KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

HunTv: Aktuálpolitikai kerekasztal (augusztus 3.)

kerekasztal

Akik az alábbi témákról beszélgetnek:
Győrei Attila,  Dr. Horkovics János,  Boda Róbert,  Dr Polgár Zoltán

Rogán, Habony, és az állampolgársági kötvények. A Jobbik, egyre láthatóbban válik Simicska támogatottjává. A jelenlegi parlamenti rendszer és struktúra a polgárok érdekei ellen működik. Elkerülhetetlenül érik a gazdasági, és főleg társadalmi változás.

Amerika előkészíti Kárpátalja megszállását. Egyre szorosabbra vonódik a gyűrű az Oroszok körül. Francia és Német dominancia törekvések, a Brexit után. Az embargó háborúban fordulópont várható. Milyen megdöbbentő manipulációk állhatnak Európában az un. terrorista merényletek hátterében? Újra Nagy Izrael árnya sejlik fel a közel-keleten?


http://huntv.info/huntv/
NIF

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “HunTv: Aktuálpolitikai kerekasztal (augusztus 3.)

  1. Mennyi ostobaságot hordanak össze.Az amerikaiak 95%-a azt sem tudja hol van Magyarország.Az USA tudja egyébként is hogy semmi esélye nincs,orbán villámgyorsan toboroz ebből a sok munkanélküli koszos rabló cigánybol egy elit hadsereget,és elpáholjuk az amerikaiakat,ennyi.Az első csapást máris felfogtuk. Közben hazahivjuk a kintlévő, budi pucoló elit alakulatainkat,és az usa-nak semmi esélye.Azonkivül ott van még a pintér féle csodafegyverünk átlag magassá,135.,ilyen alacsonyan az amik nem tudnak repülni, egyébként is ha ezeket az amik,a pintér féle kék kicsi emberkéket a toszomicivel a fejükön meglátjá,a röhögés miatt harcképteleneké válnak.A rengeteg cigány prosti megfertőzi még pluszba őket.Higyétek el simán mi győzünk.Nem kell félnünk egy amerikai támadástol higgyétek el. Mivel az usa főparancsnoksága térképen nem találta Magyarországot emmiatt ukrajnába küldött csapatai eltévedte Mátészalkáig jutottak csak el ött vérfrisitést hajtottak végre a cigányokon,utánna elkanyarodtak. Sztálingrádnál már rájöttek hogy rosz irányba menetelnek csak akkor már késő volt.”.Ott nyugszanak csendese ahol a Don robog, ahol a Volga ragyog Bill és a többi hulladék ők a halálba menők.MMM.

    1. MIT moderálunk ki? Mert a véleményt nem, csak annak kulturálatlan megnyilvánulását.

  2. Tisztelt Boda Robert.!
    Ha az ön müsorát nézem,olyan érzésem van mintha a Magyar tudományos Akadémiánnak a gyülésein lennék. Okoskodó kiszuperált emberek halmaza. Egy mondatot kinyögni alig tud. menjenek már végre,ön és a hasonszőrü barátai el horgászni mert másra már nem valók.ebben a korban ez is nagy teljesitmény önöktöl higgyék el.Ne büdösitsék tovább a környezetüket mindenki csak jól fog járni vele. Mivel gondolom sebességváltó a szájában nincs ugyhogy fogadja meg a tanácsomat.MMM.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük