KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Inkább elmegyek fociszurkolónak. HAgyom a SeVizás ellenállást másra.

Tisztelt Nemzeti InternetFigyelő Szerkesztősége!

Inkább elmegyek fociszurkolónak. HAgyom a SeVizás ellenállást másra. – Volt balhé a patkánykeresőn…

A Führer kedvencei, a balhézó fociszurkolók bárhol mehetnek, bármire felmászhatnak, bármit lezárhatnak…

Az igazságot kimondó Sárgapólósok nem hogy az úton nem mehettek, de a villamosmegállót is egy tucat rendőr őrizte, nehogy felmásszak egy tuja tetejére. Pedig kértem, de mégsem áramtalanították a felső vezetéket, mint a kőrúton a focimeccs után.

Lehet, hogy hagyom a faszba a SeVizás ellenállást, és elmegyek radikális fociszurkolónak. Egy csomó előnnyel jár:

– Jönnek velem sokan…

– Nem basztatnak a rendőrök. Sőt kinyalják a seggemet…

– Dobálhatok számítógép alkatrészeket a fidesz székházra…

– Megakadályozhatom népszavazási kezdeményezések beadását…

– Fizetik a párizsi utamat, szállásomat, meccsekre a belépőmet…

– Fennhangon kiabálhatom büntetlenül, és eljárás nélkül, hogy: „csányi sándor, baszd meg az anyádat! csányi sándor, baszd meg az anyádat!”

– Mindezek mellett még aranyosabb leszek, mint amikor tiltakozó SeVizahiteles voltam.

Ki tart velem?

A lenti videót az alábbi bejegyzéssel osztottam:

A legutóbbi Patkánykeresőn a rendőrség igen kihívóan viselkedett.

Leginkább annak tudom be, hogy előző este parancsba kapták, hogy a fociszurkolókat semmilyen körülmények között se zavarják meg abban, ha villamosokra másznak fel, lezárják fél Budapestet, akadályozzák a közösségi közlekedést…. – De már akartak valami hatalmaskodást is véghez vinni. Ezért el kezdték baszogatni a békés SeVizás véleménynyilvánítókat.

Leginkább azt szerették volna ha a kb 20 fős tüntető tömeg, és a legalább ennyi rendőr a 40-80 centis rozzant járdán vonul.

Mi pedig ragaszkodtunk az egyenlő bánásmód alkalmazáshoz.

Meggyőztük őket. – de indítottak legalább három eljárást.

HAjrá!

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

0630-931-9802

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Inkább elmegyek fociszurkolónak. HAgyom a SeVizás ellenállást másra.

  1. hát a fene enné meg ezt a mi hirÖs választékos demokráciánkat fideszestŰl, orbánotsÚl, jobbikostÚl, országgyülésestŰl. Hát már ezek irják elő, hogy miben öltöszködhetek, milyen ruhát ölthehetek magamra?! Annak idején, de talán ma is, tiltott volt magyarba – fehér ing, fekete mellény – megjelenni, mert behurcoltak, most ha sárga polóban kedvem szottyan megjelenni, ugyancsak elmarasztalnak…
    Tudjátok, miért vagyunk olyan káromkodók? És mind tovább. annál inkább, annál szélesebb körben?! Mert valóban nehéz eltűrni ezt a sok igzságtalanságot. A társadalmunk gondolkodni és analizálni képes rétegének belenyugodni ebben a vágtató tempóban haladó népbutitásba… De ez jó előjel. Minél többen elégedetlenkednek, gondolkodnak.

  2. Nem a fociszurkolók randalíroznak, hanem a rendszer beépített emberei, a provokátorok. A dunaszerdahelyi magyar-verést követően, 2008. november 8-án a „Ne bántsd a magyart!” demonstráción ott voltam a miniszterelnöki hivatal előtt a Feleségemmel. Minden hazai focicsapat szurkolói, békeidőben egymás „halálos ellenségei” ott voltak. Min. ötezren lehettünk. Olyan rendet, fegyelmet ritkán lehet tapasztalni, mint ami végig ott volt. Valószínűleg provokátorok nem értek oda időben, vagy más helyszíneken kellett balhét kirobbantani. Véleményem szerint futball -huligánok nincsenek; Ők mind jó magyar hazafiak. Igen, valóban hangosak, mivel nincs sehol másutt kiengedni a GŐZT, mint meccseken. Meggyőződésem, hogy nem ŐK azok, akik randalíroznak.
    Vattay Szabolcs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük