KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ismét összeesküvés-elmélet: Men in Black – A feketeruhás emberek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

UFO a tenger felettOlvasóink megszokhatták, hogy a napi politikai eseményeken és azok elemzésein túl igyekszünk más, érdekes témakörökkel is foglalkozni. Ezek közé tartoznak az UFO megfigyelésekről és tapasztalásokról szóló információk, melyek sokakat foglalkoztatnak. Talán nem véletlenül. 

Több olyan embert is ismernek szerkesztőségünk tagjai, akiknek saját tapasztalataik vannak ebben a témakörben és bizony ezek az emberek – ritka kivétellel – nem állnak a nyilvánosság elé. Megjegyezzük, joggal.

A most bemutatandó filmben olyan, ma még sokak számára megmagyarázhatatlan eseményről adunk hírt, mely kivételesen nem a nagy nyugati és megszokott hírcsatornákon jelent meg, hanem Oroszországból érkezett. A film magyar nyelvű feliratozását külön köszönjük sevaster1-nek.

Medvegyev erre a filmre hivatkozott, amikor az ufókkal kapcsolatban említette a Men in Black-et.

[vimeo http://vimeo.com/118320908]

https://www.facebook.com/sevaster1

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Ismét összeesküvés-elmélet: Men in Black – A feketeruhás emberek

  1. Már megint az a maroknyi csoport manipulál, akik különböző, kapott, de maguknak megtartott tudásért felajánlják az embereket, állatokat az ismerős ismeretleneknek kísérletezgetések céljára.
    Annak ellenére, hogy nagyon sok embernek voltak tapasztalatai a földönkívüliekkel, mégis tagadtatják, bolondnak nézetik azok, akik még bizonyos államférfiakat is csak a 18 fokozatig engedik eljutni – legalábbis a filmben elhangzottak szerint.
    De nézzünk magyar példát: amikor Keviczky Kálmán a ’90-es években hazajött előadást tartani, a hallgatók között népes számban akadt olyan küldött elem, akik fantazmagóriának titulálták az egészet, s úgy irányították a közhangulatot, hogy kétségbe vonatták a bemutatott dokumentumokat, miközben ugyanezek a legapróbb – ilyen jellegű – információkat is összecsipegetve, elraktározva próbálják összerakni a valóságot, hogy a tudás birtokában kidolgozott terv szerint hallgattassák el, zavarják össze a kevesebbet tudókat.

  2. A nagy pilóta szavait kísérő képsorokban 3-féle géptípust mutatnak annak az 1 eseménynek a bemutatására. Jó. A hatalmas energiákkal bíró földönkívülieknek, akik manupilálni képesek az időt, a teret és az elménket pénzre van szükségük a kormányok megvesztegetésére, hogy nyersanyagokhoz juthassanak. Persze, hogy persze!
    Ám ha a mindenség végtelen, a lehetőségek száma is az. A végtelenbe pedig végtelen számú, bármilyen bolygó, élet vagy értelem is szükségszerűen benne foglaltatik. Az pedig már az ember korlátoltságát mutatja, hogy nem látja a fától az erdőt.
    Miért csak a „technikai civilizáció” számít értelmesnek? Már csak azért, mert egyre inkább az a meggyőződésem, hogy a „technikai civilizáció” az értelem legalja.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: