KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Illegális bevándorlás – Migrációkutató Intézet: menekülteket befogadnának a magyarok, de a gazdasági bevándorlókat elutasítják – MTI

NIF: Anélkül, hogy migráció kutatók lennénk tudjuk magunktól is a következőt: Az illegális bevándorlót jobb lenne ránkvándorlónak nevezni. Ez a kifejezés mindent elárul a személyekről is és a folyamatról is. Miután a tömeget regisztráltad és bedugtad őket egy táborba, csak a vallatásuk után lehet kategorizálni. A bevándorló az gazdasági menekült. Minden áron és minél hamarabb dolgozni és önállóan akar érvényesülni, integrálódni a befogadó nemzet által alapított és működtetett társadalomba. A ránkvándorlók csak az előtte már ránkvándoroltak által alakított Párhuzamos Társadalomba (PT) akarnak integrálódni, csak azt akarják erősíteni.

Társadalom-migráció-kutatás

Illegális bevándorlás – Migrációkutató Intézet: menekülteket befogadnának a magyarok, de a gazdasági bevándorlókat elutasítják

Olyan sokat olvasom, hogy kikívánkozik: a gazdasági bevándorló kifejezés sem fejezi ki a helyzetet.

A gazdasági bevándorló nem segélyre utazik és nem eltartatni akarja magát, továbbá nem szelektálták ki őket, hogy elsősorban analfabéták legyenek stb-stb.

Ez a gazdasági bevándorló kifejezés kb olyan pontosan jellemzi a helyzetet, mint a menekült kifejezés (sehogy).

Alapvetően a gazdasági bevándorló megfogalmazás az illető személy aktivitására utal. Nem egy transzport egyik tagjára, akit már-már ide deportáltak.

Pedig leginkább a deportálás vagy költöztetés fejezi ki a tényleges helyzetet.

Európa mint az elmúlt másfél évszázadban Szibéria szenvedi el a deportáltak tömegét. Most gazdasági bevándorló fantázianéven, Szibériában politikai bűnözők, közörvényes bűnözők, rendszer ellenségei, bármi áron biztosított rabszolgamunkások jelszóval történt valami párhuzamba állítható betelepítés.

Mindenki előtt ismeretesek a további részletek – ott és most itt.

De miért nevezzük őket gazdasági bevándorlóknak – ráadásul amikor minket meg szorítanak kifele nap mint nap – gazdasági eszközökkel is kényszerítve? …

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

10 thoughts on “Illegális bevándorlás – Migrációkutató Intézet: menekülteket befogadnának a magyarok, de a gazdasági bevándorlókat elutasítják – MTI

 1. Tfa, szeretnem megjegyezni a gazdasagi bevandorlo, annyit tesz hogy nem politikai, lasd 1956 os menekultek, politikaiak voltak, a befogadas gyorsabb, mig az 1980 as magyar menekultek gazdasagi, es oket mar ,szelektaltak, es lenyegessebbe lassabb, volt a bevandorlasi ido. De mindketto egy magyargagazdasagi szinten allo orszagra nezve katasztrofa, jelenleg legalis munkahelyek nalunk csak a politikusoknal leteznek, nyugdijjarandos es jovedelmezo, munka helyek ugyszinten, holtudna nalunk dolgozni az emigralt emberek barmelyik csoportja? De ahogy en gyanitom ez a szemet orban kormany talan mar meg is csinaltak az eu val a szerzodest, es jonnek hozank hamarossan, dogivel. A kedes mirevalo ez az ajjas magyar hulyites, es a magyarsagot gatlastalan atverese. Ugy tunik orbanek tudjak amit en, ez a nep nem keppes felallni onmagaert, tehet ezzel a tunya gyava neppel azt csinalunk amit akarunk, ugysem tesz semmit, csak ugat de nem harap. Es meg egy mondat erejeig, valaki nyilatkozot, emigyen, ha kell a fevideg, hat vigyetek,kerdezem az illetekesektol es tollettek magyarok de ugye nektek nem kell, igaz? Hat ha bolondok volnatok ha kellene, meg a geci szlovak megtalalna haragudni, es ezt ti ugye nem akarjatok? Jobb a bekesseg. Es en mar hallottam hasonlott a karpataljarol is, mar regen de hallottam, es az eredmeny ugyan az volt, senkinek sem kellett, meg ilyet, nem jo ugye ha sok a haragosunk, inkabb vesszen a balta nyelestol.es gyonyoru hazank meg nepestol, igy az igazsagos ugye magyarok!!!

 2. valahogy ezen cikk rámutat (mégha közvetve is) a lényegre ezen ügyben. Arra, hogy itt van egy alapveto félreértés, ill. egy kettos, egy kétszínu beszéd (írkálás’ …
  miközben egyrészt arról beszél a média, hogy ezek menekültek, hogy ezek életüket menteni, ill. az egy politikai, vallási üldöztetésük miatt jönnek … és közben ugyanakkor ezeket egy gazdasági migránsoknak is mondják ki ….
  ennek egy teljesen félrevezeto hatása van az embereknél, EU polgárai között. Egyrészt ezen polgárok azt várnák el, hogy ezek odahaza, az országukban kapjanak védelmet (hogy az EU állítsa le a gyilkos kezeket), hogy ezek akkor haza tudjanak telepedni … és másrészt meg
  ezek betelepedésérol beszélnek, vitatkoznak …, mintha ezek elmenekülését egy végleges ténynek vennék ….
  egy márhuzammal, hogy jobban megértsetek ;
  közvetlen a (z 56-os) forradalom leverése alatt, de inkább utána sok
  magyar forradalmárnak gyorsan szüknie kellett az életét védve. Ezek
  sokszor még nem is akartak Ausztriából továbbmenni, mert remélték
  azt, hogy az ENSz, a nyugat közbelép … és ok haza tunak menni.
  Igaz, hogy voltak már akkor is köztük jócskán gazdasági ‘menekültek’,
  de itt nem azokról beszélek) …
  na ott (56 végén, 57 legelején) teljesen nyílvánvaló volt ezek
  politikai menekült mivoltja. Ennek alapveto bizonysága az volt, hogy
  ezek arra vártak, hogy haza tudjanak menni. Ha ‘nyugat’ bele-,
  közbeszóll …, akkor ezek mind (talán mind) haza is tértek volna …
  na errol van szó ! Ha a nemzetközi hatalmak úgy döntöttek (és úgy tunik, hogy úgy … is), hogy Szíriát megsegítik abban, hogy végét
  vegye a polgárháborúnak, a vallás, az etnikai üldözésnek …, akkor
  …. NA AKKOR nem értem, hogy miért még mindíg csak arról van
  szó, hogy kik mennyit kell befogadjanak (többek között) és SOHA
  arról nincs szó, hogy mikor és hogyan fognak ezek hazamenni ?
  Hogy mennyibe is fog az EU-nak a gazdasági segítség ahhoz Szíriának, hogy a hazaköltözöttek, hazatértek fedelet tudjanak maguk fölött tudni és NEM arról, hogy mennyit is fizetnek, ill. fizet egyes ország ezek befogadására !?
  valami teljes értetlenség, félredumálás van itt !!!
  szeretettel; L

 3. Ebből az örvényből csak egyetlen kiút van: a kiút az EU-ból.
  …és egy kis ablak : besegíteni Magyarországra az üldözött
  keresztényeket. Akkor legalább attól megvédenénk magunkat,
  hogy az EU ránk hozza a muszlim világ salakját.

 4. A migráció néven ismertté vált inváziót kezdettől fogva RÁNK vándoroltatásnak nevezem, mivel ez egy forgatókönyvszerűen előre eltervezett és gondosan kivitelezett emberiségellenes összeesküvés része. Néhány olyan országot, amelyet a „művelt” nyugat szarrábombázott, és így ott tényleg lehetetlenné vált az élet. Ezekből az országokból valóban várható bizonyos számú menekült, ám ezek többnyire szegény országok, ahol az embereknek nincs annyi pénzük, hogy elinduljanak „világgá”. Ugyanazok a pontosan körülhatárolható érdekcsoportok ezt a helyzetet kihasználva kezdték el pénzelni a potenciális terroristákat (kvázi menekülteket) köztük valódi menekülteket is. Mivel pénzelik a migránsokat, ezért mondható el joggal, hogy ránk-vándoroltatásról van szó.
  A magyar gyalázó Gergely Nimcsovics hozzászólót idézem: „…ez a nep nem keppes felallni onmagaert, tehet ezzel a tunya gyava neppel azt csinalunk amit akarunk, ugysem tesz semmit, csak ugat de nem harap.”
  Kérdem én a minket ócsároló sorok szerzőjétől: Azon túl, hogy hamisan ugat! — mit tesz annak érdekében, hogy Magyarország sorsa jobbra forduljon. Ha tesz bármit is, akkor joggal bírálhat! — de akkor se gyalázhat. Ha hitványnak tart minket magyarokat, akkor felejtsen el minket, és többé ne foglalkozzon velünk. Maradjon meg a saját fajtája körében!
  Vattay Szabolcs

  1. Gergely Nimcsovics több figyelmeztetést kapott, aztán letiltottam. Most nem kicsi, hanem csupa nagy betűkkel ír és más IP-számról. De Ausztráliából mindig.
   Ez a feladata, a magyar gyalázás, de úgy, hogy közben magyarnak hirdeti magát. Ósdi trükk. Amint lesz annyi időm kivágom ez alatt az IP-szám alatt is, amíg megunja a játékot. Addig is lehet neki a saját fegyverével válaszolni.

 5. Ha te vattay szabolcs azt hiszed hogy en gyalazom a sajatfajtamat akkor te es a hozzad hasonlok ,azert sertodsz , mert pont az is vagy, itt ugatsz a kulombozo forumokon, es semmi tobb. Szeretnem felhivni szives figyelmedet, de nem dicsekves es meldongetes vagy gett, de en resztvettem a kibaszot kurva 1956 os ellenforadalomban ugyi ti kesoi , dumalok igy neveztetek en szabadsag harcnak neveztem es nevezem ma is, tudod segfej , en az eletem adtam volna azert hogy ti mar szabadon szulethessetek, de mit tettetek ti nagypofajuak azert hogy most en oreg szar szabadon elhessek. Ami pedig azt illeti ithonrol irkalok, es nem australiabol, ha valaki en ismerem ezt a nepet, en lattam oket, ketszinu gazembereket, akik 1956 oktober 23 an patkanyok voltak, 27 en nagypofaju, iranyitok, 1957 jan, ban meg geci munkasorok, akik szinten meldongetve ugattak, mi es a szovjet elvtarsak, legyoztuk a csurhe ellenforradolmarokat, es tudod akkor mar tele volt az orszag ruszki tankokal, es kesobb mar tobzodot ez a sokk buszke magyar, akiket felakasztotak azok mar nem tudjak nektek elmondani soha es azok sem akik a harcok allatt haltak,dicso utokor,, telelett az orszag spiclikell , hogymentsek a rohadek eletuket, de nekem nepofazz errol a neprol,minden 100 bol ha van 40 igaz magyar lehet hogy hazudok. Ezzek haltak aldoztak az eletuket, csak egyszer erted csak egyszer lenne ez a nep egyseges, es ha egy megy vele menne az egesz mar tartanank itt a nyomorban szemetben, mint ahol vagyunk, mit tudtok ti azonkivul, hogy sertodsz, ez a konnyu, megdogleni, a becsuletetekert, hazatoert, a nepetekert ,az sehogy sem akar sikerulni, igaz e dicso magyarsag.

 6. Gergely Nimcsovics!
  Aki a Magyarságért életében önzetlenül tett valamit,az nem beszél Róluk így ! Ha még is,az nem lehet MAGYAR!

 7. A Magyar Kormány jelenleg (mint mindíg) kettős játékot játszik. Nekünk hazudnak, velünk minden lassan csinálnak, hogy legyen idő a háttérben rendezni a saját dolgaikat. Most azt mondják, hogy ejnye, nem szabad beengedni a migránsokat, meg üzenünk brüsszelnek hogy megértse, meg hogy ide nem jönnek a migránsok, meg szögesdrót-keríté a határon – mindezt nyiltan, szinte mellet verve, hogy a világ lássa, magyarország hős, főleg a vezetők, közben meg, az árnyékos oldalon, aonnan igazából mozognak a szálak, a nyilvánosság elől eltitkova a Kormány összehívott egy megbeszélést, ahol MINDEN polgármesternek meg kellett jelenni, és KIJELENTETTE, hogy Magyarországon MINDEN MEGYÉBEN 3 DB migránstábor FOG épülni. Tényeket közölt, nem kérdezett. Ez pár hónapja történt, azóta bizonyára megépültek, vagy épp épülnek ezek a táborok, melyeket a – még egyszer hangsúlyozom – TITKOS ülésen JELENTETT KI a kormány, és csak a polgármestereknek kellene erről tudni, de kiszivárgott. Arról mélyen hallgat a média, és a Kormány, hogy az Európán kívül meglévő, 3millió migránst befogadni képes menekülttábor miért áll üresen. Arról is hallgat, hogy TERV, hogy elárasztják Európát migránsokkal. Arról meg még kevesebbet beszél, hogy mindez, amit TERVEZNEK, mivel fog jáni a népre, a közemberekre nézve. A terrorcselekmények alapból elszaporodnak. A vallási háború, melyet szintén RÉGEN TERVEZNEK MÁR, most lassan elkezdődhet. Az iszlám és a keresztyénség nem fér össze, téziseik alapból gyökeresen eltérőek, ezért egy keresztyén Európába az iszlámok betelepítése lehetetlen. A vezetők, és itt a Háttérhatalomról van szó – pontosan ezt akarja, hogy belső viszály legyen, instabillá váljon az Európai közösség, szaporodjanak el a véres merényletek, és az általános közbisztonság romoljon le annyira, hogy a most tervezett Európai katonai handsereg rendfenntartó szerepre „kényszerüljön” – ha úgy tetszik, legyen ok arra, hogy a közrendőrök helyett nyakig felfegyverzett, autómata gépfegyveres droidok sétáljanak az utcákon. Kb megszúrják tűvel a lufit, és előadják a sirámot: „ejnye, ez kipukkant, de kár”. A jelenlegi munkanélküliség is ezért van az országban: a közmunkaprogram is azért lett, hogy most kinyoghessék, hogy „ejnye, olyan nagy a munkaerő-hiány” – ezzel is utalva arra, hogy migránsokat be kell engedni – mert majd Ők Dógoznak. … 1000 migránsból átlagosan 1 képes bizonyítani is, hogy van iskolai végzettsége… a Lényeg, hogy egy válságban szenvedő Európa, mely olyan instabil, hogy a golbális csőd szélén van, csak úgy menthető meg, ha az országok „új szintre emelik” az országok közötti „baráti szerződéseket”, és egy Új, Közös Európai Államot hoznak majd létre. Ne higyje senki, hogy nincs kitervelve minden, csak a megvalósítás lehet eltérő. Európa egyesítése eltörpűl azok mellett az események mellett, ami majd akkor következik, amikor már mind az 5 nagy régi egy országként kell majd szembenézzen egy akkora problémával, mely miatt kénytelen lesz egyesíteni az erejét, és létrehozni egy Közös Világkormányt, hogy szembenézhessen a fenyegetéssel… odakintről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük