Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. január 25.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Lantos László, Győrey Attila, Boda Róbert 

A hajdani szdsz. satnya unokái, fogják megmondani, hogy itt a mi hazánkban mi legyen! Például olimpia, az ne legyen! Jellemző, hogy ennek a fajtának a célja, ugyanaz mint egykori elődeinek; a rombolás! Nagy hangon kijelentették, hogy „A Magyar társadalom átvette a vezetést!” /ezek szerint ők a Magyar társadalom??/ a húszegynéhány évükkel, és hányingert keltően pofátlan magabiztosságukkal, amelynek lehetséges oka, a mögöttük érzett hontalan liberalizmus rejtett támogatása?

Mindezen cselekvéssorozat, egyedüli célja, a figyelemfelhívás, és a magamutogatás, mint ahogy kijelentették nagy hangon, ezentúl ők fogják tematizálni a közbeszédet, (mind a 140-tagjukkal!) Az is elgondolkodtató kell,hogy legyen, vajon ezen aprócska, és minden szempontból jelentéktelen társaság, miként kerülhetett a hazai média összes szereplőjének a fókuszába?  „A budapesti olimpia megakadályozása, nemzeti ügy.” Harsogják, de azt még tisztázni kellene, hogy melyik nemzet ügye? Mert, hogy a Magyar Nemzeté nem, azt biztosan állíthatjuk.

A momentum – szó etimológiai jelentése, egy pillanat, reméljük, hogy szervezetük névválasztása tudat alatt is a létezésük időtartalmára akart utalni  A világban megváltozni látszik a liberális hatalmi körök az eleddig fétisként kezelt demokrácia-modellje, ugyanis, mint ahogy mostanában egyre gyakrabban fordul elő, hogy nem a liberális jelölt nyer a választásokon, (lásd, U.S.A., Olaszország, Lengyelország, Magyarország, vagy akár az EU- parlamenti elnök posztjánál, azonnal nagy erőket mozdítanak meg a számukra kedvezőtlen,(de abszolút demokratikus) választási eredmények megsemmisítéséért, és fennen hangoztatják, „ez nem az én elnököm, vagy „mi nem erre a pártra szavaztunk, ezért nem ismerjük el a választási eredményeket, követeljük  új választások kiírását!” Mindezek érdekes fejlemények annál is inkább, mert a liberálisok folytonosan sulykolták, az eltérő vélemények tiszteletben tartásának rendkívüli fontosságát, a demokratikus választások egyedüli elfogadható, működési rendjét és alapvetően ezen kialakult rendszernek, (mint az eddigi legjobb amit valaha is kitaláltak,) megkérdőjelezhetetlenül és egyedül üdvözítő voltát. Ezek után vajon hogyan kell viszonyulnunk a demokrácia-fogalmához?  Biztosan hamarosan megkapjuk ehhez az új helyzethez is a hivatalos útmutatást, liberáliséktól.

Koszovó újra napirenden. A Szerbia – és az Albánok  kódolt konfliktushelyzete újra eszkalálódhat. A Balkánon nincs megnyugvás, az egykori hibás Clintoni politika árnyai továbbra is kísértenek. Moldova megtalálta az E.U.- csatlakozás alternatíváját, inkább az Eurázsiai Gazdasági Unióhoz csatlakoznának. Romániában a Facebook attól hangos, hogy „Putin és Trump Orbánnak ajándékozza Erdélyt!!!” Jellemző a Románok beteges hisztériakeltési hajlama. A hivatalos Német kormánykörök,, a terrorizmussal való riogatásban a legmesszebbre mentek, ugyanis, kijelentették hogy „Németországban terroristák célpontjává vált az ivóvíz készlet.” A Bild napilap szerint komolyan foglalkozik a kormány ezzel az abszurd fikcióval, amelynek egyedüli célja lehet a lakosság permanens rémületben tartása, valamint az álladó félelem és szorongás szítása, ugyanis terrorfenyegetés csak olyan módon létezik, amennyire a cionista világhatalmi körök erre utasítást adnak, ugyanis ők finanszírozzák és szervezik ezeket a titkosszolgálataikon keresztül.

Az energia szektorban a napelem legyőzi a elektromos áram ipart!  Talán a jövő tendenciája kezd Amerikában megmutatkozni. „Jöhet az áramszolgáltató cégek haláltusája” –fejti ki a Barclays elemzőház. Köszönhetően a kitartó állami támogatási konstrukciónak, mostanra már megéri a polgári lakosságnak is napelemes rendszereket használni, ugyanis a költségek már olyan alacsonyakká váltak, hogy kedvezőbbek az üzemeltetési mutatók, mint az áramszolgáltatóké! A SolarCity ha felépíti a tervezett akkumulátor gigagyárat, megpecsételődik az áramszolgáltatók sorsa, hacsak nem lépnek időben és nem vásárolják fel, az alternatív energia-rendszereket gyártó cégeket.  Nagyon fontos kérdés a mi számunkra, hogy a Magyar kormány mikor kényszerül a világtrend követésére, mert jelenleg pontosan ellenkező tendencia működik nálunk, és tudatosan lehetetlenítik el a polgárság létét. Hiszen az alternatív, vagy individuális energiához való jutást minden módon a legapróbb részletekig leszabályozzák, lehetőség szerint tiltanak, és az „életben maradás” felé tett kísérleteket minden vonatkozásban meggátolják, ezzel lezárnak minden lehetőséget az esetleges túlélésre, azaz a multi-szolgáltatók karmaiból való megmenekülésre.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. január 25.)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: