Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. március 15.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Dr Horkovics János, Győrey Attila, Boda Róbert 

·         Az 1848. Március 15. Szabadságharcunk évfordulóján nagy Nemzeti Ünnepünkről emlékezünk. Összevetve a 12-pont máig ható üzenetét a mai valósággal, talán közhelynek számít, de semmi nem valósult meg a Nemzetünk függetlenedési követeléseiből, csakúgy mint a szabad, önálló, idegen befolyástól mentes Nemzet ideájából sem! Ennek valós okait boncolgatva, az ország sajnálatosan kiszolgáltatott helyzetét, a „hadak útján” lévő fekvése mellett a túlságosan befogadó, liberális politikájának is köszönhetjük. Ennek legjobb példája, a juhászpéterek, rendszeres belerondítása a Nemzetünk ünnepeibe. Ez a fajta képtelen a Magyarsággal együtt érezni vagy gondolkodni, nem csoda hiszen lételemük a rombolás, minden nemes emelkedett dolognak a szennybe, mocsokba való lerántása.

  • Miért nem lehet újra nagy a nemzetünk?  Petőfivel „A magyar név újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez!” – csakhogy momentumocskák, eszdéeszek, és kovácslászlók –„merjünk kicsik lenni” ideológiája, mint métely járja át, és mérgezi a Nemzet testét, és főként a lelkét! Ennek következtében egyre távolabb kerülünk a hőn áhított felemelkedéstől. Az emelkedett szívű ünneplés helyett vissza-visszaránt bennünket a nyelvünk gyakori meggyalázása, a médiákban is sűrűn előforduló, trágár beszéd, méltatlan stílus, pongyola, magyartalan fogalmazási szokások egyre inkább terjedőben vannak. Nem meglepő, hogy bizonyos köröknek érdekükben áll a régi költő és író  etalonok Arany, Vörösmarty, Kölcsey, Jókai, és a többiek műveit, elavultnak, lassúnak, a mai kor számára már nehezen érthetőnek nyilvánítani, pedig a nyelv szépségéhez választékos stílusos képviseletéhez a szellemi emelkedettség , az erkölcs magas foka, a nemzet felemelkedésébe vetett hit, mind hozzájárul!
  • Lengyel dokumentumfilmből látható, hogy Ukrajnában, drámai módon szerveződnek és egyre agresszívabban erősödnek az un. Jobb szektor szervezetei, amelyek nyíltan a hitleri náci elveket hangoztatnak, és rekvizítumokat  viselnek, a nacionalizmus és sovinizmus példátlan elterjedését tapasztalhatnánk, ha a nyugati újságírók végre valódi tájékoztatást adnának ezekről a valóban elborzasztó, és hihetetlenül veszélyes tendenciákról, de ők inkább a magyar hatóságokat és a bevándorlók, (illegális határsértők) elleni teljesen jogos fellépéseit támadják, az Axel Springer kiadó vezetőjének nyílt parancsára! Aki viszont természetesen Soros „köpenyegéből” illetve inkább zsebéből bújt elő.   Az ostobaság csúcsa viszont az, hogy az  UNIO – tervei szerint az Ukránok szabad beutazást kaphatnak az  UNIO – területére, és csak találgathatjuk, hogy a várhatóan meginduló fasiszta hordák ellen, vajon készülnek e valamilyen védekező stratégiával? Vagy hasonló mentalitást fogunk tapasztalni, mint a közel keleti, vagy afrikai un. „menekültekkel” szemben.
  • Kedvencünk Ferenc pápa, újra „hétmérföldes” léptekkel halad a liberalizmus útján, és ezúttal a sokat vitatott papi nőtlenséget szemelte ki „reformjainak”  a következő célpontjává.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: