KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ismét NEM a "Békemenetre" – válasz a 36 20 900 0798 mobilszám "ismeretlen tulajdonosának"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Reiner Péter
Reiner Péter

Vasárnap délidőben üzenet érkezett mobil telefonomra, feltehetően a „civil és nonprofit ” Civil Összefogás Fórumtól / CÖF /, akik a több ezer óriás bohócos plakátot kihelyezték nonprofit módon az ország teljes területén/ a plakát üzenetével nincs bajom!/ a következő üzenettel:

„Március 29.-én újra Békemenet.
Találkozunk 13 órakor a Kossuth téren, innen megyünk a Hősök terére, beszédet mond Orbán Viktor.
Ott kell lennünk, add tovább!”

Nem leszek ott természetesen és továbbadom kérésükre, hogy ismételten miért nem!

Már az első „Békemenetkor” hosszabb üzenetet írtam, hogy miért nem veszek részt ezen, aminek rövid tartalma többek között az volt, hogy nem lehet hiteles egy politikai kezdeményezés, bizonyítottan hiteltelen szervezőkkel és hiteltelen élenjárókkal.

Most a választási kampány végére meghirdetett Békemenetük sem változott e tekintetben, de a távolmaradásom okai nemhogy nem váltak okafogyottakká, hanem azóta jócskán bővültek.

Pedig mélyen egyetértek és támogatom a Békemenet egyik fő elvi alapvetését, mely szerint résztvevői elutasítják a joggal és megalapozottan a történelem szemétdombjára utasított az újra fenekedő és hatalomra vágyó bolsevistákat és utódpártjaikat, velejükig lejáratódott és magyar Hazánkat eláruló, kiáruló lakájpolitikusi söpredékét!

A nagy baj máshol van és rendkívül sajnálom a Békemeneten résztvevő, hitem szerint elsöprő többségében tisztességes emberek többségét, magyarságunk jövőjében bízó és érte nyilvánosan kiállók átvert és becsapott százezreit, netán millióját!

Csak a jéghegy csúcsaként néhány kemény tény, amit útravalóként és útipoggyászként küldök a Békemeneten résztvevőknek és a Hősök terén hatalma megőrzése érdekében beszédére készülő miniszterelnöknek.

Hihetetlen politikai felhatalmazást kapott Orbán Viktor és pártja a választóktól 2010-ben, amivel – ha tisztességesen élt volna – nem lenne szükség a Fidesz által pénzelt és működtetett” nonprofit civil szervezetek” szervezésében „Békemenetekre, mert a felnőtt és felelős választóink enélkül is újra kétharmados felhatalmazást adnának politikájuk folytatására!

A kormánypártok joggal érzik a veszélyt, hogy demagóg és „korrekt politikával” zsaroló ellenfeleik újra teletömik a „megvalósult szocializmusban” szocializálódott, az állammal szemben jogos és jogtalan elvárások tömegével fellépő részben lumpen proli tömegek fejét.

Az elszegényedés és országunk kirablása valamint lakosságának rabszolgasorba taszítottsága oly tetten érhető az emberek hétköznapjaiban – szemben a kormánypártok kommunikációjával -, hogy nem csoda a már 2010 óta padlón fekvő kommunista utódpártok nem meglepő térnyerése.

A kialakult gazdasági helyzetért igenis minden eddig felhatalmazást elnyerő politikai erő tettenérhetően felelős, nincs kibúvó!

Ha lehet mondani 2010-ben a politikai kormánypálcát kezébe vevő Fidesz még „rátett egy lapáttal” országunk nyomorúságára legalábbis abban a tekintetben, hogy magyarságunk milyen reménnyel adott felhatalmazást részére a Hazánkat földig letaroló nyolc éves bolsevista hatalmi téboly után és valójában mit teljesített.

Nem igaz, hogy a tömegeknek már nem számít az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulóján történt tömeges hatalmi brutalitások teljes megtorlatlansága és előtte a hírhedt őszödi beszéd után kibontakozott jogos nemzeti ellenállást leverő terror tudatos politikai és jogi megtorlatlansága.

A majdani, egyelőre még csak remélt teljes erkölcsi, politikai és jogi számonkérés és kárpótlás egy valóban nemzeti kormányunk valódi feladatai közé tartozik majd, ahol a Fideszt reményeink szerint már nem terheli majd erre kapott politikai felhatalmazás!

Ebbe beleértem a szintén tudatosan elkerült kommunista idők bűncselekményeivel történő szembenézést az igazságtételt is, ahol majd végre fény derül titkosszolgálataik és azokat működtető tartótisztjeik neveinek teljes megismerésére és a még élők elkapására és megbüntetésére, végül felszabadulhatnak a húsz-ötven-száz évre választóinkat információs csapdába záró elfogadhatatlan és kizárólag szűk politikai érdekeket szolgáló titkosítások.

A most néhány hete, a katonai bíróságon folyó úgynevezett rendőrperek és a minap látványosan kezdődő Biszku-per bizonyíték a kormánypártok politikai nyomorúságára és bizonyíték a hivatását betölteni képtelen ügyészi és bírói karunk alkalmatlanságára, hitehagyottságára.

Tiszteletem a kivételnek számító Képíró Sándor „háborús bűnös” pernek, melynek megalapozatlan megindítása is visszavetül megfelelés kényszeres kormányzatunkra azzal, hogy tűrik a nyomásgyakorlásra szakosodott külföldi szervezetek „feljelentgetését” és folyamatos, megalapozatlan zsarolásait!

Aztán itt van a joggal száz és százezrek „szemét csípő” „Hit Gyülekezete” szekta egyház folyamatos, magyarságunk ellen fellépő és létünket és múltunkat is megkérdőjelező nemzetellenes tevékenysége, amit sajnálom, de a Fidesz-KDNP koalíciója a legutóbbi ciklusban beemelt a „történelmi egyházaink” közé és ekként támogat az adófizetők pénzéből.

Nem kell különösen részleteznem az említett szekta folyamatos gyűlöletét magyar értékeink ellen, beleértve az erre a célra kiképzett agymosott kommandói, ármádiáinak immár mindenhol meglévő jelenlétét, ahol csak a magyarságunkat gyalázni, nácizni, fasisztázni lehet miközben kormányzatunk támogatja nemzetgyalázó tevékenységüket!

Hogy csak a legutóbbi eseményeket említsem, a Kormányzó szobrát ünnepélyesen Istentisztelet keretei között is megtisztelő és felavató ezer hívó folyamatos tűrhetetlen gyalázását folytatták, miközben Pintér „sikeres rendőrsége” lábhoz tett fegyverrel”, némán tűrte ezt. De ha a teljes „igazságszolgáltatásunkkal ” betiltott gárdistáink hála Istennek még hazájukat szerető ezrei felveszik ünnepi viseletüknek is tekinthető önzetlen szolgálatukat is szimbolizáló esküjük szerinti ruhájukat, Pintér fogdmegjei lecsapnak és ügyészi, bírói karunk százezres pénzbüntetéseket szabnak ki rájuk!

Vagy itt vannak a deviza hitelesek döntő többségében becsapott és átvert százezrei és milliói, akiknek ügyét kormányzatunk oly „sikeresen intézte el”, hogy a becsapott tömegek pártot alapítottak a Haza nem eladó néven azért, hogy jogos érdekeiknek végre érvényt szerezzenek és sajátosan befolyásolt jövőképüknek megfelelően, és leendő országgyűlésünkben hitelesen képviselhessék érdekeiket!

Végül korántsem a teljesség igényével, itt van körünkben az úgynevezett REZSICSÖKKENTÉS mammonja melynek érvényesítéséért Viktorunk folyamatos háborút visel itthoni és idegenbeli valós és virtuális ellenségeivel.

Két oldalról kell ezt is vizsgálnunk: honnan indult és most hol tart az embereket valóban folyamatosan terhelő, életvitelükkel kapcsolatos otthonfenntartó kiadásaik csökkentése, mellyel a külföldi tulajdonba adott „szolgáltató-hatóságok” zsarolják még mindig a családokat /már akiknek még van otthona és a bíróságaink által legitimált maffia bűnöző végrehajtók még nem tették ki!/.

Valóban jogos lett volna a példátlan otthonfenntartási költségek drámai, akár felére csökkentése, hogy többségében önhibáján kívül rabszolgasorba került magyarságunk újra emberhez méltóan élhessen. Azonban a terhek kormányzati csökkentése – különösen az adóterhek tükrében – olyannyira nem látványos, hogy nem is értem az éjjel- nappali médián keresztüli állandó nyomásgyakorlást. Mi végre ez a nemtelen és átlátszó kampányfogás?

Végezetül itt vannak a még el nem rabolt, talán magyarságunk jelenét, jövőjét befolyásoló megmaradt legfontosabb értékeink, földjeink és vízkészleteink, mezőgazdaságunk kiszolgáltatottsága, mélyen lehetőségei alatti teljesítése és megsemmisített élelmiszer-feldolgozóiparunk.

Ha mindaz igaz lenne, amit a kormányzati kommunikáció az idén májusban véget érő földmoratórium kapcsán üzenni tudott, akkor mi végre a gazdák tízezreinek jogos aggodalma, a földvédő mozgalmak tucatjainak véget nem érő megalapozott tüntetése, tiltakozása?

Senki ne állítsa, hogy ezek csupán az érintettségen, és a sikertelen pályázók sértettségén alapozódik, mivel a gondolkodó és felelős írástudók és szakemberek rendkívül nagy számban álltak ügyük mellé, köztük a korábban kormányzati felelősségen osztozók is! Szó nincs erről, amikor bizonyíthatóan a nemlétező nemzeti önrendelkezésünket kell fájó módon úgynevezett nemzeti kormányunkkal szembesíteni!

Külön fejezetet érdemelne a számomra talán legfájóbb, valójában nem létező kül- és még fontosabb nemzetpolitika, különös tekintettel a most kőkeményen és látványosan kivívott orosz nemzeti önrendelkezésre Kárpátalja vonatkozásában, az ,ami itt fájó módon jól tetten érhető az elmulasztott kormányzati lépésekben. Ez annyira fontos, hogy olvasva a legutóbbi napokban az erre érdemes munkákat, külön írást szeretnék közzé tenni a legközelebbi időben ezzel kapcsolatos megalapozott álláspontomról.

Összegezve, csak a „jéghegy csúcsát ” említettem meg álláspontom alátámasztásául arra vonatkozóan, hogy miért is nem tudok közösséget vállalni az úgynevezett „Békemenet ” résztvevőivel, de főként megjelenítőivel.

Meggyőződésem, hogy mindez együttesen úgy összegződik választóinkban, hogy kölcsönkérve a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az ellenzék oldaláról a felmérések alapján legnépszerűbbnek választott miniszterelnök-jelöltjének szavait, úgy fogok és fogunk meggyőződéssel április 6-án a Szebb Jövőre szavazni, hogy lefagy Orbán Viktor kincstári mosolya.

Adja Isten, hogy így legyen!

Budapest 2014 március 23.

Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő
Kapcsolódó: Miért nem tudok jószívvel részt venni a CÖF által szervezett “Békemeneten” – Reiner Péter nyílt levele
 

0 thoughts on “Ismét NEM a "Békemenetre" – válasz a 36 20 900 0798 mobilszám "ismeretlen tulajdonosának"

 1. Ön nem is dísz zsidó, hanem náci szimpatizáns!
  Ez a szégyen, vajon mit mondanának elődei?
  Káldi József

  1. Jaaaaajjjj Káldi rabbi, azt hiszi, hogy nem vagyunk tisztában azzal, hogy a zsidó nácizmus mellett bárki más csak ipari tanuló lehet? Erőlködjön csak, de vigyázzon, nehogy agyvérzést kapjon vagy teleszaladjon a kóser alsója.

   1. Káldi „úrról” a kakukk jut eszembe, aki azt hiszi, hogy a nemzeti fészkekbe lopva magát, kitúrja a már bent levőket. Reményre pedig semmi oka!
    Anna

  2. Szégyellje magát emiatt a hozzászólása kapcsán. Ön Fideszes vagy komcsi? Bár lényegét tekintve irreleváns, mert mindkét módszerváltó párt, egy urat szolgál, és Önök kritizálják a Jobbikot?
   De magához a cikkhez kapcsolódóan.
   Teljes mértékben egyetértek Reiner Péter Úr véleményével illetőleg írásával.
   Egy nem „divat” nemzeti radikális vagyok.
   Szebb jövőt!

 2. A Békemenettel semmi bajom, nem úgy, mint a kék-piros-zöldek állandó randalírozásaival, ami még hozzászólásaikban is sértő. Akármi is derül ki – hivatalosan – április végére, az biztos, hogy csoda nem várható. A fiatalok viszont reménykedhetnek, mert övéké a jövő!
  Anna

 3. Ismét örömmel olvastam Reiner Péter úrtól minden sorát, amit jobban meg tud fogalmazni nálam, de hogy minden betűjével egyetértek az biztos.
  Kár, hogy előttem ismét volt aki belepiszkított, ebbe a témába, de szegény nem tudja miről ír, és mit sem von le abból, hogy ez az írás talán választ ad azoknak az embereknek is, akik a választást csak két párt közül tudják elképzelni. és azt mondják, hogy a kisebbik rosszat kell választani.
  Mint olvashattuk, ez nem igaz!
  Kaptunk mi hideget, és meleget is az elmúlt négy évben. De én a legbosszantóbbnak azt tartottam, hogy ennek a kormánynak még az sem sikerült, amiről azt hitte, és tényleg jó.
  Nem értettem, hogy most miért kell mondjuk a Vidám Parkot,, vagy a Ferenciek terét szétverni, amikor romokban az egész ország.
  Ráadásul barátságokat, családokat vertek szét a manipulációjukkal, ami szintén megbocsáthatatlan.
  Remélem embertársainknak nem egy megint elvesztegetett négy év után jön meg ismét az esze.
  Baumag

 4. Ez egy nagyon szomorú és gagyi ország, hogy borzalmas. Komolyan mondom, ha külföldön vagyok, de itthon is, én szégyellem magamat, hogy magyarnak születtem.Le is tagadom! Nagyon rossz irányba vezetik a felelősők a magyar népet. A milliárdok beszélnek, ez is óriási nagy baj.

 5. Mikorra lesz egy olyan vezetője, kormánya az országnak, hogy nem a multikat gyüjtögeti? Miért van megengedve, hogy harácsoljanak? Több milliárdos van, mint melós! Nincsen a munkának becsülete! A melósnak, hogy jobban értsd! Lenézik öket, ez a divat.

 6. Ezt a nemzetet, a kormányok juttatták ide. Gagyi ország lettünk

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: