KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Izrael állam tengerészeti egységei megtámadták a humanitárius konvojt

A török zászlók alatt hajózó flottilla a gázai partokhoz közeledve ma hajnalban a terrorista zsidó állam hadiflottájának esett áldozatául. Egyes jelentések szerint az önkénteseket szállító hajókon akár 16-an is életüket veszthették az izraeli csapás következtében. A Gázai övezetbe tartó hajók segélyszállítmányt igyekeztek eljuttatni a már több éve izraeli blokád alatt lévő palesztinok által lakott területre.

Izrael cinizmusát jellemzi, hogy az MTI híre szerint Avi Benajahu tábornok, az izraeli hadsereg szóvivője azt közölte, hogy a flottilla utasai voltak az okozói az erőszaknak.

Az al-Dzsazíra a következőképpen tájékoztatott élőben az eseményekről:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xFEBbDkyrqQ]

A hirado.hu és az MTI nyomán:

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Izrael állam tengerészeti egységei megtámadták a humanitárius konvojt

 1. Az ENSZ már a 70-es években elítélte Izraelt, és határozatban rögzítette: Izrael rasszista állam. Izrael célja, hogy az egykori Palesztina területén egy csak zsidókból álló államot építsen fel. ennek érdekében 1948 óta minden eszközt (gáz-rakéta, repülő-tankos- támadást, és kiéheztetést) megenged magának. Gázában már évek óta alig van élelem, ivóvíz, orvosi ellátás.
  Ezen akart segíteni a flottila. De Izrael nem engedi be őket Gázába, mert , ahogyan egyik elnökük fogalmazott pár éve: ,,a palesztinokat el kell taposni, mint a szöcskéket”.
  A tragédia a 15 halotton túl az, hogy a fejlett nyugat még ezután sem fog a cionizmus ellen komoly válasz lépéseket tenni, és itthon a FIDESZ kormány sem fogja kiutasítani Aliza Bin Nun izraeli nagykövet asszonyt…hiszen a FIDESZ a népirtó Likud párt testvérének tartja magát.
  Remélem, hogy legalább Törökország, és az iszlám országok komolyabb válaszlépéseket fognak tenni Izraellel szemben.
  Ma a palesztinok, holnap mi??

 2. Nem baj,hazánk új kormányának két tagjai is/Martonyi és Pintér/nem beszélve a bolsevikokról,ennek a gyilkos illetve rasszista állam jelképét hordták magukon a MAGYAR parlamentben.Nem ártana ezt megjegyezni többször a tisztelt házba és keményen!!Hogyan lehet finomkodni a kollaboránsokkal??Hazánkról van szó,és látjuk mire képesek ugye?A Jobbikos képviselők helyében,én Palesztin vagy Iráni kitűzőt hordanék a magyar lobogóval együtt!A Gárda mellény probléma,izraeli kitűző menő………nekünk meg az Árpád-házi mellett a Palesztin és az Iráni tetszik,vagy az is antiszemitizmus?

 3. Mellékesen Orbán úr,az a bizonyos régebben említett pofon a testvéreknek járna verbálisan is!Igaz,ehez ön elég gyáva,hiszen anno nekik gyakorolt gesztus azzal,hogy saját jóakaratú honfitársainak”pofont”ígért.A Magyar Gárdának pofon,a tesvérektől/inkább urainktól/ pedig mindent elnézünk………

 4. IZRAELRE IS RÁFÉRNE MÁR EGY DEMOFRATIKUS FORRADALOM.HA NEM TESZIK MEG ELFOGNAK PUSZTULNI.

 5. Nemzetközi vizeken hajóztak, számtalan ország zászlaja alatt. Izraelnek nem állt jogában a hajók fedélzetére lépni, nem hogy még útjában feltartóztatni, és azokat saját felségterületére kényszeríteni, magyarul elrabolni, mi több különös kegyetlenséggel, katonai rajtaütést végrehajtva, miközben civil embereket mészárol le. Izrael a Föld legpofátlanabb, és legterroristább műállama, amely már eddig is sok borsot tört az emberiség orra alá. Meg kell találni a vezetőit, és az ezeket támogató globális szélhámosokat, és egytől egyig kinyiffantani azokat. Nálunk is vannak egy páran, akik támogatják ezeket a zsidó férgeket. A tendencia azonban ezek felismerése, és nagyfokú elutasításuk irányába mutat, és ennek a vége a likvidálásuknak kell, hogy legyen, a béke megőrzésének céljából. Ki kell vágni a férgesét az emberiség testéből, mert ezek a saját rothadtságukban érzik jól magukat, az emberiség többi része vagy hozzájuk rothad, vagy elpusztul. Ezt meg kell előzni.

 6. Döbbenetes. Az MTV1 adását most néztem. Betlen János gyakorlatilag 10 percig engedte az izraeli nagykövetet beszélni, ő pedig tolmácsolt. Azt mondott, amit akat!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük