KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ismerjük meg az MDF képviselőjelöltjeit – vagy inkább ne! (videó)

Nem hétköznapi emberek, nem hétköznapi teljesítmény!

A Magyar Demokrata Fórum kényszerű vergődése a parlamentben maradásért bármire rábírja a párt tagjait. Még arra is, hogy önmagukat lejáratva kamera elé álljanak és lózungokkal népszerűsítsék pártjukat. Nos, bármit a megélhetési politikáért! Az alább látható videó gyakorlatilag egy keresztmetszetet és egy groteszk élményt ad a valaha szebb napokat látott pártról.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gZrolqyn_wg]

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Ismerjük meg az MDF képviselőjelöltjeit – vagy inkább ne! (videó)

  1. Hadd élvezzék még ki a szabadban való vonaglást, a többi parlamenti párttal együtt, mert a sitten már szűkebb lesz a hely. A libatolvaj a mai országgyűlésben kifejtette, hogy a Fidesszel összefogva fogják akadályozni a Jobbik megállíthatatlan előretörését, és erősödését, és a saját „ellenzékével” hoztak törvény a titkosítások feloldhatatlanságáról. Egy trágyadombba tartozik mindegyik.
    Megsúgom mindenkinek, hogy a Jobbik fog messze 2/3-ot elérni, és a Jobbik alakít kormányt, a programjában leírtak szerint, ha olvastátok. Vona Gábor miniszterelnök, és Morvai Krisztina köztársasági elnök ad védelmet az országnak, ezekkel a bűnözőkkel szemben. A mi korosztályunknak elégtétel lesz, ha látjuk a számonkérések olyan lendületét, amelyből már prognosztizálható, hogy Magyarország újra a miénk, magyaroké lesz, és így adhatjuk majd tovább unokáinknak és azok unokáinak.

  2. Szánalmas, még beszélni sem tudnak, azt sem értik amit mondanak. Bokros Lali meg ÉPP ELÉG KÁRT okozott már az országnak. Nem tudom mit akarnak még. Dávid Csillag Ibolyka meg jobb ha elbúcsúzik a székétől, ANNYIRA SZÁNALMAS…. RAJTUK RÖHÖG MÁR MINDENKI… de tudjuk a pénz nagy úr… meg persze a mentelmi jogocskája ami miatt megúszta az előállítást. Hihetetlen ez a videó egy VICC 😀 Jót röhögtem HAJRÁ JOBBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Óriási! Ennyi nyomorék egy helyen!Fantasztikus! Támogasson ENGEMET! -de,hogyne,majd tolom a szekered…paraszt. Szánalmas bagázs,dávid csillag ibolyával az élen! Elég zsetont nyúltatok már le a többi senkiházival együtt!Indul a vonat,de csak odafelé vegyetek jegyet! HAJRÁ JOBBIK! Adjon az Isten!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük