Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. március 29.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Dr Horkovics Kováts János, Győrey Attila, Boda Róbert

·         Külpolitikai témáink élére kívánkozik, Martin Schulz a németországi Szociáldemokrata párt SPD. tisztújító gyűlésén, elért elsöprő, győzelmére a válasz nem sokáig váratott magára, ugyanis Angela Merkel és pártja a Saar-vidéki előválasztáson, meggyőző fölénnyel verte, az immár  Schulz fémjelezte SPD. pártot. A választási témákat monitorozó közvélemény kutatók egyik hazai képviselője a Jobbikhoz közelinek tartott Iránytű Intézet előrejelzése szerint ha most lennének a parlamenti választások hazánkban a Momentum, éppen bejutna a Parlamentbe, és a Jobbiknak is 23%-os eredményt prognosztizáltak! (Annak a Jobbiknak, amely jó egy éve folyamatosan veszít a népszerűségéből, és egyes korábbi felmérések alapján már a parlamentbe való bejutás is lehet, hogy gondot fog okozni nekik, és arról a Momentumról van szó, amely a Magyar Nemzet olimpiai álmait zúzta szét aljas, kicsinyes,  sunyi, és önös érdekek vezényelte fondorlataival!)  Ennek kapcsán ki kell jelentenünk, hogy az elmúlt néhány esztendő egy újnak számító jelenségre hívta fel a figyelmünket, jelesül, a közvélemény kutató intézetek egyre inkább az őket  valamilyen csatornán, finanszírozó, (támogató) háttér erők  szándékainak, és utasításainak megfelelő felmérési eredményt KELL! produkálniuk, így a korábban megszokott szakmaiság és hitelesség mára már teljesen eltűnt, ezért is tapasztalhatunk annyi rendkívül súlyos melléfogást ezeknél az intézményeknél, kezdve az amerikai elnökválasztástól, az Európa nemzetállamainál is tapasztalható parlamenti, vagy Köztársasági elnök választásokon keresztül, egészen a hazai párt preferenciákat taglaló, un. „felmérésekig”!

·          A 4-es metró botrány legújabb fejleményei világítanak rá leginkább a mindenkori uralkodó „elit” sunyiságára, erkölcstelenségére, ugyanis Demszky azon állítását, miszerint ő a metró – építésének semmiféle belső üzleti, és – vagy anyagi, technikai vonatkozásáról nem tudott, a  pontosan ebben az időben a BKV.- vállalat vezérigazgatói posztját betöltő Aba Botond, ezt alapjaiban cáfolva kijelentette a vizsgálóbizottság előtt, hogy a Főpolgármester, napi szinten lett tájékoztatva minden eseményről. Ilyen módon nehéz lesz a felelősség alól kibújnia Demszkynek, habár az eddigi pályafutása azt sejteti, hogy nem szokványos „pártfogói” vannak a háttérben valahol…

·         Az Index-portállal kapcsolatban egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy amerikai érdekeket szolgálnak, ennek kitűnő bizonyságát adta, hogy egy volt titkosszolgálati vezetővel készült interjú, amelyben a korábban Gyurcsányt kiszolgáló elhárító-tiszt nyíltan oroszbarátnak állította be a mai kormányzatot, és számon kérte, hogy miért nem a cionista Amerika utasításai és elvárásai, és főként érdekei  szerint alakítják politikájukat. Ez nyugodtan tekinthető egy idegen hatalom nyílt beavatkozásának, és tulajdonképpen felfoghatjuk  a hibrid háború részének is.  

·         Lehetséges, hogy rések keletkeznek a visegrádi országok eddig reménykeltően alakuló együttműködésében? Vagy ezt csak a brüsszeli központ irányítói látnák szívesen?

·         A londoni merénylet valódi célja, és az úgynevezett háttérerők, már alig-alig leplezett szándékai egyértelműen a félelem, és rettegés permanens érzetét hivatott a polgárság körében fenntartani. Tegyük fel az egyszerű kérdést, vajon  kinek az érdekeit szolgálják ezek a cselekmények? Nos erre máris választ kaphatunk, ugyanis  a Brit belügyminiszter már a parlament elé terjeszti azt az új, sebtében létrehozott rendelkezéstervezeteit, amely szerint az internet kontroll alá vétele, és a totális cenzúrázása a cél, mert a „terrorizmus” innen kapja a működéséhez a „motivációkat és inspirációt”!

·         Egy Ukrán ellenzéki vezető szerint, az Ukrán állam elveszítette az erőszak monopóliumát, ugyanis a korábban fegyverekhez és helyi hatalomhoz juttatott un. Jobb Szektor, amely fasiszta alapokon álló ultra nacionalista, gátlástalan anarchista tömegeket képes jelentős méretekben mozgatni, akik nyíltan felvállalják, hogy erőszakkal is elfojtják az Ukrajnai egyéb nemzetiségek esetleges jogos követeléseit, pl. a nyelvhasználatot illetően. Nagyon komoly a helyzet, a fasizálódó nacionalizmustól „megrészegült”  tömegek elszabaduló megmozdulásai nagyon komoly tragédiához vezethetnek!

·         Lukasenkó hatalma inogni látszik? A „pihent agyú” államfő – teljhatalmú első ember, kitalálta ugyanis, hogy országában azok akik nem  dolgoznak illetve nem jutnak munkához, vagy nem teljes munkaidőben foglalkoztatottak,nos  azok fizessenek különadót! Mivel különösen a részidőben foglalkoztatottak sokan vannak az országban ez a rendelet így már jelentős tömegeket érint, és ezért elementális felháborodás hulláma söpört végig az országon. Nagy kérdés, hogy az azonnal aktivizálódó nyugati irányítású interneten szerveződő hálózati csoportoknak sikerül e a „majdani projekt” a Fehérorosz diktátor ellenében is? Az első „menetet” úgy tűnik a „vaskezű”  Lukasenkó nyerte, mert betiltatta, és a betiltás ellenére is megjelenő tüntetőket durván szétverte.( Azért Gyurcsány 2006-os elképesztő brutalitását még így sem közelítette meg a rendőrség beavatkozása.)  Kíváncsian várhatjuk, az „arab tavasz” vagy a „majdani” –forgatókönyvek tudnak e érvényesülni, egy totalitárius rendszer ellenében is?

·         A Csíki –sör és a „nagy „ Heineken aránytalan küzdelmébe a Magyar kormány beavatkozva, visszakozásra késztette a multi céget, mivel túl nagy veszteséget szenvedett volna el a magyarországi piacon történő esetleges ellehetetlenülése miatt. Ezt a kormánykiállást ebben az esetben csak támogatni lehet, még akkor is, ha a közbelépést már a választásokra koncentráló szavazat gyűjtő szándékok (is) vezérelhették…

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: