Ilyen, ha jobbikosok vezetnek egy várost – Tovább a tisztesség útján

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Járműszerelvény gyár, biogázüzem, regionális termál-és strandfürdő, sportcsarnok csak néhány fejlesztés és munkahelyteremtő beruházás a sok közül, amit a jobbikos vezetésű Tiszavasváriban értek el.

[youtube=http://youtu.be/sYtK9YKHvXc]

N1Tv

2 thoughts on “Ilyen, ha jobbikosok vezetnek egy várost – Tovább a tisztesség útján

  1. és ha a tisztelt váőrosvezető úr éppen nem jobbikos lenne, hanem párton kivüli, vagy netán más párti akkor sokkal, de sokkal rosszabul vezettné a várost?!
    Vagyis – valaki azért jó mert jobbikos/fideszes/szocialista/liber/ vagy azért mert belevaló tehetséges becsületes igaz Magyar. Nehogy félreérsetek, én Jobbikos vagyok, Azért mégse kellene annyra butitani a népet, Túlpolitizálni mindent, mindenkit. anélkül is hemzsegnek a „tökkelütött” rövidlátó okoskodok. Nem ily módon kell nevelni a közönséget…

  2. Kedves Kövér György! Inkább ilyen videókat kellene bemutatni egyre többet, mert ezekből a tettek mutatkoznak meg. Sajnos, mivel a közszolgálati és egyéb TV csatornák a Jobbik pozitív tevékenységét nemhogy nem reklámozza, hanem csak a negatív, és ráadásul nem az igazságnak megfelelő formában tájékoztatnak, és próbálják lejáratni a Jobbikot. A kampánynak nem lehet célja a másik párt lejáratása, hanem az egészséges versenyszellem nevében: mi az amivel az adott párt előbbre visszi az ország a közösség fejlődését. Undorító, hogy már megint kampány címén egymás lejáratása folyik időnként nemtelen módon, csúsztatással és félretájékoztatással. Egyébként valaki nem azért jobb, mert jobbikos, hanem azért kell kiemelni, mert ennek ellenkezőjét hirdetik ellenfelei.
    Fabula

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük