Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így fosztják ki a gazdagabb településeket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A 200 lelkes Drávaszerdahely néhány hónapja az ország egyik leggazdagabb településének számított, mára azonban az egyik legszegényebbé vált a kormány egyik intézkedése miatt.

N1Tv

6 thoughts on “Így fosztják ki a gazdagabb településeket

 1. Karakán polgármestere van ennek a helyiségnek, ezért nem féltem, s talán tanács nélkül is megteszi, hogy törvényességi óvást, vagy nem tudom ennek a hivatalos elnevezését, nyújt be, akár az Alkotmánybíróság, akár a Kúria vagy más államigazgatási felügyeleti szerv felé. Sőt azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy bírósági úton támadják meg a törvényt. Persze, hol voltak a politikai pártok, a Jobbik is, amikor ezt a törvényt elfogadta a parlament? Könnyű Fideszezni, de már az elfogadás pillanatában látni kellett volna, de nem látták, ennek a buktatóit, és az Alkotmánybíróság elé kellett volna vinni az egészet.
  Az ügy tipikus 22-es csapdája, mert, ha hitelt kell felvenni, akkor szegények és támogatásra szorulnak, de a támogatással és a befolyó iparűzési adóval, megint jól állnak majd, akkor viszont meg kell emelni a szolidaritási hozzájárulás kifizetendő összegét,. amely miatt ismét…….

 2. Csak még egy gondolatot, ha nem bánják a szerkesztők. A cím megválasztása erősen emlékeztet a ballibek stílusára, akik hangzatos és félrevezető, az emberek alapvető jó érzését célzó szalagcímekkel, kommentárokkal, népszavazási szlogenekkel állnak elő és fabrikálnak mindenfélét, és persze nem is hitelesek emiatt
  A nemzeti oldalnak korrektebbnek kellene lennie, megtartani a higgadtságot a híradásokban is. Valaki egyszer elmagyarázta nekem, hogy a BBC mért volt világhírű anno, mert tárgyilagos és távolságtartó volt, a riport maga minősítette az eseményt és nem a hangzatosság. Ma a BBC a hazug sajtó listájának az élmezőnyében van a felmérések szerint, mert eltért ettől az elvárástól.

 3. ” hogy könyörögj, alázkodjál meg egy kis alamizsnáért.
  A hatalom először tönkretesz,majd ha könyörögsz hozzá,és ha szánalomra méltónak tart,esetleg “úri jókedvében kegyet gyakorol, dob némi koncot,hogy lásd milyen kegyes is ő!
  Mit lehet elvárni tőle,hiszen a hatalom mohó szörny,folyton etetni kell.(?)
  ” az állam ha szól,hazug nyelvén szól,bármit mond hazudik,s amije van,lopta azt.

 4. “államigazgatási felügyeleti szerv ,kuria, alkotmánybíróság..
  Igen, ezeket mind a “vezér irányítja,utasítja,felügyeli!
  Itt nincs járható hivatalos út semmibe! Látszólag,de teljesen felesleges!
  Ennek kellene már végre tudatosulni!
  Ez egy egyszemélyes ország! A “vezér dönt, minden csak az általa kijelölt mederbe folyhat .

 5. Ez a fidesz.
  Van aki csodálkozik az intézkedéseiben ?

  Én már régóta nem hiszek neki.

  Van még sok-sok olyan általuk meghozott törvény, melyről nem is tudunk.

  Atilla

 6. No, lám! Nem szolidaritási adó kellene, hanem ilyen, példaértékű szolidaritás mint Drávaszerdahelyen van. A kezdeti bukdácsolás után, az eszüket használva, s nem a saját zsebük megtömésén gondolkodva, ugye, hogy lehet szépen és viszonylag jól élni egy közösségnek?!
  (A fiatal riporter figyelmébe ajánlom: a helység pl. Drávaszerdahely, a helyiség pl. egy szoba, ahol beszélgettek. Nem összekeverendő!!!)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: