KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

ITT AZ IDŐ! – FELHÍVÁS ÖSSZEFOGÁSRA!

IMF-EU kajmán

Sokszor hallott hívójel a nemzeti összefogásra! Igen, itt az idő! Aki most a nemzeti érdek ellen tesz, hazaáruló, ami elévülhetetlen bűn!

Az IMF és az EU ultimátumot intézett hazánkhoz! Vagy mindenünket odaadjuk nekik, vagy tönkre tesznek!

DE ÉL NEMZET E HAZÁN!

Én mindig is EU ellenes voltam, mert éreztem, hogy ez a nagy csalogatás, hogy lépjünk be, nagy csapdát rejt. Ma már látjuk, hogy mekkorákat is valójában!

KITARTÁS, ERŐ, ÉS SZENT ELHATÁROZÁS kellenek, s nemzetünk csatát nyer! A háborúnak – amit ma már nyilvánvaló módon láthatóan a GONOSZ vív ellenünk, a jó szándékú, jóra törekvő nemzetek ellen – még az elején vagyunk. De a csatákról csatákra történő győzelmeink és haladásunk elvezetnek a végső győzelemhez!

Ma világos célkitűzésekre van szükség, és arra, hogy ne engedjünk a sátáni kísértésnek egy „tál lencséért”!

Hazánk és szorgos népünk gazdagabb, mintsem gondolnánk. Termőföldjeink, és a hozzá adott szaktudásunk, szorgalmunk és kitartásunk minden nehézség fölött győzedelmeskedhet! Bízzunk hát magunkban, s ne engedjük zsarolni magunkat. Minden adósságunkat már sokszorosan visszafizettük! ELÉG VOLT! Eddig, és nem tovább!

A kajmán, telhetetlen ragadozó nagytőke minden porcikánkat akarja. Aki nem áll ellen, aki nem küzd, azt felfalja a vadállat!

Honfitársaim! Fogjunk most össze, álljunk az általunk megbízott vagy tudomásul vett kormány mellé, és erősítsük abban, hogy ne adja fel nemzeti érdekeink védelmét!

Ha bíráljuk is a jelenlegi hatalom egyes tetteit, nem jelentheti azt, hogy ellene vagyunk!

Álljunk ki a kormány törekvése mellett mindaddig, amíg nemzetünk érdekeit képviseli és védi! De csak addig!


Czakó István


Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

19 thoughts on “ITT AZ IDŐ! – FELHÍVÁS ÖSSZEFOGÁSRA!

 1. Fogjon össze a Fidesszel meg a zsidókormánnyal a Likud meg a hazai zsidóság.
  Mi inkább készüljünk a kormány és a zsidóság fegyveres harcban való megdöntésére.
  Egyék meg amit főztek. Tudja maga is nagyon jól hogy ez csak elterelő hadművelet az őszi választásokig.
  Ha akarja elmagyarázhatom bár maga is tudja hogy Viktor meg Ferike igaz hogy két kéz de egy tőből nőttek. Hagy ne legyek boldog mert a Fidesz csak egy méteres vízbe akar megfojtani.

  1. Hülye zsidó, ne akard lejáratni a nemzet által nagy többséggel megválasztott kormányt! Az ilyen bolsi provokátorok készítették elő Antall idején is a bolsik visszatérését.
   Aki most a kormány bátor lépése ellen, magát jobboldalinak hazuidva fellép az csak szaros bolsi lehet.

   1. Harcos.
    Igaz,az írásod nem nekem szólt.Ellenben zsidóbérencekkel elvből nincs összefogás,a fidesz pedig az.Ez tény.Harcolj értük te.
    Kitartás.

   2. Harcos!!!?????
    Ha a sötétség fájna bizony nagyon üvöltenél.
    Ezért fizetnek is,vagy „csak úgy jön a nyakad feletti hólyagból?Ha itt valaki povokátor,akkor az a saját személyed

   3. Nem szeretném, ha naivan elemezgetnék ennek a zorbánnak a dolgait, mivel ő a világhatalom egy robotja, vagyis azzá aljasult. Várakozni valamiféle igaz magyarrá válására, az eddigi húsz éves ténykedésének ismeretében, viszont köcsögség, és szűklátókörűség. Kitaníttatása a világhatalom számára szükséges, hazája iránt érzéketlen bábuvá, Soros dolga volt, és már
    régen elkezdődött, de tanítómesterei manapság is az új világrendépítők trilliárdosai közül kerülnek ki, ezek parancsait kell végrehajtania, Magyarország vesztére. Ha nagy médiatombolással egy dolgot látszólag nemzeti érdekből cselekszik, rögtön keresni kell (mert van) ezer elhallgatott hazaárulást mögötte. Ez a metszett …. (az illetlen szót töröltem – szerk.) társaságában, és kenyerén szocializálódott fazon, nem is tud már másként tenni, mint ahogy a kenyéradó pénzügyi világhatalom beprogramozta, és nyomkodja a gombokat rajta.

    A magasabbnál is van magasabb, és onnan szólnak majd le Orbánnak, hogy mit kell tennie, illetve mit szabad tennie. Különben….(lásd Kazcynski, Irak, Irán, Afganisztán)
    Az új világrendépítők, a zsidó pénzhatalmi szervezetek, a bilderbergesek, az EU, az ENSZ, a NATO, egyszóval a nemzetközi …nak (az illetlen szót töröltem – szerk.), a hátérhatalomként meghatározott befolyásos köröknek nagy szakértelmük van, hogy az egyes nemzetállamokban megkeressék, kiválasszák, felkutassák a legsötétebb, legtörekvőbb, legkapzsibb, és legaljasabb talpnyalókat. Ezeket ha kell erőszakkal is hatalomba emelik. Ezek a kiválasztott férgek meg szépen eladják nekik a saját népüket, nemzetüket, annak gazdaságát, a földjét, vizét, levegőjét. Orbán egyike ezeknek a kiválasztott, zsidó … (az illetlen szót töröltem – szerk.) bábuknak, és most már pofátlanul szembeköpi a népakaratot (Nemzeti Gárda, elszámoltatás, stb.) a bűnben szerzett 2/3-ával, ahol ennek a 2/3-nak is több, mint a 2/3-a hasonló féreg, mint a likudos … (az illetlen szót töröltem – szerk.).

 2. T.Czakó Úr.
  Részemről nem akarok likudistákkal összefogni,semmilyen szinten.Amennyiben Orbán és pártja elhatárolódik a Gázai mészárlásoktól illetve követelik Simon Pereztől a bocsánatkérést azért az aljas kijelentésért legalább olyan elszántan mint Novák Előd esetében,akkor talán majd lehet összefogásról beszélni részemről is.

 3. Novák Elődnek felesleges volt jópofáskodnia a „lógjonnal.” A Parlament nem cirkusz, jóllehet újabban több jobbsorsra érdemes jobbikos annak tekinti.
  Simon Pereztől meg kérjen bocsánatkérést a kórság. Elég marha volt, hogy ország világ előtt kiadta a terveiket, használjuk ki arra, hogy kinyitjuk a még vaksi honfitársaink szemét is.
  Ez az „orbán határolódojn el a Gázai mészárlásoktól” meg legalább akkora ökörség, mint amikor a Gárdától azt követelik, hogy határolódjon el a nyilasoktól.

  1. Miért ökörség gyerekgyilkosoktól elhatárolódni?A bocsánatkérés követelése is az?Szerintem abszolút nem az,csupán a kollaboránsok ilyet nem lépnek meg főnökeikkel szemben,ahoz egyszerűen gyávák és gerincetelenek.
   Milyen forradalmárok ezek?UTÁNGYÁRTOTT FORRADALMÁROK,az eredmény is ilyen minőségben várható el tőlük.

   1. Orbán mitől határolódjon el? Eddig támogatta volna a Gázai bombázást? Hatolódjon el az MSZP, meg az SZDSZ.
    Érdekes, hogy még a palersztin nagykövet is elhatárolódott a Jobbik elhatárolódó nyilatkozatától.
    Ökörség állandóan a világ másik végén levő dolgokkal foglalkozni, amikor inkább itt kellene tenni, saját magunkért. Messziről pofázni könnyű.

 4. Hungarista vagyok te szerencsétlen.
  És a bátor lépés a Likud testvérpártjától az lenne ha megtagadná az adósságszolgálatot.
  Mivel nem is tartozunk.
  Ha megint megegyeznek az hü de kafa lenne. Akkor majd évek alatt lennénk kifosztva.

  1. Pedig megfognak állapodni,ez csak parasztvakítás.Annyira falsch mint a forradalmuk.
   Mondhatnám,kezdődik a kampány import narancséknál.

 5. Kedves Czakó Úr!
  Eddig sokmindenben egyetértettünk,és ez igy volt,és igy van jól,de most bizony az összefogással én kicsit „vitatkoznék”,ugyanis meggyőződésem,hogy ez a fajta „kivonulása a bankárságnak” egy előre lezongorázott lépés.Semmi nem történik csak úgy véletlenül.És főleg nem Magyarországgal kapcsolatban.Én csakis azzal fogok össze,-aki ha a hátammögé kerül,nem szúr hátba-,mert megbizom benne,és aki tőlem nem határolódik el.Ez ennyire egyszerű.Engem,aki egyike vagyok azon állampolgároknak- közel 855 ezer ember !!!-akiket bizony „leszélsőjobboztak,lecickányoztak,lebunkóztak,letudatlanitottak,leproliztak,(és még sorolhatnám a szebbnél szebb jelzőket),amit én bizony nem tudok „csak úgy” elfelejteni,és még mindig ez a tendencia.Tehát összefogás azzal lehetséges,aki valóban a magyar nemzet érdekeit képviseli,és nemcsak látszatra,hanem ténylegesen!!!!
  Ez a kivonulósdi egy szinjáték,és semmi egyébb,vagyis legyen mire hivatkozni,hogy lám mi mindent megtettünk,de nem lehet mit csinálni,mert széllel szemben nem lehet…….
  Ön ezt legalább annyira jól tudja,mint én!!!!
  Szeptemberben jönnek az önkormányzati választások,és bizony ott is tarolni akarnak,és ehhez nagyon is kell valami „csattanós”,hogy ime mi a népért mindenre képesek vagyunk.Én már azt sem hiszem el,amit kérdeznek,ugyanúgy,mint a kommunistáknak,de hiszen egy tőről fakadnak.
  Nekem az „utolsó csepp a pohárban”-pedig még akkor el sem kezdtek „uralkodni” – Pintér kinevezése volt,és utánna „jöttek a többiek” ,de hadd ne soroljam.

  1. Kedves Évaanyu!
   Megértem fenntartását! Bennem is előjöttek az eltelt nyolc év történései és kijelentései. És elegendő csak a nyolc évet nézni. Eszembe jut, ahogyan (akkor még nem gondoltam, hogy szándékosan) elvesztették a 2002-es választásokat, de a 2006-os alkalommal már egyértelmű volt, hogy ezt akarták. Elém jött OV-nak a 2006 okt. 23-i szégyenteljes viselkedése, ahogyan cserbenhagyta híveit, sőt embereit is, s fülemben csengenek a sokszor egymást hazuttoló szavai…, s a sértegetései is.
   Szóval mindezek bennem is kétséget keltenek, de mégis azt mondom, amíg helytállnak, és a mi érdekeink mellett kitartanak, támogatnunk kell. Elvégre – akár tetszik sokunknak, akár nem – jelenleg ők vannak kormányon. A politikai tisztesség (én tudom, hogy ilyen létezik, annak ellenére, hogy a mai hazai politikusok ezt megcsúfolták!) azt követeli, hogy adjunk esélyt és támogatásta jó irányú munkájukhoz. Csak így lehet nemzeti összefogást teremteni, amire pedig égetően szükségünk van, s lesz a JOBBIK-nak is, ha ők kerülnek a kormányrúdhoz.
   Ha a FIDESZ és a jelenlegi kormány átver bennünket, és ez az egész csak egy előre megrendezett színjáték, akkor elvesztik a saját szavazóik bizalmát is, akárhogyan tálalják. Ekkor nekünk segítenünk kell a szemek felnyitásában! A JOBBIK pedig készülhet a kormányzásra!
   Így – bár megértem sorait és fenntartását – nem tehettem mást, mint amit a felhívásomban leírtam.
   Barátsággal: Czakó István

 6. Németh Miklós Attila/Echo-tv,kibeszélő/ is összefogásra született.Sajtófőnöki állást kapott Hende Csabánál,az elszámoltatás már nem megy ennyire gyorsan.
  Kíváncsian várom gyurcsány börtönbe vonulását,persze a többi hazaárulónak is ott a helye!Sokan vannak,mert ugye a forradalom……

 7. Az önkormányzati választásokra irányuló propaganda ez!
  Memento!!! Ezért esett ki a Miép anno a parlamentből!!! 4,8 %-on állt meg a számláló és nem ment tovább.
  Ha OV meg akarta volna menteni népét, 2006 őszén a mandátumok visszaadásával megakadályozhatta volna Gyurcsány ámokfutását stb., stb.
  Nem beszélek a felhívás ellen, de szavazattal, ősszel nem szabad támogatni őket!!!
  „LEGYEN A SZAVATOK IGEN, IGEN, NEM, NEM”
  UI.: Gyurcsányék ezekhez képest ovisok voltak!

 8. Harcos.
  „Ökörség állandóan a világ másik végén levő dolgokkal foglalkozni”
  Akkor ezt mond el Orbán Viktornak is aki anno Knesszetben tartott beszédet a világ másik végén,illetve testvárpártja a Likud.Simon Pereznek is aki világ másik végén jelentette ki hazánk felvásárlását!Grúzia is a világ másik végén található mégis Orbán rögtön elítélte az Orosz”agressziót”,a palesztin helyzet már nem annyira fontos/Miért is?/.Akkor Grúzia a világ másik végén miért volt az?Persze nem a Gázai övezetben található a testvérpárt………

 9. A választott, jellemző megválasztóira is! Sok csoda és potyaváró ostoba, Mindig újabb, többet ígérőre szavaz majd rájön, ugyanolyan szar az! Közben csépli a szalmát, és okosnak hiszi magát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük