KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Infó Orbán Viktornak: Kamionnal támad a Gárda Bánrévén

Tekintetes Nagy Jó Uram, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr!

Ha netán, a sors fintora képpen nem jutna el Önhöz ez a levél és nem olvasná, akkor az elsősorban az Ön baja.Tájékozatlan marad, s kiesik a Nemzet életének körforgásából. Jelentem Önnek tekintetes, naccságos uram, hogy a gárdista ácsok mint több napja már, ma is Bánrévén dolgoznak a házak tetőszerkezetének javításán.

Ma de. fél tízkor egy újabb kamiont indítottunk útnak Bánrévére az általunk bontott tetőcserepekkel. 12 raklapnyi cserép fért az autóra. Ez volt a második fuvar. Még lesz egy. Az ottani családok nagyon örülnek a munkánknak, s hálásak a segítségért. Őfőméltósága nem tudna szakítani egy kis időt arra, hogy egy gyors villámlátogatást tegyen Bánrévére? Nagyon örülnénk neki, ha meglátogatná az ottani nehéz helyzetbe jutott embereket, a tetőkön dolgozó bajtársainkat. Biztató szavai közben Ön is megemelhetne pár koszos, bontott cserepet. Feladogatná azokat a pintérsándornak, aki a tetőn serénykedhetne pár órát, miközben a cserepeket a láncbaállt, szkafanderbe öltözött droidok juttatnák el önhöz. Mit gondol erről főexelenciád? Szerintem jó ötlet. Nem?(feleslegesen) várom a válaszát.

Vass István

gárdista

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Infó Orbán Viktornak: Kamionnal támad a Gárda Bánrévén

  1. Ilyen gárdás támadást indíthatnának a király katonái. Minden dolgos kéz elkelne. A gyűrűket otthon lehetne hagyni, hogy le ne essenek.
    Köszönet a gárdistáknak alázatos és áldozatos munkájukért.

  2. „mert félelmet kelt” Nemtudom mi a félelmetesebb? ha a gárda teljes erejével segít? vagy viktor emeli az adókat? és sorolhatnám még………………!!! Adjon az isten szebb jövőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük