Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Az anticionizmus ugyanolyan  üldözendő ezentúl, mint az antiszemitizmus (Aktuálpolitikai Kerekasztal 2017. július 20 – 27.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak; Szendi Lajos, Győrey Attila, Boda Róbert

Kis-Oroszország és az Ukrán szeparatista jelenségek, új államok kikiáltása, a V4 -ek szerepe az újrarendeződő globalizmusban, a Kínai befolyás Európában, Afrikában, és a közel-keleti háborús régióban is, valamint,sok minden más.

Bibi Netanyahu  Bjudapesten, új világ-trend meghirdetése a magyar fővárosból,az új  cionista koncepció, miszerint az anticionizmus ugyanolyan  üldözendő ezentúl, mint az antiszemitizmus! Szép új világ Aldous Huxley után szabadon…  Kína térhódítása, az egész bolygón egyre inkább megtapasztalhatóvá válik…. és sok minden más.

Idegen katonák ország szerte. 8 nemzet gyakorolta a polgári lázadások leverését Várpalotán. A Polgári Lélektani Műveleti Központ NATO és USA illetékesekkel egyeztet– miért?

Lengyelországi provokációk, képelemzés, Saul Alinsky 12 pontja a lengyel utcákon . Lech Walesa ügynök mint nemzeti hős, a prosti sajtó cikkei pl. a Simicska szócsővé silányult  Magyar Nemzetben. Orbán  immár hagyományos Tusnádfürdőn megtartott beszédének szembeállítása a valósággal.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: