Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Miért is nem lehet a mai Magyarországon méltó köztéri szobrot állítani Horthy Miklósnak?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Aktuálpolitikai Kerekasztal 2017. június 21.

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak; Szendi Lajos, Győrey Attila, Boda Róbert 

·         Tisztáznunk kellene végre egy nagyon fontos kérdést. Miért is nem lehet a mai Magyarországon méltó köztéri szobrot állítani a 20.-század talán legnagyobb formátumú politikai vezetőjének. Vitéz Nagybányai Horthy Miklós kormányzónak ?

·         Indítanunk kellene, egy valódi nemzeti mozgalmat arról, hogy a Magyar történelem igazi nagyjainak Atilla Nagykirályunktól, Horthy Miklósig köztéri szobor állíttassék , a Nemzet tiszteletét és háláját kifejezendő!

·         Vajon tényleg beindul e az erőszakspirál nyugat-európában? A polgárháborúk előszele már érezhető.

·         Plakátkampány, vagy inkább plakátháború borzolja a kedélyeket a honi politikai életben, de csak ott. A „köznépet” abszolút nem érdekli, Simicska-Vona-Orbán közös kis „plakát-biznisze”, de a feltűnően nagy számban megrongált, és ezért feltehetően újra gyártatni kényszerülő plakátok valakinek roppant nagy, extra bevételt jelenthetnek. De mindegy is, hiszen, „Magyarország erős és büszke európai ország” – amely kormány-véleményt, szintén óriásplakátok százairól van szerencsénk megtudni, ha esetleg erre magunktól nem sikerült volna rájönnünk.

·         Elgondolkodtató, az un. „baloldal” romjainak tovább folytatódó véleménykülönbségei, amelyek talán tudatosan erodálják tovább a pártot, amely tény egyre inkább nyomon követhető, Botka átgondolatlan nyilatkozataiban, Molnár Gyula, szokásos tanácstalakodó hezitálásában.

·         Néha az emberben felmerülhet a kérdés, hogy vajon ezek a „politikusok” azért kapják a javadalmazásukat, hogy a Fidesz minél nagyobb arányban nyerhesse meg a választásokat?

·         Szomorúan kell rájönnünk, hogy hazai politikai mozgást tekintve is, de az Európai Unió folyamatos ténykedésére figyelemmel, szintúgy kialakulhat bennünk az egyre erősödő sejtés, hogy egy gigantikus „átverő show” részesei illetve elszenvedői lehetünk.

·         A tiltakozók és a plakátkampány mint vélemény nyilvánítási felület és nagy biznisz.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hun Tv: Miért is nem lehet a mai Magyarországon méltó köztéri szobrot állítani Horthy Miklósnak?

  1. Lehet, hogy van, de nem tudok olyan országról, amelyik engedne belepofázást idegenektől, hogy milyen szobrot állíttasson saját hazájában.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: