Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hun Tv: Aktuálpolitikai kerekasztal (2017. február 15.)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

https://internetfigyelo.files.wordpress.com/2016/08/kerekasztal.jpg?w=680

Az adásban résztvevő beszélgető társak; Kormos László, Lantos László, Győrey Attila, Boda Róbert 

·         Mi is értékeltük Orbán évértékelőjét…                   (Nem biztos, hogy a magyar akkor is elégedetlenkedik, ha a kenyéren kétszer olyan vastag a vaj!)

·         A 2006-os Államterror elkövetőit,a másodfokon is nevetségesen enyhe,ítéletekkel „illették”,  Gergényit például pénzbüntetésre ítélték. Az egész történetet elemezve egyre inkább nyilvánvaló, hogy a politikai elit a háttérben tökéletes egységet alkot, hiszen az ítéletekkel egyértelműsítették, hogy egygyökerűek lévén, kéz kezet mos alapon egymást mindig kimenekítik a „kellemetlen” helyzetekből, még akkor is, ha kiáltóan az igazság ellen kell ítélni. Az meg már csak hab a tortán, hogy a főbűnöst az egész folyamat kiagyalóját és levezénylőjét, Gyurcsányt, még csak bíróság elé sem állították.

·         A budapesti olimpia rendezése elleni blokkhoz, kis hezitálás után csatlakoztak a „ballib” pártképződmények is, bebizonyítva, hogy ezek soha semmiből nem tanulnak, így ők is gyűjtenek a momentumocska pártocskának aláírásokat.

·         Közben drasztikusan csökken a Jobbik támogatottsága, az egyre tragikusabb jelek és ez a folyamat, még nem tudatosította Vonában az irányváltás szükségességét, habár már amúgy is késő lenne a következő 180°-os irányváltáshoz.

·         Fontos világpolitikai esemény, hogy az 53. Müncheni Biztonsági Konferencián kiadott jelentés szerint; „A nem-liberális erők előretörése, veszélyezteti a liberális világrendet.”  Kiderül, hogy az emberek nagy tömegei a világ minden táján a fennálló rendel szemben pozícionálják magukat, és a rendszer alapjait akarják megváltoztatni. A jelentés szerint a „populizmus” előretörése rendszerszintű válságot okozott a liberális világrendben, és „beléptünk az il-liberalizmus korszakába,ahol autoriter hatalmak vehetik át a nyugati értékekre épülő demokráciák helyét.” –  Az  ENSZ, a NATO, az EBESZ hatékonysága radikálisan csökkenni fog a populista erők előretörésével. – szerepel a jelentésben.

HUN TV – Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: