Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. február 8.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak;  Lantos László, Győrey Attila, Boda Róbert 

·         A Putin látogatás margójára… A már jó előre, a megfelelő gazdasági minisztériumok, és szervezetek által előkészített Paks 2.- projekt és a gázszállítás feltételeinek aláírása után,  a párnázott ajtók mögött, a látogatás valódi céljairól is szó esett, amely feltételezésünk szerint nem lehet más, mint Oroszország gazdasági és politikai karanténba  zárásának, az értelmetlen és különösen az európai országoknak a legnagyobb károkat okozó embargó politikának valamiféle minden fél számára megfelelő, és elfogadható kompromisszumot kialakító megoldása. Ezzel kapcsolatos háttértárgyalások szervezése illetve a felek közötti közvetítés lehet Orbán megbízatása. Az Obama adminisztráció és Hillary Clinton liberális külügyminiszteri ámokfutása következményeként létrejött patthelyzetből  a változtatás lehetősége  Trump elnökségének kezdetével jöhetett el.

·          A romániai tüntetéshullám lehetséges mozgatói, illetve a háttérhatalmak rejtett szándékai. A 250 000 tüntetés, és azok a külső jegyek, (ugrálás, telefonnal világítás, interneten szerveződés, mind a Soros- féle „nyitott társadalom” alapítvány kézjegyeit viselik magukon.

·          Amerikában a felbujtott liberális csőcselék Trumpot gyalázza. Teljesen lejáratva az Egyesült Államok annyira mintaszerűnek hirdetett demokráciáját. Úgy tűnik ezen felbátorodva az európai liberális sajtó is minősíthetetlen stílusban gúnyolja az amerikai elnököt, ami meglehetős ostobaságra és szűklátókörűségre vall. Jellemző új találó kifejezés rájuk a „presstitute” ami talán sajtószajhát jelentene magyarul. Az európai bal-liberális politikai elit reménykedve figyeli a változás lehetőségét az óceán túlpartjáról, hátha még nincs veszve az „ügyük”.

·         A kolontári tragédia, azaz a hírhedett vörös iszap per, kapcsán –  visszavont elsőfokú ítélet-  végre csatát nyert az igazság. A társadalom értékítélete, és  egyöntetű elutasító véleménye a bírói hatalom illetékeseit is döntésük tarthatatlan voltát felismerve, annak visszavonására késztette. Sajnos a tragédia egyéb vetületeit és az erről szóló bizonyítékokat továbbra sem vizsgálja a hatalom.

·           A magyarországi Nagyorient szabadkőműves páholy a szélsőjobboldali csoportok szervezésébe és támogatásába fogott. Az új kőműves csoport célja, –  nem csak Magyarországon, – hogy megpróbálja ötvözni a liberalizmus eszméit,a radikális nacionalizmussal, és emellett nyíltan hirdeti a kormánydöntés ideáját. Az Európai vezető páholyok közös nyilatkozatban „utasították” az Unió vezetőit, hogy korlátozás nélkül engedjenek be minden migránst Európába. A másik oldalon a nemzeti radikalizmus szítása, pedig könnyen kiszámíthatóan polgárháborúhoz, tovább menve a nemzetek közötti nacionalista indíttatású konfliktusok kialakulásához vezethet, amely esetleges fejlemény tovább erősítheti a fehér keresztény kultúrkör  és hagyományokon alapuló tradicionális nemzetállamok alkotta Európa teljes széthullását.

·         A baloldalon elkezdődött a mozgolódás, a 2018-as választásokra Gyurcsány nélküli koalíciót próbáltak szervezni, Lengyel László „liberál – kommunista ős kövület”  segítségével, de kitudódott a turpisság, és hiába próbálták Botka László szegedi polgármestert az M.SZ.P. ajánlásával a baloldali pártcsoportosulás közös miniszterelnök jelöltévé tenni, valószínűleg ez így ebben a formában, a megfelelő egyeztetések lefolytatásának elmaradása miatt nem fog működni.

·         A 4-es metró projekt valószínűleg európai mércével mérve is az egyik legnagyobb korrupciós csalássorozatot valósította meg. Az OLAF – jelentésben foglaltak teljesen világossá teszik, hol mikor kik által és mekkora összegek jutottak illetéktelen zsebekbe.  Érdekes, hogy mindezekre a csalásokra a hazai, erre hivatott szervezetek ennyi év után sem találtak semmiféle bizonyítékot! Talán csak nem a hamarosan bekövetkező elévülési idő leteltéig szándékoztak várni a leleplezéssel? Demszky természetesen mindent tagad, de már felfogadta Magyar György ügyvédet, akinek szakterülete a korrupt, csaló liberális, és szocialista politikusok védelme.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: