tagsága ajánlja fel szolgálatait, és nemzetvédő hivatását, esküjének megfelelően a jelenlegi rendvédelmi szervek kötelékében való részvételre, mintegy kiegészítendő a mai rendvédelmet. Ugyanis az önkéntes sokkal lelkesebb, mint a fizetett katona, rendőr. Egyben a Gárdának ki kellene nyilvánítania, hogy politikától és pártoktól független szervezetként kívánja szolgálni a Hazát.

2./ A Kormány el kell, hogy fogadja ezt a felajánlást, hiszen a Gárda állománya magyarokból, becsületes tenni akaró emberekből áll. Mint a Miniszterelnök Úr sem bízott meg a gyurcsányi munkásőrséggé aljasodott rendőri és kormányőrségi vezetésben és tagságban, úgy a 2006-os és későbbi események után a magyar állampolgárnak is vannak kételyei a hivatalos rendvédelemmel szemben. Tehát, a bizalom megerősítésének egyik forrása és jele volna a két fél pártokon felül és kívül történő megegyezése, amely garancia lenne mind a magyar állampolgárok, mind a kormány számára. A külvilág felé pedig azt igazolná, hogy mindössze a volt kormánymaffia-hatalom által, polgárháborús hangulat generálása volt a fasisztázás, a Gárda-ellenesség és a Gárdától való félelemkeltés.

3./ Egyetlen a nemzetre felesküdött katonai, vagy félkatonai szervezet sem lehet párt vezetése alatt, így a Gárda állományának is – esküjéhez híven – ki kell nyilvánítania, hogy nem a Jobbik, hanem a nemzet gárdája. Az állomány további feladatait a belügyminiszter által erre kijelölt parancsnokság határozná meg, egyeztetve a Magyar Nemzeti Gárda legfelsőbb vezetésével.

3/a. Ha nem sikerülne megegyezni a Magyar Nemzeti Gárdát illetően a két félnek, és a Gárda továbbra is ragaszkodnék a Jobbik részeként való működéshez – esküjével ellentétben -, akkor a Gárda működését a legszigorúbb eszközökkel – joggal – be kellene tiltani. Ez a lépés azonban mind erkölcsileg, mind gyakorlatilag, mind a demokráciát tekintve súlyos tragédia volna mindkét fél számára és Magyarorszgára nézve.

4./ Ki kellene mondania mindkét félnek azt is, hogy a Gárda jelképe, az 1270-es években Spanyolországból a magyar királyi családba való benősülés révén Magyarországra került piros-fehér-piros sávos zászló, benne az esztergomi királyi palota kápolnájában is látható oroszlán ábrázolással, nem nyilas jelkép, hanem szép magyar heraldikai alkotás, amely nem kapcsolódik semmilyen emberiség ellenes bűncselekményeket elkövető korszakhoz, szervezethez, párthoz. (Igaz, az Árpád-házhoz sem, hiszen az Árpád-ház eredeti zászlaja – pajzsa – 1270-es évekig egyszínű vörös volt.) Akik ezt a motívumot emberiség ellenes tevékenységük közben és annak jelképeként használták, és Árpád-sávosnak elnevezték, azok aljas, és a magyarság jelképeivel visszaélő módon szennyezték be történelmünket és történelmünk ereklyéit.

(forrás: Stoffán György blogja)


Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “Javaslatom a Miniszterelnök Úrnak Gyes és Gárda-ügyben

 1. Tudomásom szerint a gárda nem a Jobbik része bár a tagok között biztosan vannak átfedések.
  Tehát Stoffán úr szerin vagy beállnak a vezérelhető droidok sorába a pintér keze alá vagy el kell őket tüntetni a föld színéről…
  Hát szép kilátások…..
  Tán’ még tüntetőket verni is kivezényelnék őket????

 2. Már megint megmondóemberek akarják megmondani a népnek, hogy mit is, és hogyan kell csinálniuk. Hányinger a köbön. Undorító! Aljas! Kirekesztő! Hitetlen!
  Inkább a büdös komcsikkal kellene foglalkoznia Gyuri bátyám, mert azok kárt csináltak(nak), uszítanak, kirekesztenek, rombolnak, lopnak, csalnak, hazudnak, kijátszanak, míg a Gárda nemes célt szolgál, segít, alkot, összetart.

 3. Ezt az idióta Stoffánt kellene már eltüntetni, nem hiszem, hogy sokan kíváncsiak a bődületes marhaságaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük