Ismét a rabló kiált rablót!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Bárhol Élő Magyar Testvéreim!

Kattintsatok rá az alábbi linkre, mert a román pópák aljassága ismét a felszínre került. Az egykori „kun-ország” mai románjai ugyanis többnyire valóban nem eredeti oláhok, hanem leginkább kunok, akik valóban elveszítették az identitásukat. Ezért lehet az, hogy sok „román” néz ki magyarnak. Fontos tehát látnunk, hogy ismét a rabló kiállt rablót!

Sajnos ebben az aljas román butaságban benne van az is, hogy léteznek olyan magyarok a gúnyhatárokon belül, akik fennen hirdetik, hogy csak ázsiai gyökereink vannak. Pedig elhallgatott nagy tudósunk – MAGYAR ADORJÁN -, már a múlt század elején bizonyította, hogy itt a Kárpát-medencében volt az őshaza, ahonnan kirajzások útján kerültek egyes törzseink keletre, délre és nyugatra. Majd a hunokkal történő együttélés és keveredés után és több lépcsőben fordultak elő visszatérések vagy hazatérések keletről. Pásztorkodó és így harcias őseink tehát hunokként, turkokként, avarokként, magyarokként jöttek vissza az itt maradt őstelepes népünkhöz, akik földművesként ragaszkodtak az anyaföldöz. Ám a hazatérőknek soha nem voltak nyelvi problémái sem, mert az anyanyelvük az évszázados vándorlás során se változott sokat. Szólni kellene tehát azoknak a „tudósainknak” akik komoly pénzeket kapnak innen-onnan, hogy gondolkozzanak el azon, miért is adják azokat a pénzeket nekik? Hiszen ha a Habsburgok által kijelölt úton haladnak tovább, akkor ugyan ezt a vádakat fogják megkapni délvidéki és felvidéki testvéreink a rácoktól és a tótoktól is. (Ha már nem történt meg, mert azok szélsőségesei sem szoktak lemaradni semmi aljasságról!)

Magyarok! Óvakodjunk tehát azoktól a „nagy magyaroktól”, akik nem a Kárpát-medencei őshazát, s nem az európai ősnyelvi-ősnépi mivoltunkat hirdetik, bármennyire is tudományosnak látszódnak!

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 thoughts on “Ismét a rabló kiált rablót!

 1. Igen valóban a sógoroktól , nagyon sok negatív dolgot sózott ránk a sors . Jó lenne ha sikerülne valami megoldást találni, ezeket az aljasokat legalább , le
  csillapítani , tudom nehéz hiszen köztük éltem dolgoztam . A legnagyobb gonoszok a popáik — kegyetlenebbek a veszett kutyánál, ha erről az aljas népségről van szó., Na és hatvanhat éve nem találkoztam kivétellel , tehát ne mondja senki ,hogy tisztelt a kivétel .

 2. Ismét kibújni látszik a magyarellenesség BG. e cikkéből, mint szög a zsákból.

  A legnagyobb történelmi tévedés magyar őshazának kikiáltani a Kárpát-medencét. Aki ilyen cikket ír, annak legalább tudnia kéne, hogy őshaza és őslakók fogalma között alapvető különbség van. Őshaza egy nemzetnek az emberiséggel együtt csak egy helye van. Mégpedig a magyar őshaza is a Havila = Haza-világa (~magyar szóként), mégpedig a Keletközép-Afrika nagy-tavainak vidéke. Amelyet épp a héberek próbálnak elvenni a Biblia szerint az egész emberiségtől.

  Az őslakó fogalma viszont egészen más: mindenhol azaz első megtelepedő népcsoport az őslakó egy földrajzi területen, akik kultúrtájjá alakították azt a lakókörzetüket. Ráadásul egy nép több helyen is lehet őslakó, miként a magyari ősnépek: Mezopotámiától Európáig és ezek minden területén.
  Ha így nézzük, akkor már valóban a magyarok a Kárpát-medence őslakói, akik ide is Mezopotámián keresztül érkeztek, akár többször is visszamehettek keletre, meg onnan vissza. Attól függetlenül mindenhol a mi őseink voltak e területek őslakói, amelyeket egy kivétellel, a mai Hazánkkal, épp a szemita hódítók vették el ősnépeinktől.
  Érdemes megjegyezni, hogy a fentiek okán, épp most folyik az utolsó őslakói területünk elvételének a végső előkészítése más területfoglalók számára.

  1. Ez mind szép és jó részedről , de most nem ez a lényeg ,
   –megaláztatásban él elég sok kint-rekedt magyar testvér önhibájukon kívül , tehát ha megjegyzést szeretnél hozzáfűzni vedd ki a lényeget a cikkből

 3. Kedvest T.!

  Szerintem nincs is csomó a kákán.

  Szekelyse50-nek igaza van..

  Nem lehet ilyen picike cikkbe mindent leírni. Legalább mi értsük egymást.

  De mit is írt az Afrika nagy-tavainak vidékéről? Tanzánia?

  Kérem erről írjon. Ezt nem ismerem (esetleg linket). A világ minden tájára elfújta a szél kultúránkat, a Dogonokra gondolt?
  Elnézését kérem a tudatlanságom miatt.
  Köszönöm.

 4. Még csak annyit — a haza -a szívben lakozik , lehet az őshaza avagy mai haza –ha hívő lélek vagy akkor az igaz haza a mennyek országa . úgy nyilatkozol az őshazáról mintha benne is éltél volna , ráerőltetnéd mások kialakított , vagy megalkotott véleményére
  Tisztelt T.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük