KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Iszlám migránsok ütik a Német rendőröket Iszlám Állami zászlóval!!!!!!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tegyünk félre minden előítéletet. Nézzük meg az éppen zászlóval lesújtó menekültet és gondolkodjunk el. Gondolkodjunk miért teszik ezt egy olyan országban , ahol befogadták őket. Oda akartak menni, most már ott sem jó?

Azt már kiveséztük honnan van a pénz amit elköltenek útjuk során, de gondoljunk bele abba miért nem akarják hogy regisztrálják őket? Miért nem akarják hogy nyomuk legyen valamilyen hatóságnál?

migransok nemet rendorok

http://adatlistazo.hu/

0 thoughts on “Iszlám migránsok ütik a Német rendőröket Iszlám Állami zászlóval!!!!!!

 1. Legalább hamarabb rájönnek a németek,hogy kígyót akarnak melengetni a keblükön.
  H.B.

  1. Szeresd és simogasd őket Laca! Mi attól nem minősítünk téged baromnak.

  2. Kedves Laca!
   Akkor ami a képen látható meg sem történt?
   Vagy akkor pedig a kép hamisítvány?
   H.B.

 2. Figyeljetek egy pillanatra!

  Lehet ez amit ide leírok sok embernek nem fog tetszeni! Linkelek egy videót amit mindenképpen nézzetek meg! >> http://screencast-o-matic.com/watch/coQ2qIfJ8b <<

  Ez videó jól összefoglalja amit a Biblia mond az utolsó napokban élő emberek hozzá állásáról!

  (2Timóteusz 3:1–5) … Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehezen elviselhető, válságos idők lesznek. Mert az emberek önmagukat szeretők lesznek, pénzszeretők, önteltek, gőgösek, káromlók, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, illojálisak,

  természetes vonzalom nélküliek, olyanok, akik nem készek semmilyen megegyezésre, rágalmazók, önuralom nélküliek, vadak, a jóságot nem szeretők,

  árulók, keményfejűek, büszkeségtől felfuvalkodottak, inkább gyönyörszeretők, semmint Istent szeretők,

  akiknél megvan az Isten iránti odaadásnak egy külső formája, de erejére nézve hamisnak bizonyulnak; és ezektől fordulj el…

  Az igazság az, hogy egyszerűen nem vagytok tisztában a világban végbenő eseményeket tekintve! Én sem azért vagyok vele tisztában, mert olyan okos lennék.

  1914-óta az Utolsó napokban vagyunk, most 2015-ben elértük az utolsó napok végső fázisát, ezután már a nagy nyomurúság fog következni (már sok nyomorúságot élt át ez a bolygó pl. a II. Világháborút, ahol 60 millió ember halt meg vagy még több!), ez a nagy nyomorúság mindennél nagyobb lesz, amit az emberiség tapasztalt eddig! Ami végül armageddonban teljesedik ki! Ami után Isten újvilága lesz a valóság!

  Armageddon nem egy katasztrófa ami az űrből jön vagy valami hasonló, hanem Isten nagy háborúja lesz a gonosz emberek ellen, és azon rendszerek ellen ami fent tartja a bolygónkon a nyomorult állapotokat.

  Ilyen rendszerek:

  1. A hamis vallási rendszer, ami behálózza a bolygót (Ebbe beletartozik minden vallás, a hamis ál kereszténység, az Iszlám, a Budhizmustól kezdve minden ami félrevezeti az emberek azzal kapcsolatban, hogy ki az Igaz és Élő Isten)!

  2. A politikai hatalmak, amik behálózzák a bólygónkat (beleértve a magyar politikai hatalmakat is)!

  3. A gazdasági rendszer

  Mert ezek a rendszerek mind elnyomó rendszerek! Ezek mögött maga a gonosz áll (ez Nem emberi létforma!, mint ahogy Isten sen az)!

  Isten szava világosan kijelenti, hogy ezeket mind megsemmisíti és megtiszítja a földet!

  (Példabeszédek 2:22) …A gonoszok pedig a földről kivágattatnak, és a hűtlenek kiszaggattatnak abból.

  (Ézsaiás 44:6–8) …Így szól Jehova, Izrael királya és Megváltója, a seregek Jehovája: »Én vagyok az első, és én vagyok az utolsó. Rajtam kívül nincs Isten. ?Ki van hozzám hasonló? Kiáltson hát, hogy elmondja és elém tárja.

  Attól fogva, hogy kijelöltem a hajdani népet, mondják el az eljövendőket, és azokat, amik be fognak következni.

  Ne rettegjetek és ne rémüljetek meg! Vajon nem hallattam veled már akkortól fogva, és nem mondtam meg? Ti vagytok az én tanúim. Van-e Isten rajtam kívül?

  Nincs, nincsen Kőszikla. Én nem tudok egyről sem.«”

  Ez az Americen Standard Version forditása:

  Ézs 44:6 – 44:8

  Thus saith Jehovah, the King of Israel, and his Redeemer, Jehovah of hosts: I am the first, and I am the last; and besides me there is no God.

  (1) And who, as I, shall call, and shall declare it, and set it in order for me, since I established the ancient people? and the things that are coming, and that shall come to pass, let them(2) declare.(1) Or And who, as I, can proclaim? let him declare it etc 2) Or declare unto them )

  Fear ye not, neither be afraid: have I not declared unto thee of old, and showed it? and ye are my witnesses. Is there a God besides me? yea, there is no Rock; I know not any.

  A kérdés az az, te kinek az oldalán foglalsz állást? A Mindenható teremtő, vagy pedig a gonosz oldalán?

  A gonosz tevékenységét láthatod a szemeddel, nem hiszem hogy kell hozá 15 ezres IQ!

  Tudakozódjatok Jehova Tanúinál, ők tudják a válaszokat, mert Isten emberei!

  http://www.jw.org/hu/

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: