KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Igazságot!!! (Horthy Miklós emlékének)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A kormány határozatait, rendeleteit konkrét személyek készítik elő. A döntések sikere, a társadalmunkkal való megértetése nagymértékben e tisztviselők műveltségétől, felkészültségétől, a megoldandó problémák súlyának megértésétől, a hibás döntések következményeinek felméréséhez való képességétől függ.

Horthy Miklos

Talán éppen ezért nem egy probléma megoldásában, az igazság helyreállításában a kormány nem meri bevállalni a felelősségét. Húzza–halogatja a kérdéshez való hozzáállásának kinyilvánítását.

Bármilyen döntés, határozat előkészítése, annak minősége visszavezethető egy-két konkrét személyhez. Horthy Miklós nyilvános, hivatalos elismerése („rehabilitálása”) végeredményben a kormánytól függ, s azon belül bizonyos mértékben konkrét beosztású személyektől. Nem kell Sherlock Holmes, vagy Poaro nyomozó ahhoz, hogy kiderítsük azoknak a nevét, akik ellenzik, illetve gátolják az igazság helyreállítását. Hisz minden beadványnak, javaslatnak, leírt szövegnek van egy konkrét szerzője.

Gondolom, célszerű publikálni rövid ismertető tényeket a Kormányzó úr személyéről, nemzetünk érdekében kifejtett pozitív tevékenységéről,   ismertetni a nagyközönséggel az ellenzők nevét, betöltött pozícióit  és magyarázatukat (kimagyarázkodásukat). Hisz jogunkban áll név szerint megismerni ezeket az embereket, és azt is, ki irányítja, mi vezérli őket… mitől, kiktől tartanak, kik elvárásainak igyekeznek megfelelni?!

v. Kövér György
Kárpátalja

NIF

6 thoughts on “Igazságot!!! (Horthy Miklós emlékének)

 1. A tisztviselőkkel manapság az a nagyon nagy baj, hogy nem lehet eltérő véleményük attól, amit a fősodratú média az emberek fejébe sulykol. Általában nem is tér el! A fősodratú média véleménye nem térhet el a 2/3 többségű kormánypárt véleményétől; a kormánypárt véleménye nem térhet el a háttérhatalom véleményétől; a háttérhatalom véleménye nem térhet el a világot rabigába hajtó bankárcsaládok véleményétől; ez utóbbiak véleménye pedig nem térhet el a rohadtsild (Rothschild) család véleményétől. Ezeken a körökön belül lehet bárki bármennyire művelt, okos, intelligens! — nem számít. Egyedül a tisztesség, a becsület számít, mely erények hiányoznak, ill. vesztek ki teljesen mára az un. értelmiségiek túlnyomó többségéből. Csak egy szemantikai észrevétel: Olyant ne mondjunk már, hogy: „bevállal”! — bármennyire is „tolják” ma azok, akik a mi csodálatosan szép és mindent legárnyaltabban kifejezni képes anyanyelvünkkel szemben igénytelenek. Legyen elegendő annyi, hogy: VÁLLAL! — ugyanis ez pontosan meghatározza azt, ami mondani akarunk vele. Vattay Szabolcs

 2. Hiába erőlködnek horthy nem lesz soha elfogadott személy Magyarországon!
  Mérhetetlen bűn amit elkövetett a Magyar néppel szemben a zsidók kézre játszása az országnak!
  Azzal miért nem foglalkoznak, hogy a zsidókat választotta a Magyar nép helyett?
  Erről kellene diskurálni a valóságról és nem olyan dolgokkal felruházni amit még csak gondolatban sem tett meg az országért!!

 3. Aki ismeri a Kormányzó Úr és Családja élet történetét,azt nem lehet megtéveszteni, vagy a véleményében befolyásolni. Aki meg nem ismeri, annak eljött az idő,hogy pótolja hiányosságait. Nekem Apai Nagyapám mesélt Róla,és szavahihető írásokból tudom. Példa értékű az Ő, és Családja élete, munkássága. A mai politikai pockok véletlenül sem vehetik a szájukra,mert közülük a legkiválóbb sem érhet fel a Kormányzó Úr cipője talpáig sem. Ma a csőcselék uralkodik,akiknek semmi sem szent,a szerzésen kívül, nem tudnak mást,csak mocskolni,mindent, és mindenkit. Ha magadon tudsz már uralkodni, akkor elérted azt,amit egy ember elérhet. TF:

 4. Meg kell nézni a két ember arcát, mit sugároz,hisz a szem a lélek tükre. Míg a Kormányzó Úr, kellő komolyságot, tudást,élettapasztalatot, bölcsességet,magabiztosságot,sugall, addig mai „vezetőnk,nagyképű,arrogáns,beképzelt, ki ha én nem, benyomását kelti. Hiszen utóbbinak nem volt sem ideje, sem kedve,hogy akár csak néha napján foglalkozzon filozófiával,mely a bölcsességhez vezető út,első lépése lehetett volna,akkor nem itt tartanánk ahol,mert tapasztalat szerzés hiányában megvan győződve arról, hogy méltó arra, hogy nagy Elődök nyomába szegődjön. Azzal talán tisztában van,hogy csak egy gyenge utánzat lehet, hiszen az eredeti másolata csak az lehet. A gyenge kezdést,egy erős visszaesés követett, hiszen ha a huszonöt év alatt csak ennyire tellett, akkor kár volt belekezdeni. Azt a 10 % rezsi csökkenést meg csak letudtuk volna,a többszöri áremelésből. Hatvan fele járok, de csak szégyenkezhettem a „vezetőink” miatt, de ők, én miattam nem. Nem mindegy. TF.

 5. A zsidó azért nem alkalmas vezetőnek,mert mindenáron uralkodni akar nem pedig együttműködni és a hatalmat pénzre akarja váltani,mert kezelhetetlenül pénzéhes.
  Igaza van az előttem szólónak,hogy aki uralkodni akar annak először magán kellene megtanulni uralkodni.
  H.B.
  A zsidó finánc-lobbi nem talál kivetendőt a gojim kirablásában. A pofátlanságot már csak az tetőzi, hogy a Goldman-Sachs elnöke Lloyd Blankfein a tömegek kirablását egyenesen az Istene szolgálatának tekinti. Idézzük őt szó szerint:
  „csak egy bankár vagyok, aki csak az isteni feladatot hajtja végre.” (Der Spiegel, 2009. 48szám, 73. oldal) Ezt a kijelentést nagyon jól fedi a Talmud.

 6. Mindenesetre , a néhai Kormányzó úr nagy személyiség volt ,és marad minden időre , talán csak az irigység nem engedi a mai vezetőknek az elismerését . Őket nem biztos ,hogy a történelem számon tartja is egyáltalán..

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: