KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Igazságszolgáltatás Magyarországon 7 év után

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Lévay Atilla 2006 október 23.Lévai Attila számára a Fővárosi Ítélőtábla 2013. szeptember 12-i jogerős ítéletével 1,9 millió forint és 7 évi kamat összegű kártérítést ítélt meg a rendőrterror idején elszenvedett jogsérelmekért (megverés, elfogás, fogva tartás), továbbá félmillió forint perköltséget. A filmen nyilatkozik a jogsértett, ügyvédje dr. Gaudi-Nagy Tamás és az őt ezen a tárgyaláson helyettesítő dr. Novozánszky Ilona ügyvéd.

A filmen elhangzik a felhívás a Gergényi és társai büntetőper a 2013. szeptember 17-én 8.30-kor a Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsán tartandó első tárgyalása előtt jogvédők és jogsértettek részvételével tartandó tüntetésen való részvételre. A tüntetés célja a 2006-os igazságtétel követelése.

[youtube=http://youtu.be/CG9DmP0236s]

HTV – NIF

2 thoughts on “Igazságszolgáltatás Magyarországon 7 év után

  1. Szevasztok!

    Természetesen jó hallani és olvasni a történteket – nem is ezzel van a baj – a baj azzal van, hogy saját pénzünkkel adófizetők pénzévéle lesz kártalanítva és nem azzal az idegen fajzat – pénzével aki neki a sérelmeket okozta – – én is így vagyok – ÜGYEIMMEL! de, hogy mikor lesz belőle eredmény számomra . most még megmondani leírni nem tudom- de biztosan, hogy lesz – előbb vagy utóbb.

    becsülettel – tisztességgel a tisztességeseknek e szerrel – a tettel:
    id. Kiss László

  2. Lévai Attilának ismeretlenül kívánok nagyon jó egészséget! Szégyen, hogy itt azokat verték, akik hazájukat védve, átlátva a szitán tettek is valamit, nemcsak a szájuk járt.
    Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: